- 15 Kasım 2016
- 1.551
- 1.294
- 63
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
3 martKızlar ben hepinizi etiketledim.
Bana bat zamanlarinizi yazın.
Bir de devam etmeyecek yazmayacak olanlar soyleyin çıkarırım.
Bayağı kalabalık olmuşuz yaw:):)
biz bilemeyiz yani ama yarın tam zamanı ,tam yumurtlama günü olur bol şansKızlar ya yumurtlama gunum dündü ve kasık ağrım oldu sol tarafta bide bugun Şeffaf bir akıntım var ıslaklıkya. Ya yarın değerlendirsem nasıl olur şansım ne kadar
bence doktora gitmelisin ,hamilelik belirtisi olamaz ,pembemsi dediğin kan gibiyse başka bi sorun yumurta kanaması mı olabilir bilemedim ben belki bilen vardır ..Kizlar sorum olucak adetime 10 gun var telefon takvimins gore 14 subatta yumurtlama gunumdu iki uc gundur kasiklarimda agri vardi fkt ben bu agriyi yumurtlama agrisi olarak dusundum ve afedersiniz biraz acik olucak ama sormak istiyorum tuvalete ciktigimda peceteye az bi kan ve beyaz sümüksü akinti geldi belirti olabilirmi beklemedigim anda kan geldi bian 4 aydir evliyim ve hic korunmdik bu zamana kadar hamile kalmak cok istiyorum
tam hayalim 3. çocuk allah hayırlısıyla 1.yi verse :)Merhaba arkadaslar. Bende 3. Bebegi istiyorum hayirlisi 2 oglum var Rabbim nasip ederse hayirli saglikli bi kizimiz olsun istiyoruz. Yalniz ben cok gereksiz stres yaptim adetim yeni bitti calismalar baslayacak. Bende korku heyecan telas... Karmancormanimm
Kan rengi şeklinde geldi biraz zaman gectikden sonra tekrar tuvalete gittigimde hic bir şey yoktu peceteyede nokta kadr birsey geldi biraz karin agrim var ama oda yok gibi arada bir oluyorbence doktora gitmelisin ,hamilelik belirtisi olamaz ,pembemsi dediğin kan gibiyse başka bi sorun yumurta kanaması mı olabilir bilemedim ben belki bilen vardır ..
Sorma cnm bende oyleydim yeni basladik calismalara 1 kere oldu daha ama işin enteresan Yani hamile kaldigimi hissediyorum:) ogullarin kaç yaşında?Merhaba arkadaslar. Bende 3. Bebegi istiyorum hayirlisi 2 oglum var Rabbim nasip ederse hayirli saglikli bi kizimiz olsun istiyoruz. Yalniz ben cok gereksiz stres yaptim adetim yeni bitti calismalar baslayacak. Bende korku heyecan telas... Karmancormanimm
Canim biri 7 biri 2 yasinda. Yas 33. İkisinde de boyle olmadim ki ikinci bir senede oldu troit hastasiymisim o zmn olmamisti. Simdi kiz olmazsa erkek olursa bakamazsam ay deli deli sorular kendimi kavanoz boyamaya verdim cok rahatlatiyorSorma cnm bende oyleydim yeni basladik calismalara 1 kere oldu daha ama işin enteresan Yani hamile kaldigimi hissediyorum:) ogullarin kaç yaşında?
Hosgeldiniz eklememi ister misiniz?Bende yeniyim bat 18 24 subat arasi. Duzensiz benim biraz. Tum genelil belirtilerini yasiyorum. Okudugum herseyi aksaminda hissediyorum :) cok umidim yok ama bakalim hayirlisi :)
:) hayırlısı olsun :)Canim biri 7 biri 2 yasinda. Yas 33. İkisinde de boyle olmadim ki ikinci bir senede oldu troit hastasiymisim o zmn olmamisti. Simdi kiz olmazsa erkek olursa bakamazsam ay deli deli sorular kendimi kavanoz boyamaya verdim cok rahatlatiyor
Ekleyebilirsiniz :)Hosgeldiniz eklememi ister misiniz?
Burdayim canimmmKızlar nerelerdesiniz yaa boş bıraktınız buralari:)
Benimde düzensizBende yeniyim bat 18 24 subat arasi. Duzensiz benim biraz. Tum genelil belirtilerini yasiyorum. Okudugum herseyi aksaminda hissediyorum :) cok umidim yok ama bakalim hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?