- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.161
Al benden de o kadar yarın için umidim vardı şimdi o da yokKeşke yapmasaydım cnm çok sıkıldı varsa bile negatif çıkınca üzülüyor insan
İnsalalh canım.rabbim hepimizin yüzünü güldürur inşallahTmm cnm sagol Benim için dua edin nolur
Bat 12 martHayır tatlim olur mu:):) batini soyle ekliyim:)
Valla daha kesin bişey yok cnm kan testi yaptırınca belli olur onun icinde acele etmiycem eşim kızıyo telaş yapma bekle diyorO zaman sen hamilesin cnm tebrik ederim darısı bizim başımıza kan testi ne zaman yapacaksın?
Cnm ben 5 kere hamile kaldim.ilk çocugum erken doğdu 1.5 ay yaşadı melek oldu arada 2 kimyasal oldu sonra tekrar hamile kaldım çok şükür oğlum saglıkli ve zamanında doğdu 2 yaşinda şimdi korunmayi bıraktım hamile kaldım tekrar 4 ay önce 10+3 de kalp atışı yoktu kürtaj oldum.heyecandan çok korkuyorum endişeliyim çok zor günler zamanlar geçırdim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.yalnız şunu söyliyim ogluma şubatta hamile kalmıştım 8 marta regl günumdü.eğer hamileysem yine şubatta kalmış olcam ve yine bat 8 mart tavafukun bukadarı :)Caranzy senin ilk çocuk mu sevinclimisin nasıl hissediyorsun bende 2.cizgi hafif ciksaydi bu topigi yikmistim herhalde:))
Aa çok üzüldüm cnm büyük geçmiş olsun. Inşallah sağlıcakla alırsın kucağına. Erken doğan bebeğin kaç haftalık doğdu?Cnm ben 5 kere hamile kaldim.ilk çocugum erken doğdu 1.5 ay yaşadı melek oldu arada 2 kimyasal oldu sonra tekrar hamile kaldım çok şükür oğlum saglıkli ve zamanında doğdu 2 yaşinda şimdi korunmayi bıraktım hamile kaldım tekrar 4 ay önce 10+3 de kalp atışı yoktu kürtaj oldum.heyecandan çok korkuyorum endişeliyim çok zor günler zamanlar geçırdim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.yalnız şunu söyliyim ogluma şubatta hamile kalmıştım 8 marta regl günumdü.eğer hamileysem yine şubatta kalmış olcam ve yine bat 8 mart tavafukun bukadarı :)
26+3 de doğdu cnm plesenta ayrildı erken dogum başladi.dogdugunda 900 gr dı yaşama olasilığı cok yuksekti ama 3 gun sonra beyin kanaması gećirdi bir dahada iyileşemedi.her gun sütumu sağıp hastaneye götürüyordum bebeğim içsin diye ama yaşamadı ahirette şefaatçimiz olur inşallahAa çok üzüldüm cnm büyük geçmiş olsun. Inşallah sağlıcakla alırsın kucağına. Erken doğan bebeğin kaç haftalık doğdu?
Amin cnm inşallah basın sagolsunYa
26+3 de doğdu cnm plesenta ayrildı erken dogum başladi.dogdugunda 900 gr dı yaşama olasilığı cok yuksekti ama 3 gun sonra beyin kanaması gećirdi bir dahada iyileşemedi.her gun sütumu sağıp hastaneye götürüyordum bebeğim içsin diye ama yaşamadı ahirette şefaatçimiz olur inşallah
Adet uzunlugum 40 45 gündür. Bugün 43.gundeyim ama 33.gun yumurta çatladı genelde yumurta catladiktan 14 15 gün sonra adet olunuyormus o yuzden daha 4 5 günüm var
Bende devam ediyor ya kasık bel agrisi.biraz otursam biraz sırt üstü yatmak isteği oluyor.sen bence bi kan tahlili ver yarın ondan sonra düşün ne yapacağına.Utkumuz bugün pek bi agrim olmadı kasik ağrım geçti tansiyonum bugün daha iyi doktora gitsem mi bilemedim ama kan testi de yaptırmak istiyorum
Evet cnm belli olur. Bende şaşırdım:) sizin ilk mi?Merhaba canım şans eseri bu mesajını okudum benim gibi birini buldum sevindim benim de adet döngüm 45 50 gün arası bu ay 35. Günde yumurtladım 50.gün gebelik oluşursa belli olur herhalde değil mi?
Öyle yapayim bari haber vericem size hemen umarim güzel haberler alırım ama hevesim gittiBende devam ediyor ya kasık bel agrisi.biraz otursam biraz sırt üstü yatmak isteği oluyor.sen bence bi kan tahlili ver yarın ondan sonra düşün ne yapacağına.
Ben yarın okulda nobetciyim bi de.7 saat te ders var.nasil yapacam bilemiorum bu bel ve kasık ağrısıyla.
Inşallah tutar hoşgeldin cnmTurkuazKrampon benim de bat 22 mart, ekler misin canim? Dun yumurtlama gunumdu, hala kasik agrim ve gogus hassasiyetim devam ediyor. İlk kez boyle bir sey yasiyorum, neden oluyor ki acaba? İnsallah bu ay tutar
Gitmesin hevesjn canım hiç belli olmaz.Ben senden umutluyum inan.pozitif düşün canım kan verirken.bi de sabah ver ki testi öğleden sonra alabilesinÖyle yapayim bari haber vericem size hemen umarim güzel haberler alırım ama hevesim gitti
Test yapcakmisin sen tekrar canmGitmesin hevesjn canım hiç belli olmaz.Ben senden umutluyum inan.pozitif düşün canım kan verirken.bi de sabah ver ki testi öğleden sonra alabilesin
Bana 10 gün vardı.Bugün 9 gün kaldı.cok hayali bir çizgi çıktı baya bekletince.
Ben pek sevinwmedim.testi gece yaptım.bisi çıkmamıştı.sabah tekrar baktım ki çok çok hayali şekilde çıkmış çizgi.insalalh vardirAyy canım gerçekten mi yaa çok sevindim
Sali ya da çarşamba yapmayı düşünüyorumTest yapcakmisin sen tekrar canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?