2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Baya geçmiş canım. Geçen ay bende yaptım iki saat sonra fln ikinci çizgi çıktı ama adet oldum sonra. Çok zaman geçince doğru çıkmıyor

Baya geçmiş canım. Geçen ay bende yaptım iki saat sonra fln ikinci çizgi çıktı ama adet oldum sonra. Çok zaman geçince doğru çıkmıyor
Hadi yaaa.bakalim hayırlısı artık hakkımızda.ben de yaptım bi 10-15 dk baktım bisi yok uyudum.sabah gördüm.senin bat ne zaman canım

Hadi yaaa.bakalim hayırlısı artık hakkımızda.ben de yaptım bi 10-15 dk baktım bisi yok uyudum.sabah gördüm.senin bat ne zaman canım

Kızlar yumurtlama gününüz nezamandı? Yumurtlama gününden kac gün sonra kan testte cıkar
Canım benim tahmini yumrtlamin üzerinden 11gun gecti.bi arkadaşım çatlatma ignesiyle hamile olmaya çalışıyor.doktor 14.gun gel kanda çıkar belli olur demiş.

Canım benim tahmini yumrtlamin üzerinden 11gun gecti.bi arkadaşım çatlatma ignesiyle hamile olmaya çalışıyor.doktor 14.gun gel kanda çıkar belli olur demiş.
Regl periyodunuz ne kadar süre peki? Kendimi değerlendirmek icin soruyorum k bakma

15 martta canım çok var daha göğüsler de değişiklik yok kasiklarm da ufak ufak sancı var ama bunu ben her ay hissediyorum zaten bulantı bile oluyor

Bide ben geçen ay başka bişey için gitmiştim doktora adete bi hafta vardı yumurtam catlamamis öyle dedi doktor tam gününde de adet oldum bu ay da bilmiyorum çatladı mi catlamadi mi

15 martta canım çok var daha göğüsler de değişiklik yok kasiklarm da ufak ufak sancı var ama bunu ben her ay hissediyorum zaten bulantı bile oluyor
Benim sol gogsum baya şiş ve çok hassas sızlıyor.sag gogsum daha az sızlıyor ve hassas ona göre.vajinamda kasiklarımda ve belimde ağrı var sürekli

Benim sol gogsum baya şiş ve çok hassas sızlıyor.sag gogsum daha az sızlıyor ve hassas ona göre.vajinamda kasiklarımda ve belimde ağrı var sürekli

Tam emin değilim ama hamile kaldığım zaman benim de adet günüme yakın yada bir iki gün sonra çok şişmişdi goguslerm silikonlu gibiydi

Tam emin değilim ama hamile kaldığım zaman benim de adet günüme yakın yada bir iki gün sonra çok şişmişdi goguslerm silikonlu gibiydi
Ben ilk oğluma hamileyken şimdiki belirtiler vardı.2.ogluma hamileyken de hiç bi belirti yoktu inan.kendimi dinliyordum sürekli ama en ufak bisi yoktu belirti adına.en son dayanamadkm adete bi gün kala test yapayim da rahatlayim hamile olmadığımı öğrenip dedim.iki çift çizgiyi görünce bi saat kendime gelememistim

Benim de 25 gün ama ben hep 11 12. Günler dikkate alıyordum sanırım takvime uymamak biraz erken baslamak lazımmıs
Takvim ortalama bir değer veriyor canım.herkes için geçerli olmuyor.en saglillisi adet bitiminden itibaren 2.gun başlamak.yani 7 günlük adet görüyorsan 9-17.gunler arası gibi.

Bende cift çizgiyi görünce aglamistim ama malesef beşinci ayda yavrumu kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…