2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Caanım gargarayı yap bide zencefil bal karışımı yap sabah akşam bir kaşık ye o da ağrıya iyi geliyo

Canim merhaba daha yeni geldim hastaneden kızlar bulaşıklarim duruyor size haber vermek için girdim.

1 saat sıra bekledim sonunda sikayetimi anlattım kasiklarim ağrıyor tansiyonum yükseliyor soğuk soğuk terliyorum bi de hamilelikten şüpheleniyorum dedim. Kan testi istemedi direkt ultrasona aldı allaha dua ettim şimdi kese gorunur inşallah diye ama onun yerine 5 cm lik kist göründü
Hemde sağ yumurtaligimda yani agriyan yerde. Gebelik yok dedi

Kızımın yaşını ve ne kadar emzirdigimi sordu.
Kafamda deli gibi sorular 15 gün sonra kontrole çağırdı ilaç yazdı hemen kullanmaya başla dedi. Ben şimdi korunmalimiyim? Hamile kalabilirmiyim? Kafamda deli sorular rabbim hayirlisini versin. Bende ki ağrılar bi garipti zaten size de yazdım ya ilk kez oluyor böyle şeyler diye. Inanın üzüldüm ama napayim rabbim başka dert vermesin. Ne yapacagimi bilmiyorum anlayacağınız benim bebek işi kısa sureligine ertelendi yani 15 gün sonra kontrole gittigimde umarım kist yok olmuş olur. Bi de 5 cm büyüklüğünde internette 5 den büyükse ameliyat yaziyor
Umarım kötü huylu falan değildir tümör değildir. Rabbim hayirlisini versin kızlar hepimize biseyi çok istemek de iyi değil. Zaten rabbime hep hayirlisi ver diye dua ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar.
Kızım konuşamıyor diye üzülüyordum hastanede 5 yaşında sadece anne bana diyebilen çocuk gördüm halime sukrettim. Karnı burnunda anne adayı gördüm bebeği down sendromlu dogacakmis allah'a şükür ediyordu. Halimize çok şükür bin şükür. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin ablalarim kardeslerim...

Geçmiş olsun canım ya Allah her zaman en.hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah ilaç kullanarak eritebilirsin o.kisti ki inşallah erir gider kendiliğinden sen önce kendi sağlığına kavus biran önce bebiş de olur inşallah

canım Allah şifa versin tez zamanda kistin geçer yerine tatlış mı tatlış yavrun gelir inşallah

Çok geçmiş olsun canım insallah biran önce sağlığına kavuşup hayırlısıyla hamile kalırsın

Oulasyon testiyle bakıyorum ben bugün yarın çatlar yumurtam zaten önümüzdeki ay klomene başlıycam ama bi umut belkide ilaca hiç gerek kalmaz... Senin bat yakındı sanırım varmı gelen giden
2 gün var canım bakalım hayırlısı insallah ilaca gerek kalmaz bu ay benmde olmazssa bende klomene başlıycam:)

Kızlar doğrumu acaba denesemmi :))

Limonla gebelik testi yapımı

• Plastik ve şeffaf bir bardağa idrarınızı yapın.
  • Minicik bir limonu ikiye bölün.
  • Bir parçasını yaptığınız idrarın üzerine sıkın.
  • Limonun tortuları veya minik granülleri idrarın dibine çökmeye başlarsa mutlu olabilirsiniz, çünkü hamilesiniz.
  • Limon tortuları dibe çökmez ısrarla yüzeyde kalırsa hamile değilsiniz.

Geçen ay bende görmüştüm onu ona pek güvenmiyorlar canım ya kimisinde doğru çıkıyomuş kimisinde yanlış :)

Canım çok çok üzüldüm inan,cok geçmiş olsun.bende geçen yil 4.5 cmlik kist oluşmuştu. 2 ayda eridi gitti.ins.senin de tz vakitte kaybolur kistin.rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.hastalikla imtihan etmesin kimseyi.insallah kistin edirikten sonra hemen hamile kalırsın canım.

Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun. İnsallah çokta önemli bişey değildir bi an önce geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…