- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.221
Evet ilk canım çok sabırsızım gün saymayı geçtim saat sayıyorum nerdeyse.Evet cnm belli olur. Bende şaşırdım:) sizin ilk mi?
Aynısı dünden beri bende de var acaba yumurtlama mı diyorum gec yumurtluyo olmayalımİnşallah canım erken.git ki erken al sonucunu. Bende de bugün kokusuz beyaz bi akıntı başladı
Sanmam canım ben ovulasyon testiyle takip ettim 4 gün once oldu yumurtlamam yumurtlama donemimde şeffaf bir sıvı geliyordu bugün gelen bembeyaz bişeydi şaşırdım bende ama sen belki geç yumurtluyo olabilirsin takip ettin mi hicAynısı dünden beri bende de var acaba yumurtlama mı diyorum gec yumurtluyo olmayalım
Yok takip edemedim yaSanmam canım ben ovulasyon testiyle takip ettim 4 gün once oldu yumurtlamam yumurtlama donemimde şeffaf bir sıvı geliyordu bugün gelen bembeyaz bişeydi şaşırdım bende ama sen belki geç yumurtluyo olabilirsin takip ettin mi hic
O zaman belki geç yumurtluyorsundur şansınız varsa değerlendirin :)Yok takip edemedim ya
Canım basın sağolsun öncelikle benimde bat 15mart goguslerimde hic değişiklik yok daha bugün minik minik batma oldu kasklarımda sağlı sollu hafif midem bulandı iştahım kapandı falan ama aksama geri düzeldim umutsuz vakayim resmen
İnşallah canımÇok sağol canım Allah razı olsun. Adetle hamilelik gerçekten çok benzer. İnşallah mutlu haberi beraber veririz
Neden ki canım
Başın sağ olsun canım amin8 mart iki gün önce oluyorum genelde
İkiz yok anne tarafında 3 aşılama olduk olmadı eşm amelyt oldu 6 7 ay sonra hamile kaldım onlarıda kaybettik işde rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. saol canım
Bende çok heyecanliyim inşallah yarın hayırlı haberler alirimEvet ilk canım çok sabırsızım gün saymayı geçtim saat sayıyorum nerdeyse.
Çok üzüldüm cnm başın sagolsun geçmiş olsunHamile olduğumu adet günümde öğrendim bir hafta sonra kanamam oldu 5 ay boyunca aralıklarla sürdü bazen az bazen çok. En son büyük bi kanama yaşadım. kanamadan dolayı bebek eşten ayrıldı suni sanciyla ölü doğum yaptım. Allahım hiç bi canlıya bu acıyı yasatmasin tam bir ay sonra 1 yıl olacakacisi dinmiyor
Çok üzüldüm cnm başın sagolsun geçmiş olsun
Iyi geceler hanimlarkasiklarimda değişik şeyler hissediyorum umarım yarın hayırlı haberler alırım iyi geceler
İnsalalh canım.pozitif düşün pozitif olsun.kanda çıkıyormuş canım 10 günü geçince yumurtlamadanIyi geceler hanimlarkasiklarimda değişik şeyler hissediyorum umarım yarın hayırlı haberler alırım iyi geceler
Başın sağolsun canımÇok sağol canım. Yarın bizi de mutlu edersin inşallah
Bu arada uyumak için yatağa girdim.uyuyamadim kasık ağrısı uyuyamadim.inceden bi ağrı gecmiyorKızlar bu arada bu sayfanın uygulaması var mı.ben Google'dan açıyorum ve her defasında sayfa yenilemem gerekiyor.sizler nasıl yapıyorsunuz
Cnm sen kan testi yaptirsana varsa ćıkar 11 gün geçmişBenim sol gogsum baya şiş ve çok hassas sızlıyor.sag gogsum daha az sızlıyor ve hassas ona göre.vajinamda kasiklarımda ve belimde ağrı var sürekli
Sen bana belirtilerini amlatsana cnmBu arada uyumak için yatağa girdim.uyuyamadim kasık ağrısı uyuyamadim.inceden bi ağrı gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?