2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hemen uzulme bence ader uzunlugn nekadar ve nezmn yumurtladın merak ettm
Adet uzunlugum 40 45 gündür. Bugün 43.gundeyim ama 33.gun yumurta çatladı genelde yumurta catladiktan 14 15 gün sonra adet olunuyormus o yuzden daha 4 5 günüm var

Canım benimki baya bi sonra çıkmıştır ikinci silik çizgi.aksam yaptım bisi yoktu.sabah baktım vardı.Geçerli bir test mı bilemiyorum benimki de.
Disaridaydim yeni eve geldim baktım hala tek ciZgi vardı bakmaya uğraşırken yirttim hatta yarın kan testi vericem ama kolum kanadim kirildi

Canim sen eklimisin?

Belki adet günün gecince yapsan cıkıcaktı bu testlere güvenme kana baktır derim
Yarın kana baktiricam..bu arada kızlar sonucu elime alıp gorebiliyormuyum yoksa direkt doktorun bilgisayarına mi yolluyorlar sonucu? Bakmak istiyorum bi de sabah kan vercem sonucu ne zaman ogrenirim bir an önce yarın olsa keske

Caranzy senin ilk çocuk mu sevinclimisin nasıl hissediyorsun bende 2.cizgi hafif ciksaydi bu topigi yikmistim herhalde:))

Disaridaydim yeni eve geldim baktım hala tek ciZgi vardı bakmaya uğraşırken yirttim hatta yarın kan testi vericem ama kolum kanadim kirildi
Benim test de geçerli olmayabilir canım.hic umutlanamadim doğrusu.sen yarın kan tahlili ver de ben de ona göre hareket edeyim.seninki belli olursa benim de belli olur.kan tahlilini eline verebiliyorlar istediğinde laboratuardan.

Caranzy senin ilk çocuk mu sevinclimisin nasıl hissediyorsun bende 2.cizgi hafif ciksaydi bu topigi yikmistim herhalde:))
Ben akşam erken gebelik testi almayı düşünüyorum.Aslında çarşambaya kadar beklesem daha net çıkar sonuç testte.kan tahlili yarın yaptırsam iyi olur aslında ama 3 e kadar okul var.Okul sonrası yaptırsam yarına kalır.sali gününe kaldıktan sonra da evdekti testte çıkar diye düşünüyorum çarşambaya fln.kafam çok karışık.hala aynı belirtiler devam ediyor sen nasılsın bugün canım

Kızlar Merhaba hepinize, yeni katıldım aranıza.benimde 6 yaşında kızım var.2.bebeği düşünüyorum yaklaşık 2 senedir ama olmuyor.geçen ay doktora gittim bütün tahliller yapıldı.hiç bi sorun yok.ama nasip olmuyor bebek.kızımda hiç böyle sıkıntılar yaşamamıştm.hiç anlamamistm bile hamile kaldığımı.doktor bana sadece folik asit verdi onu kullanıyorum.bende eczanede hayıt tohumu hapı varmış onu aldım kullanıyorum.sizler neler yapıyorsunuz

Degilim kadınlar klubune yeni uye oldm bir hata yaptıysam kusura bakmayın
Ekli derken 1. Sayfada bir liste var canım
Grubun kurucusu TurkuazKrampon olduğu için ona bat tarihlerini söylüyoruz, o da o listeye yazıyor, hamişleri de işaretleyerek. Hep birlikte heyecanımızı paylaşmış oluyoruz

Aa ne güzel birsey bende katılabilirmiyim hepimiz hamis oluruz insAllah bat tarihi sonraki adet döneminin baslangıcı degilmi

Benim test de geçerli olmayabilir canım.hic umutlanamadim doğrusu.sen yarın kan tahlili ver de ben de ona göre hareket edeyim.seninki belli olursa benim de belli olur.kan tahlilini eline verebiliyorlar istediğinde laboratuardan.
Tmm cnm sagol Benim için dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…