2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

İnşallah hamileyizdir canım.

Al benden de o kadar yarın için umidim vardı şimdi o da yok

Ben de çok ümitsizim şuanda bi yanım hamilesin diyo bi yanım hayır kaptırma yok öyle bişey diyo iki gün önce kanda 2 çıkmıştı normalde 1 çıkardı yükselir diyordum şimdi başka yerde yaptım diye mi acaba diyorum bnm moralim çooook düştü hiç iyi değilim tmm da bu bulantılar da ne peki offffffff

15 gün kaldi tahminen dün yumurtlama gunumdu ama doktorun israri ile bugun yumurta kontrolune gidecegim. Hic acelem yok bu ay niyeyse. Iltihap icin ilac kullanmadan kalamazsin dediler çünkü

Canım gittin mi tahlil vermeye.okuldan bi arkadaşla konuştum da beni endişelendirdi.benim de bel kasık ağrım çok fazlaydı dış gebelik geçirdim dedi ,degerlerim bi yikseldi bi düştü dedi.ama adetten sonraki gün kan vermiş ve değeri çok düşük çıkmış.,çok korktum yaa

Benimde bata çok var daha ovülasyon dönemimdeyim giremedim pek bütüüün yazılanlara yetişemiyorum bilee. TurkuazKrampon hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar çok.acil yardıma ihtiyacım var. Boğazım çok.kötü ağrıyor ilaçsız geçmeyecek gibi şimdi korkuyorumda bebek falan varsada zarar görürse diye ne yapayım nurofen falan içsem zararı olur mu ki

Cnm değerlere göre gebesin ama daha kimyasal gebeliğin hormonları da sıfırlanmamış olabilir sıfırlanması için de bi süre geçmesî gerekiyor diye biliyorum
Sıfırlanmışti sıfırlanana kadar gittim kontrole cnm
Cumartsi günü tkrar gittim kese göründü çok şükür ama yarın kendi doktoruma gideceğim

Geçmiş olsun canım.Elma sirkesini az sulandir gargara yap.iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…