- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.101
Yaptım test allahim çok heyecanliyim erken gebelik testi değil benimki yaptım suan peceteyle uatunu orttum. 4 dakika sonra bakicam heyecandan ölü cem şimdi iiiiCanım yap bence.erken gebelik testinde kesin çıkar ben normal test yapmıştım..senle belirtilerimiz aynı kaç zamandır.test yaparsan haber et bana da.erken gebelik testinde çıkarsa.ben de alıp yapayim
ayyyy ben de çok heyecanlandım şimdiKizlarrrrr:))) 3 dakika sonra bakicam heyecan dorukta zaman geçmiyor
Bakiyorummmmayyyy ben de çok heyecanlandım şimdi
lütfeeenBakiyorummmm
ben çizgi göremedim ama bat zaten geçmedi di mi canım. geçince yap mutlaka, çünkü baya belirtin vardı
İnsAllah tam zamanıdır ve tutar agzndan bal damlıyoTam zamani:)
Hemen uzulme bence ader uzunlugn nekadar ve nezmn yumurtladın merak ettm
Canım bugün yumurtlama olduysa üzerine 14koyup adet gününü o şekilde hesaplayacaksın adetine 7gün değil 14gün var yani. Luteal faz sabit olduğundan değişmez 14gün sabittir yaniİnsAllah tam zamanıdır ve tutar agzndan bal damlıyoadetime 7 gün var adetm duzeni hic sasmaz zaten bu ay gec yunrtladım eger 2.3 gun gecerse gec döllenme oldu demek olucak sanrm rabbim isteyen herkese nasıp etsn
Şöyle söyliym bu konuyu cok arastrdm ben ama bazı insanlr 14 ncü gün yumurtlamıyo maalesf adet döngüler aynı olmasına ragmen gec veya. Adetten hemen sonra ymurtlayanlar var sanırımı bende onlardn biriyim htta gec döllenme dedikleri sey gec yumurtlama sonucu olan birseyCanım bugün yumurtlama olduysa üzerine 14koyup adet gününü o şekilde hesaplayacaksın adetine 7gün değil 14gün var yani. Luteal faz sabit olduğundan değişmez 14gün sabittir yani
Canım benimki baya bi sonra çıkmıştır ikinci silik çizgi.aksam yaptım bisi yoktu.sabah baktım vardı.Geçerli bir test mı bilemiyorum benimki de.
O zaman sende luteal faz yetmezliği var bunu araştır canımŞöyle söyliym bu konuyu cok arastrdm ben ama bazı insanlr 14 ncü gün yumurtlamıyo maalesf adet döngüler aynı olmasına ragmen gec veya. Adetten hemen sonra ymurtlayanlar var sanırımı bende onlardn biriyim htta gec döllenme dedikleri sey gec yumurtlama sonucu olan birsey
O ne oluyor acabaO zaman sende luteal faz yetmezliği var bunu araştır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?