2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

15 martta canım çok var daha göğüsler de değişiklik yok kasiklarm da ufak ufak sancı var ama bunu ben her ay hissediyorum zaten bulantı bile oluyor
Canım basın sağolsun öncelikle benimde bat 15mart goguslerimde hic değişiklik yok daha bugün minik minik batma oldu kasklarımda sağlı sollu hafif midem bulandı iştahım kapandı falan ama aksama geri düzeldim umutsuz vakayim resmen

Bende dün sırf merakımdan yaptım dedim 10 gün var belki çıkar falan sonra 5 dk bekledim tek çizgiydi attım çöpe gitti dönüp de bakmadım sonra birdaha

Merhabaa bende bebis isteyenlerdenim 6 7 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim düşükle 18+5 günlük kadarken tekrar istyoruz olur insallah hayırlısıyla rabbim kimsenin kucağını boş koymasın hayırlısıyla bebiş nasip etsin benide kayıt edermisiniz:) TurkuazKrampon şubat 10 son bat

Hiç öyle deme cnm bu işler hiç belli olmaz sonucu alır almaz yazicam size.

Utkumuz bende kızıma hamile kaldigimda hiç bir belirti yaşamadım ama her hamilelik aynı olmuyor işte bu ay yoğun şeyler yaşadım hiç agrimadik yerlerim ağrıdı yarın anyayla konya ortaya çıkacak

Catlamanin uzerinden 11 gün geçmiş olacak varsa kanda çıkar mı acaba??

Bi daha ki batın ne zaman.cnm? Bende ikiz çok istiyorum anne tarafın da ikiz var mıydı? Çok geçmiş olsun

Bence çıkabilir varsa sonuçta az da olsa geçmiş olur kana

Bi daha ki batın ne zaman.cnm? Bende ikiz çok istiyorum anne tarafın da ikiz var mıydı? Çok geçmiş olsun
8 mart iki gün önce oluyorum genelde
İkiz yok anne tarafında 3 aşılama olduk olmadı eşm amelyt oldu 6 7 ay sonra hamile kaldım onlarıda kaybettik işde rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. saol canım

Amin cnm rabbim hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…