- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.141
Adet uzunlugum 40 45 gündür. Bugün 43.gundeyim ama 33.gun yumurta çatladı genelde yumurta catladiktan 14 15 gün sonra adet olunuyormus o yuzden daha 4 5 günüm varHemen uzulme bence ader uzunlugn nekadar ve nezmn yumurtladın merak ettm
Disaridaydim yeni eve geldim baktım hala tek ciZgi vardı bakmaya uğraşırken yirttim hattaCanım benimki baya bi sonra çıkmıştır ikinci silik çizgi.aksam yaptım bisi yoktu.sabah baktım vardı.Geçerli bir test mı bilemiyorum benimki de.
Canim sen eklimisin?Bakın bu benim takvimimde bir ay döngüsü ben hep bu takvime göre hareket ettimama bir problem olmamasına ragmen bebis yoktu bir akslk bar diye dusundm snra burada ovu testini kesf ettim bu ay siprs verdm adet bitiminden bugune kadar yaptm 18 gün cift cizgi gördüm su altada adet takvimindeki tahmini yumurtlama günü ve ondan once sonra yaptıgım bi kac testi koyuyorm
Ahh kader arkadasimNegatif çıktı cnm
O zaman sen hamilesin cnm tebrik ederim darısı bizim başımıza kan testi ne zaman yapacaksın?Yaptim cnm yine silik pozitif.
Belki adet günün gecince yapsan cıkıcaktı bu testlere güvenme kana baktır derimOff çok moralim bozuldu bayagi heveslenmistim yarın doktora gitmekten bile vazgececektim ama gidicem
Yarın kana baktiricam..bu arada kızlar sonucu elime alıp gorebiliyormuyum yoksa direkt doktorun bilgisayarına mi yolluyorlar sonucu? Bakmak istiyorum bi de sabah kan vercem sonucu ne zaman ogrenirim bir an önce yarın olsa keskeBelki adet günün gecince yapsan cıkıcaktı bu testlere güvenme kana baktır derim
Benim test de geçerli olmayabilir canım.hic umutlanamadim doğrusu.sen yarın kan tahlili ver de ben de ona göre hareket edeyim.seninki belli olursa benim de belli olur.kan tahlilini eline verebiliyorlar istediğinde laboratuardan.Disaridaydim yeni eve geldim baktım hala tek ciZgi vardı bakmaya uğraşırken yirttim hattayarın kan testi vericem ama kolum kanadim kirildi
Ben akşam erken gebelik testi almayı düşünüyorum.Aslında çarşambaya kadar beklesem daha net çıkar sonuç testte.kan tahlili yarın yaptırsam iyi olur aslında ama 3 e kadar okul var.Okul sonrası yaptırsam yarına kalır.sali gününe kaldıktan sonra da evdekti testte çıkar diye düşünüyorum çarşambaya fln.kafam çok karışık.hala aynı belirtiler devam ediyor sen nasılsın bugün canımCaranzy senin ilk çocuk mu sevinclimisin nasıl hissediyorsun bende 2.cizgi hafif ciksaydi bu topigi yikmistim herhalde:))
Kırmızıları görene kadar umudunu yitirme.Off çok moralim bozuldu bayagi heveslenmistim yarın doktora gitmekten bile vazgececektim ama gidicem
Canm benim de uc gun var ayni sennki gibi dun yaptm bisey yoktu ama.bugun baktigimda hayalet cizgi vardi varmi acabaBana 10 gün vardı.Bugün 9 gün kaldı.cok hayali bir çizgi çıktı baya bekletince.
Degilim kadınlar klubune yeni uye oldm bir hata yaptıysam kusura bakmayınCanim sen eklimisin?
Ekli derken 1. Sayfada bir liste var canımDegilim kadınlar klubune yeni uye oldm bir hata yaptıysam kusura bakmayın
Ekli derken 1. Sayfada bir liste var canım
Grubun kurucusuTurkuazKrampon olduğu için ona bat tarihlerini söylüyoruz, o da o listeye yazıyor, hamişleri de işaretleyerek. Hep birlikte heyecanımızı paylaşmış oluyoruz
Ahh kader arkadasim
Tmm cnm sagol Benim için dua edin nolurBenim test de geçerli olmayabilir canım.hic umutlanamadim doğrusu.sen yarın kan tahlili ver de ben de ona göre hareket edeyim.seninki belli olursa benim de belli olur.kan tahlilini eline verebiliyorlar istediğinde laboratuardan.
Benim bat 12 mart aman insAllah olmazAa ne güzel birsey bende katılabilirmiyimhepimiz hamis oluruz insAllah bat tarihi sonraki adet döneminin baslangıcı degilmi
Hayır tatlim olur mu:):) batini soyle ekliyim:)Degilim kadınlar klubune yeni uye oldm bir hata yaptıysam kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?