2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım yap bence.erken gebelik testinde kesin çıkar ben normal test yapmıştım..senle belirtilerimiz aynı kaç zamandır.test yaparsan haber et bana da.erken gebelik testinde çıkarsa.ben de alıp yapayim
Yaptım test allahim çok heyecanliyim erken gebelik testi değil benimki yaptım suan peceteyle uatunu orttum. 4 dakika sonra bakicam heyecandan ölü cem şimdi iiii

İnsAllah tam zamanıdır ve tutar agzndan bal damlıyo adetime 7 gün var adetm duzeni hic sasmaz zaten bu ay gec yunrtladım eger 2.3 gun gecerse gec döllenme oldu demek olucak sanrm rabbim isteyen herkese nasıp etsn
Canım bugün yumurtlama olduysa üzerine 14koyup adet gününü o şekilde hesaplayacaksın adetine 7gün değil 14gün var yani. Luteal faz sabit olduğundan değişmez 14gün sabittir yani

Canım bugün yumurtlama olduysa üzerine 14koyup adet gününü o şekilde hesaplayacaksın adetine 7gün değil 14gün var yani. Luteal faz sabit olduğundan değişmez 14gün sabittir yani
Şöyle söyliym bu konuyu cok arastrdm ben ama bazı insanlr 14 ncü gün yumurtlamıyo maalesf adet döngüler aynı olmasına ragmen gec veya. Adetten hemen sonra ymurtlayanlar var sanırımı bende onlardn biriyim htta gec döllenme dedikleri sey gec yumurtlama sonucu olan birsey

Ve sakın adet takvimlerine aldanmayın derim bu konuda 6 aydr bu klüpte alt üst etmedigim topik kalmadı adet takvimi % 50 oranda insanda ise yarasada geriye kalan yüzdede yanls sonuc verıyo ben bunu anladım

Bakın bu benim takvimimde bir ay döngüsü ben hep bu takvime göre hareket ettim ama bir problem olmamasına ragmen bebis yoktu bir akslk bar diye dusundm snra burada ovu testini kesf ettim bu ay siprs verdm adet bitiminden bugune kadar yaptm 18 gün cift cizgi gördüm su altada adet takvimindeki tahmini yumurtlama günü ve ondan once sonra yaptıgım bi kac testi koyuyorm

Eklentiler

• IMG_5332.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_5045.webp
    4 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_5059.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_5094.webp
    4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_5111.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5145.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_5223.webp
    32 KB · Görüntüleme: 34
O zaman sende luteal faz yetmezliği var bunu araştır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…