2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

O ne oluyor acaba
Canım tam da bilmiyorum ne olduğunu ama sanki öyle okumuştum yumurtlamadan 7gün sonra adet olanlarda oluyo diye okudum ama bunun için yumurtlamadan 7gün sonra progesteron hormon seviyene bakıyorlar öyle anlıyolr gerçekten yumurtlama olmuş mu 10un üzeri iyi bi değer mesela

Ben simdi baktımda luteal faz adet düzensizligi olanlrda izlenen birseymis ben 27 nci hünümde hep adet olurum hic sasmaz nette biraz bakınırsanız bazen bazı aylar kadınlr hic yumrtlamaya bilir bazen adetten hemen sonra bazen adete yakın yumrtlama olamsı gayt normal sayıla biliyor diye bilyorum ama saol yınede dikkate alıcam .. bu konuda baska fikri oln yokmu. A rkdslar

Kızlar selam aylardır çocuk beklediğimizden belirti aramayı bıraktım ben bu ay bata 8 gün var ve hiç adet belirtim yok en azından göğüs Ağrım mutlaka olurdu ama yok soldan yumurtladım ve sadece solda ara ara ağrım var özellikle ani hareketlerde acaba hamile olabilir miyim ya?

Soldan yumurtladıgına nerdn eminsn canım merak ettim insAllah hamilesndr Rabbim gönlüne göre versn ama bence bırak belirti beya belirsizlik aramayı hayal kırıklıgına ugramk cok kotu bu konuda bir bilgim yok ama umarım hayal kırıklıgına ugramazsn o duyguyu yasarsın

Valla Canm inşallah, 9 ay oldu bir de kimyasalım var umutsuzlukla yakından tanışıyoruz. Düzenli Dr a gittiğimden biliyorum soldan yumurtladığımı zaten çoğunlukla soldan yumurtlarım ve ağrıdan da anlıyorum insan Zaman'la vücudunu tanıyor

Kızlar reglime 9 gün kaldı ama dünden beri akıntım var afedersiniz. Acaba yeni mi yumurtluyorum yumurtlama akıntısı sayılır mı bilmem böyle pecetede tortu halinde kıvamlı ve yapıskan kusurabakmayın detay verdim ama ben bu ovu testiyle filan bitürlü anlayamadım bunu

Merhaba arkadaşlar. Yorumunuza ihtiyacım var. Ben 6 aylık evliyim. Adetlerim çok düzenli değil gibi de son 4 ay 36, 35, 33 son ay da 45 oldu. Ve her adetten 15 gün önce göğüs ağrısı başlıyor adet oluncaya kadar şiddetli bir şekilde devam ediyor. Sizce sebep ne

Göğüs Ağrı'sı bende de oluyor o normalde bu adet düzenin evlenmeden önce de böyle miydi yoksa sonra mı düzen bozuldu?

Evlenmeden önce çok hesap etmedim. Doktora gittim. Başı kalabalıktı biraz bi sorun yok dedi ama ben pek tatmin olmadım bi sorun yok demesine

Can'ım korunmayı bırakınca da adet şaşıyor bnim çok düzenlidir normalde ama korunmayı bırakınca ilk 4-5 ay çok tutarsızdı şimdi düzeldi şükür sen en iyisi adetinin 2. Ya da 3. Günü Dr a git ve muayene ol hatta hormon testlerini de yaptır
Evlenmeden önce çok hesap etmedim. Doktora gittim. Başı kalabalıktı biraz bi sorun yok dedi ama ben pek tatmin olmadım bi sorun yok demesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…