2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Aynısı dünden beri bende de var acaba yumurtlama mı diyorum gec yumurtluyo olmayalım
Sanmam canım ben ovulasyon testiyle takip ettim 4 gün once oldu yumurtlamam yumurtlama donemimde şeffaf bir sıvı geliyordu bugün gelen bembeyaz bişeydi şaşırdım bende ama sen belki geç yumurtluyo olabilirsin takip ettin mi hic

Yok takip edemedim ya

Çok sağol canım Allah razı olsun. Adetle hamilelik gerçekten çok benzer. İnşallah mutlu haberi beraber veririz

Hamile olduğumu adet günümde öğrendim bir hafta sonra kanamam oldu 5 ay boyunca aralıklarla sürdü bazen az bazen çok. En son büyük bi kanama yaşadım. kanamadan dolayı bebek eşten ayrıldı suni sanciyla ölü doğum yaptım. Allahım hiç bi canlıya bu acıyı yasatmasin tam bir ay sonra 1 yıl olacakacisi dinmiyor

Çok üzüldüm cnm başın sagolsun geçmiş olsun

Iyi geceler hanimlar kasiklarimda değişik şeyler hissediyorum umarım yarın hayırlı haberler alırım iyi geceler

Kızlar bu arada bu sayfanın uygulaması var mı.ben Google'dan açıyorum ve her defasında sayfa yenilemem gerekiyor.sizler nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…