- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.121
Canım tam da bilmiyorum ne olduğunu ama sanki öyle okumuştum yumurtlamadan 7gün sonra adet olanlarda oluyo diye okudum ama bunun için yumurtlamadan 7gün sonra progesteron hormon seviyene bakıyorlar öyle anlıyolr gerçekten yumurtlama olmuş mu 10un üzeri iyi bi değer meselaO ne oluyor acaba
Peki gebelik testi yaptinmi hiç? Yapsammi acaba çişim de yok:) off ya tek cizgi çıkarsa moralim bozulacak ay ne yapsam kızlar yaa
Yaptim cnm yine silik pozitif.Caranzy bugün de yaptın mı test nasıl çıktı meraktayim:)
Bata Kac gün var canım? Ben de dün akşam yaptım bisi yoktu.sabah baktım ki çok silik bir ikinci çizgi belirmisYaptim cnm yine silik pozitif.
Soldan yumurtladıgına nerdn eminsn canım merak ettim insAllah hamilesndrKızlar selamaylardır çocuk beklediğimizden belirti aramayı bıraktım ben bu ay bata 8 gün var ve hiç adet belirtim yok en azından göğüs Ağrım mutlaka olurdu ama yok soldan yumurtladım ve sadece solda ara ara ağrım var özellikle ani hareketlerde acaba hamile olabilir miyim ya?
3 gün kaldı cnm.bekledikçe pozitifleşiyor cnm yapinca varsa ćizgi o önemli 1 2 daha bekle yine yapBata Kac gün var canım? Ben de dün akşam yaptım bisi yoktu.sabah baktım ki çok silik bir ikinci çizgi belirmis
Valla Canm inşallah, 9 ay oldu bir de kimyasalım var umutsuzlukla yakından tanışıyoruz. Düzenli Dr a gittiğimden biliyorum soldan yumurtladığımı zaten çoğunlukla soldan yumurtlarım ve ağrıdan da anlıyorum insan Zaman'la vücudunu tanıyorSoldan yumurtladıgına nerdn eminsn canım merak ettim insAllah hamilesndrRabbim gönlüne göre versn ama bence bırak belirti beya belirsizlik aramayı hayal kırıklıgına ugramk cok kotu bu konuda bir bilgim yok ama umarım hayal kırıklıgına ugramazsn o duyguyu yasarsın
Bana 10 gün vardı.Bugün 9 gün kaldı.cok hayali bir çizgi çıktı baya bekletince.3 gün kaldı cnm.bekledikçe pozitifleşiyor cnm yapinca varsa ćizgi o önemli 1 2 daha bekle yine yap
Baya barmış bata olsada cıkmazki zaten beklediği için test pozitif olmustur cnm.regle yakin yap cnmBana 10 gün vardı.Bugün 9 gün kaldı.cok hayali bir çizgi çıktı baya bekletince.
Bende cuma kan vericem Canm inşallah bu ay tutmuşturBenimde son 9 ama hicbir belirti yok cuma günü test yapicam
Göğüs Ağrı'sı bende de oluyor o normalde bu adet düzenin evlenmeden önce de böyle miydi yoksa sonra mı düzen bozuldu?Merhaba arkadaşlar. Yorumunuza ihtiyacım var. Ben 6 aylık evliyim. Adetlerim çok düzenli değil gibi de son 4 ay 36, 35, 33 son ay da 45 oldu. Ve her adetten 15 gün önce göğüs ağrısı başlıyor adet oluncaya kadar şiddetli bir şekilde devam ediyor. Sizce sebep ne
Evlenmeden önce çok hesap etmedim. Doktora gittim. Başı kalabalıktı biraz bi sorun yok dedi ama ben pek tatmin olmadım bi sorun yok demesine
Off çok moralim bozuldu bayagi heveslenmistim yarın doktora gitmekten bile vazgececektim ama gidicemben çizgi göremedim ama bat zaten geçmedi di mi canım. geçince yap mutlaka, çünkü baya belirtin vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?