2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sen bana belirtilerini amlatsana cnm
Kasiklarımda ve belimde ağrı,sağ sol yumurtalgimda ağrı var ilişkiden sonradan beri.uzun süre ayakta durunca vajinamda agriyor.uzanip dinlenirsem geçiyor.bk de ara ara baş dönmesi yaşıyorum.agzimjn tadı yok.ne yesem tatsız tuzsuz geliyor.

Ayrıca goguslerimde sızlama var.sol gogsum diğerinden daha büyük oldu şişti.ara ara sıcak su dökülüyor gibi sızlama hissediyorum

Ayrıca goguslerimde sızlama var.sol gogsum diğerinden daha büyük oldu şişti.ara ara sıcak su dökülüyor gibi sızlama hissediyorum
Yaa bendede çoğu sey var kasık batması iliskiden 4 gun sonra başladı 3 kere ahhh dedirtecek şekilde oldu daha sonraları minik minik batmalar bel agrım çok oldu bir anda üşüyorum sıtma gibi ama vücudum sıcak 2 gündür bu batmalar belirginleşti sağa sola dönerken yada bacağımı kaldirıp indirirken ne biliyim ani hareketler yaparken 2 gündürde hep ıslağım bugün gögüslerim şişti ve çok ağrıyor sol daha şiş testte silik pozitif çıkti biliyorsun yalniz suna dikkat ettim son iki gündür belirtiler çok daha yoģun.sende hamile olabilirsin

Testi ne zaman yapmıştım canım.bat ne zamandi senin?Belki okumussundur dün gece yaptım test bisi çıkmadı diye uyudum sabah baktım çok silik çıkmış.ama geçerli değil sanırım sonuç beklediği için.bata 10 kala yapmış oldum tsti.ben de batmalardan rahatsızım.az önce uyuyamadım Kalkım en sonunda

Iyi geceler kızlar 3. Deydi adetim ama olmadım acaba hamilelik varmıdır hep negatifi göre göre umut etmek istemiyorum

Her belirtiyi hamileliğe yordum bi ara olmadı.Ama bu ay göğsüm ne acıdı ilk defa nede şişti her ay adet olmadan önce şişeydi ve açtırdıaçtırdı

Ben ovulasyondan sonra 9.gün yaptım cnm ama bata 2 günüm kaldı benim döngüm kısa

Bu arada uyumak için yatağa girdim.uyuyamadim kasık ağrısı uyuyamadim.inceden bi ağrı gecmiyor
Utkumuz eğer yarın ben hamileysem sende hamilesin inan. Size iyi geceler dedim ve yattım ama uyuyamiyorum yüz üstü bile yatamiyorum sanki bebeğim var da zarar gormesin diye sanırım ben kafayı yedim. Kasigimda kipirtilar gibi ince sizi gibi şeyler hissediyorum 3 saat yatakta döndüm saat gecenin 2 bucugu uyuyamiyorum. Hamileyim gibi hissediyorum sonra ya hamile degilsem çok üzülürüm kendini bu kadar kaptırma diyorum. Allahım gel gitler icindeyim rabbim hayirlisini versin yarini iple cekiyorum hemen uyuyayim da sabah olsun diye yatağa yattım yok uyuyamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…