- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.181
Test geceden sabaha bekledi.o yüzden pek güvenilir gelmedi bana açıkçasıBen pek sevinwmedim.testi gece yaptım.bisi çıkmamıştı.sabah tekrar baktım ki çok çok hayali şekilde çıkmış çizgi.insalalh vardir
Öyle yapicam cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için biraz moral buldum sagol:)Gitmesin hevesjn canım hiç belli olmaz.Ben senden umutluyum inan.pozitif düşün canım kan verirken.bi de sabah ver ki testi öğleden sonra alabilesin
Kızlar yumurtlama gününüz nezamandı? Yumurtlama gününden kac gün sonra kan testte cıkarÖyle yapicam cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için biraz moral buldum sagol:)
Hadi yaaa.bakalim hayırlısı artık hakkımızda.ben de yaptım bi 10-15 dk baktım bisi yok uyudum.sabah gördüm.senin bat ne zaman canımBaya geçmiş canım. Geçen ay bende yaptım iki saat sonra fln ikinci çizgi çıktı ama adet oldum sonra. Çok zaman geçince doğru çıkmıyor
Hadi yaaa.bakalim hayırlısı artık hakkımızda.ben de yaptım bi 10-15 dk baktım bisi yok uyudum.sabah gördüm.senin bat ne zaman canımBaya geçmiş canım. Geçen ay bende yaptım iki saat sonra fln ikinci çizgi çıktı ama adet oldum sonra. Çok zaman geçince doğru çıkmıyor
Canım benim tahmini yumrtlamin üzerinden 11gun gecti.bi arkadaşım çatlatma ignesiyle hamile olmaya çalışıyor.doktor 14.gun gel kanda çıkar belli olur demiş.Kızlar yumurtlama gününüz nezamandı? Yumurtlama gününden kac gün sonra kan testte cıkar
Yumurtlama gününden 12 gün sonra hcg kana ve idrara geçmeye başlıyor.Kızlar yumurtlama gününüz nezamandı? Yumurtlama gününden kac gün sonra kan testte cıkar
Regl periyodunuz ne kadar süre peki? Kendimi değerlendirmek icin soruyorum k bakmaCanım benim tahmini yumrtlamin üzerinden 11gun gecti.bi arkadaşım çatlatma ignesiyle hamile olmaya çalışıyor.doktor 14.gun gel kanda çıkar belli olur demiş.
27 güne bir oluyorum canım.yimurtlamam da tahmini 10.11. gün .Ne kusuru canım,birbirimizi rahatlatmak yardımcı olmak için varız burdaRegl periyodunuz ne kadar süre peki? Kendimi değerlendirmek icin soruyorum k bakma
Benim sol gogsum baya şiş ve çok hassas sızlıyor.sag gogsum daha az sızlıyor ve hassas ona göre.vajinamda kasiklarımda ve belimde ağrı var sürekli15 martta canım çok var dahagöğüsler de değişiklik yok kasiklarm da ufak ufak sancı var ama bunu ben her ay hissediyorum zaten bulantı bile oluyor
Benim de 25 gün ama ben hep 11 12. Günler dikkate alıyordum sanırım takvime uymamak biraz erken baslamak lazımmıs27 güne bir oluyorum canım.yimurtlamam da tahmini 10.11. gün .Ne kusuru canım,birbirimizi rahatlatmak yardımcı olmak için varız burda
Benim sol gogsum baya şiş ve çok hassas sızlıyor.sag gogsum daha az sızlıyor ve hassas ona göre.vajinamda kasiklarımda ve belimde ağrı var sürekli
Benim 33.gundu. 10 gün gectiKızlar yumurtlama gününüz nezamandı? Yumurtlama gününden kac gün sonra kan testte cıkar
Ben ilk oğluma hamileyken şimdiki belirtiler vardı.2.ogluma hamileyken de hiç bi belirti yoktu inan.kendimi dinliyordum sürekli ama en ufak bisi yoktu belirti adına.en son dayanamadkm adete bi gün kala test yapayim da rahatlayim hamile olmadığımı öğrenip dedim.iki çift çizgiyi görünce bi saat kendime gelememistimTam emin değilim ama hamile kaldığım zaman benim de adet günüme yakın yada bir iki gün sonra çok şişmişdi goguslerm silikonlu gibiydi
Takvim ortalama bir değer veriyor canım.herkes için geçerli olmuyor.en saglillisi adet bitiminden itibaren 2.gun başlamak.yani 7 günlük adet görüyorsan 9-17.gunler arası gibi.Benim de 25 gün ama ben hep 11 12. Günler dikkate alıyordum sanırım takvime uymamak biraz erken baslamak lazımmıs
Ben ilk oğluma hamileyken şimdiki belirtiler vardı.2.ogluma hamileyken de hiç bi belirti yoktu inan.kendimi dinliyordum sürekli ama en ufak bisi yoktu belirti adına.en son dayanamadkm adete bi gün kala test yapayim da rahatlayim hamile olmadığımı öğrenip dedim.iki çift çizgiyi görünce bi saat kendime gelememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?