- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.261
İnşallah hamileyizdir canım.Utkumuz eğer yarın ben hamileysem sende hamilesin inan. Size iyi geceler dedim ve yattım ama uyuyamiyorum yüz üstü bile yatamiyorum sanki bebeğim var da zarar gormesin diye sanırım ben kafayı yedim. Kasigimda kipirtilar gibi ince sizi gibi şeyler hissediyorum 3 saat yatakta döndüm saat gecenin 2 bucugu uyuyamiyorum. Hamileyim gibi hissediyorum sonra ya hamile degilsem çok üzülürüm kendini bu kadar kaptırma diyorum. Allahım gel gitler icindeyim rabbim hayirlisini versin yarini iple cekiyorum hemen uyuyayim da sabah olsun diye yatağa yattım yok uyuyamiyorum...
Al benden de o kadar yarın için umidim vardı şimdi o da yok
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz:)Bende çok heyecanliyim inşallah yarın hayırlı haberler alirim
Canım gittin mi tahlil vermeye.okuldan bi arkadaşla konuştum da beni endişelendirdi.benim de bel kasık ağrım çok fazlaydı dış gebelik geçirdim dedi ,degerlerim bi yikseldi bi düştü dedi.ama adetten sonraki gün kan vermiş ve değeri çok düşük çıkmış.,çok korktum yaaUtkumuz eğer yarın ben hamileysem sende hamilesin inan. Size iyi geceler dedim ve yattım ama uyuyamiyorum yüz üstü bile yatamiyorum sanki bebeğim var da zarar gormesin diye sanırım ben kafayı yedim. Kasigimda kipirtilar gibi ince sizi gibi şeyler hissediyorum 3 saat yatakta döndüm saat gecenin 2 bucugu uyuyamiyorum. Hamileyim gibi hissediyorum sonra ya hamile degilsem çok üzülürüm kendini bu kadar kaptırma diyorum. Allahım gel gitler icindeyim rabbim hayirlisini versin yarini iple cekiyorum hemen uyuyayim da sabah olsun diye yatağa yattım yok uyuyamiyorum...
Bugun kacıncı günün canım hesapladınmıBenimde bata çok var daha ovülasyon dönemimdeyim giremedim pek bütüüün yazılanlara yetişemiyorum bilee. TurkuazKrampon hayırlı haberlerini bekliyoruz
Uygulaması var canım app store yada google play den indirebilirsinKızlar bu arada bu sayfanın uygulaması var mı.ben Google'dan açıyorum ve her defasında sayfa yenilemem gerekiyor.sizler nasıl yapıyorsunuz
İlaç içme canım tuzlu suyla gargara yap istersenKızlar çok.acil yardıma ihtiyacım var. Boğazım çok.kötü ağrıyor ilaçsız geçmeyecek gibi şimdi korkuyorumda bebek falan varsada zarar görürse diye ne yapayım nurofen falan içsem zararı olur mu ki
Sıfırlanmışti sıfırlanana kadar gittim kontrole cnmCnm değerlere göre gebesin ama daha kimyasal gebeliğin hormonları da sıfırlanmamış olabilir sıfırlanması için de bi süre geçmesî gerekiyor diye biliyorum
Geçmiş olsun canım.Elma sirkesini az sulandir gargara yap.iyi gelirKızlar çok.acil yardıma ihtiyacım var. Boğazım çok.kötü ağrıyor ilaçsız geçmeyecek gibi şimdi korkuyorumda bebek falan varsada zarar görürse diye ne yapayım nurofen falan içsem zararı olur mu ki
Sıfırlanmışti sıfırlanana kadar gittim kontrole cnm
Cumartsi günü tkrar gittim kese göründü çok şükür ama yarın kendi doktoruma gideceğim
Bu arada benim yeni bat 3 nisan topik nisan da da devam ediyo muuu
Oulasyon testiyle bakıyorum ben bugün yarın çatlar yumurtam zaten önümüzdeki ay klomene başlıycam ama bi umut belkide ilaca hiç gerek kalmaz... Senin bat yakındı sanırım varmı gelen gidenBugun kacıncı günün canım hesapladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?