- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.241
Cnm sen kan testi yaptirsana varsa ćıkar 11 gün geçmiş[/QUO
Bat 14 mart.o yüzden az daha bekleyim diyorum.bi de pazartesi salı çok yoğun iş günlerim.sali okula gitmeden bi test yapmayı düşünüyorum
Kasiklarımda ve belimde ağrı,sağ sol yumurtalgimda ağrı var ilişkiden sonradan beri.uzun süre ayakta durunca vajinamda agriyor.uzanip dinlenirsem geçiyor.bk de ara ara baş dönmesi yaşıyorum.agzimjn tadı yok.ne yesem tatsız tuzsuz geliyor.Sen bana belirtilerini amlatsana cnm
Yaa bendede çoğu sey var kasık batması iliskiden 4 gun sonra başladı 3 kere ahhh dedirtecek şekilde oldu daha sonraları minik minik batmalar bel agrım çok oldu bir anda üşüyorum sıtma gibi ama vücudum sıcak 2 gündür bu batmalar belirginleşti sağa sola dönerken yada bacağımı kaldirıp indirirken ne biliyim ani hareketler yaparken 2 gündürde hep ıslağım bugün gögüslerim şişti ve çok ağrıyor sol daha şiş testte silik pozitif çıkti biliyorsun yalniz suna dikkat ettim son iki gündür belirtiler çok daha yoģun.sende hamile olabilirsinAyrıca goguslerimde sızlama var.sol gogsum diğerinden daha büyük oldu şişti.ara ara sıcak su dökülüyor gibi sızlama hissediyorum
Testi ne zaman yapmıştım canım.bat ne zamandi senin?Belki okumussundur dün gece yaptım test bisi çıkmadı diye uyudum sabah baktım çok silik çıkmış.ama geçerli değil sanırım sonuç beklediği için.bata 10 kala yapmış oldum tsti.ben de batmalardan rahatsızım.az önce uyuyamadım Kalkım en sonundaYaa bendede çoğu sey var kasık batması iliskiden 4 gun sonra başladı 3 kere ahhh dedirtecek şekilde oldu daha sonraları minik minik batmalar bel agrım çok oldu bir anda üşüyorum sıtma gibi ama vücudum sıcak 2 gündür bu batmalar belirginleşti sağa sola dönerken yada bacağımı kaldirıp indirirken ne biliyim ani hareketler yaparken 2 gündürde hep ıslağım bugün gögüslerim şişti ve çok ağrıyor sol daha şiş testte silik pozitif çıkti biliyorsun yalniz suna dikkat ettim son iki gündür belirtiler çok daha yoģun.sende hamile olabilirsin
Canım hemen yarın kan tahlili ver.varsa muhakakk çıkar inş.Iyi geceler kızlar 3. Deydi adetim ama olmadım acaba hamilelik varmıdır hep negatifi göre göre umut etmek istemiyorum
Cuma test yaptım negatif ya bir ilişki var Aklımda şüpheli onada 15 güm olmadı üzülmek istemiyorumCanım hemen yarın kan tahlili ver.varsa muhakakk çıkar inş.
Ben ovulasyondan sonra 9.gün yaptım cnm ama bata 2 günüm kaldı benim döngüm kısaTesti ne zaman yapmıştım canım.bat ne zamandi senin?Belki okumussundur dün gece yaptım test bisi çıkmadı diye uyudum sabah baktım çok silik çıkmış.ama geçerli değil sanırım sonuç beklediği için.bata 10 kala yapmış oldum tsti.ben de batmalardan rahatsızım.az önce uyuyamadım Kalkım en sonunda
Test yap cnmIyi geceler kızlar 3. Deydi adetim ama olmadım acaba hamilelik varmıdır hep negatifi göre göre umut etmek istemiyorum
Ay sen o zaman kan tahlili fkn yap kesin cikar.erken gebelik testinde mı çıkmıştı sonucun? Ben sıradan gebelik testi yaptım o şekilde çıktı.Ben ovulasyondan sonra 9.gün yaptım cnm ama bata 2 günüm kaldı benim döngüm kısa
Hyr normal gebelik testi cnmAy sen o zaman kan tahlili fkn yap kesin cikar.erken gebelik testinde mı çıkmıştı sonucun? Ben sıradan gebelik testi yaptım o şekilde çıktı.
Hangi test canım o.Adı ne? Baya erken belirtmiş . Eşim bana Al-Bi diye bi markaninkini almış.onu denemistim dün.Hyr normal gebelik testi cnm
yaptım negatif yine öyle olur diye yapamıyorumTest yap cnm
Utkumuz eğer yarın ben hamileysem sende hamilesin inan. Size iyi geceler dedim ve yattım ama uyuyamiyorum yüz üstü bile yatamiyorum sanki bebeğim var da zarar gormesin diye sanırım ben kafayı yedim. Kasigimda kipirtilar gibi ince sizi gibi şeyler hissediyorum 3 saat yatakta döndüm saat gecenin 2 bucugu uyuyamiyorum. Hamileyim gibi hissediyorum sonra ya hamile degilsem çok üzülürüm kendini bu kadar kaptırma diyorum. Allahım gel gitler icindeyim rabbim hayirlisini versin yarini iple cekiyorum hemen uyuyayim da sabah olsun diye yatağa yattım yok uyuyamiyorum...Bu arada uyumak için yatağa girdim.uyuyamadim kasık ağrısı uyuyamadim.inceden bi ağrı gecmiyor
InşaALLAH hamilesindir canım bende kırmızılar gelmeden önce öyleydim uyuyamamistim sırf stres yaptım diye adetim bile gecikti rahat olmaya çalışBu gece bana uyku yok. Gece yarısı topik çok ıssız sessiz oluyormuş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?