- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.201
Neden ki canımBende cift çizgiyi görünce aglamistimama malesef beşinci ayda yavrumu kaybettim
Canım basın sağolsun öncelikle benimde bat 15mart goguslerimde hic değişiklik yok daha bugün minik minik batma oldu kasklarımda sağlı sollu hafif midem bulandı iştahım kapandı falan ama aksama geri düzeldim umutsuz vakayim resmen15 martta canım çok var dahagöğüsler de değişiklik yok kasiklarm da ufak ufak sancı var ama bunu ben her ay hissediyorum zaten bulantı bile oluyor
Canım yarın hemen haber ver bize inşallah güzel haberlerle gelirsinBenim 33.gundu. 10 gün gecti
Bende dün sırf merakımdan yaptım dedim 10 gün var belki çıkar falan sonra 5 dk bekledim tek çizgiydi attım çöpe gitti dönüp de bakmadım sonra birdahaBen ilk oğluma hamileyken şimdiki belirtiler vardı.2.ogluma hamileyken de hiç bi belirti yoktu inan.kendimi dinliyordum sürekli ama en ufak bisi yoktu belirti adına.en son dayanamadkm adete bi gün kala test yapayim da rahatlayim hamile olmadığımı öğrenip dedim.iki çift çizgiyi görünce bi saat kendime gelememistim
Hiç öyle deme cnm bu işler hiç belli olmaz sonucu alır almaz yazicam size.Canım basın sağolsun öncelikle benimde bat 15mart goguslerimde hic değişiklik yok daha bugün minik minik batma oldu kasklarımda sağlı sollu hafif midem bulandı iştahım kapandı falan ama aksama geri düzeldim umutsuz vakayim resmen
Bi daha ki batın ne zaman.cnm? Bende ikiz çok istiyorum anne tarafın da ikiz var mıydı? Çok geçmiş olsunMerhabaa bende bebis isteyenlerdenim 6 7 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim düşükle 18+5 günlük kadarken tekrar istyoruz olur insallah hayırlısıyla rabbim kimsenin kucağını boş koymasın hayırlısıyla bebiş nasip etsin benide kayıt edermisiniz:)TurkuazKrampon şubat 10 son bat
Bence çıkabilir varsa sonuçta az da olsa geçmiş olur kanaHiç öyle deme cnm bu işler hiç belli olmaz sonucu alır almaz yazicam size.
Utkumuz bende kızıma hamile kaldigimda hiç bir belirti yaşamadım ama her hamilelik aynı olmuyor işte bu ay yoğun şeyler yaşadım hiç agrimadik yerlerim ağrıdı yarın anyayla konya ortaya çıkacak
Catlamanin uzerinden 11 gün geçmiş olacak varsa kanda çıkar mı acaba??
8 mart iki gün önce oluyorum geneldeBi daha ki batın ne zaman.cnm? Bende ikiz çok istiyorum anne tarafın da ikiz var mıydı? Çok geçmiş olsun
Ayy umarim kızlar yaa vallaha heyecan dorukta nasıl uyucam bilmem inşallah vardır çok stres oluyorum umarım hamileyimdirBence çıkabilir varsa sonuçta az da olsa geçmiş olur kana
Amin cnm rabbim hayirlisini versin8 mart iki gün önce oluyorum genelde
İkiz yok anne tarafında 3 aşılama olduk olmadı eşm amelyt oldu 6 7 ay sonra hamile kaldım onlarıda kaybettik işde rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. saol canım
İnşallah canım erken.git ki erken al sonucunu. Bende de bugün kokusuz beyaz bi akıntı başladıAyy umarim kızlar yaa vallaha heyecan dorukta nasıl uyucam bilmem inşallah vardır çok stres oluyorum umarım hamileyimdir
Amin canım Varmı sizlerde belirtilerAmin cnm rabbim hayirlisini versin
9 da gidecem öğleden sonra alırım ancaİnşallah canım erken.git ki erken al sonucunu. Bende de bugün kokusuz beyaz bi akıntı başladı
Kasik agrim oldu çok ilk defa bugün olmadi bi de sık sik soğuk terleme bayılma hali yaşadımAmin canım Varmı sizlerde belirtiler
Kasik agrim oldu çok ilk defa bugün olmadi bi de sık sik soğuk terleme bayılma hali yaşadımAmin canım Varmı sizlerde belirtiler
İnsallah vardır bebisKasik agrim oldu çok ilk defa bugün olmadi bi de sık sik soğuk terleme bayılma hali yaşadım
Bendede bi kaç gündur batmalar oluyo sağlı sollu adet olck gbi gelyo gidiyo bel ağrısı bulantı ama ümitlenemyorm hiçKasik agrim oldu çok ilk defa bugün olmadi bi de sık sik soğuk terleme bayılma hali yaşadım
Cnm inşallah bebisdir..Kasik agrim oldu çok ilk defa bugün olmadi bi de sık sik soğuk terleme bayılma hali yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?