2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım bizim seninle batlar aynı bende bu hafta ovu testi kullanıcam inş bu ay hamile kalırız
Bence testlere başla canım. Benim telefon takvimimde yumurtlammayı 8mart gösteriyordu dün akıntım oldu baya akşam test yaptım koyu çıktı. Bakalım akşama bidaha yapcam sende kaçırma günlerini :) inşallah bu ay olur

Bu akşamdan başlıcam bakalım inşallah rabbim hayırlısını versin :)

TurkuazKrampon çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda tedavin sonuçlanır sende kucağına alırsın bebisini çok şükür bi kızın var hayırlısıyla zamanı gelince bi bebeğin daha olur sen üzme kendini güçlü ol dua et yeter...

Inşallah amin cnm 2 hafta sonra yok olursa bebek istediğimi söylucem adetimin düzenli olması için ne yapmam gerektigini sorucam

Amin insallah inşallah. Peki bu ayda korundun mu yani korunmak gerekiyor mu? Bende kötü huylu falan olursa diye korkuyorum umarım 2 hafta sonra erir gider. Hemen hamile kalabikirmiyim hiç bi bilgim yok sorucam doktora gittigimde

Inşallah amin cnm 2 hafta sonra yok olursa bebek istediğimi söylucem adetimin düzenli olması için ne yapmam gerektigini sorucam
Aynen canım en güzeli doktor kontrolünde bir hamilelik senin için adet düzenin de inşallah düzelir iyi ki gitmişsin doktora birde vazgeçtim nerdeyse diyordun

Allah razı olsun güzel arkadaşım iyiki varsınız bana moral oldunuz

Aynen canım en güzeli doktor kontrolünde bir hamilelik senin için adet düzenin de inşallah düzelir iyi ki gitmişsin doktora birde vazgeçtim nerdeyse diyordun
Ya aynen sorma ama bu ağrılar devam etseydi yine giderdim doktora ayakta durunca vajinama bıçak sokuyorlar sanki. Inceden inceden pusuya yatmış bi sızı vardı. Zaten dedim ya size eğer hamile degilsem neden böyle ağrılarım var meğer kistdenmis

Erir inşallah ilaçla. Benim çevremde kisti olan çok kişi vardı arkadaşlarımda kuzenlerimde falan hatta kuzenim aylarca adet gormedi doktora gitti oldukça büyük bir kisti vardı doktor öncelikle ilaçla o kisti eritti 1 ayda eridi gitti adet söktürücü verdi zaten adet olmaya başlayınca tamamen yok oldu düzene de bindi ve kısa zaman içersinde oldu yani bunlar inşallah seninki de tez zamanda düzelir

B
Amin insallah inşallah. Peki bu ayda korundun mu yani korunmak gerekiyor mu? Bende kötü huylu falan olursa diye korkuyorum umarım 2 hafta sonra erir gider. Hemen hamile kalabikirmiyim hiç bi bilgim yok sorucam doktora gittigimde
Biz çocuk dusunmiyorduk o zaman.korunmustuk.kotu huylu olsa doktorun soylerdi.bana hemen söylemişti kötü huylu değil korkma diye.tedavkn bitince tabi ki hemen hamile kalırsın canım.ablam kist tedavisinin bittiği ay hamile kaldı.Sadece kullandığın ilacın dozuna göre hormonlarinda oynama yapabiliyor.o da bir ayda düzeliyor.

Bu arada benim de hamile olma ümidim kalmadı senin olayı duyunca.cumaua kadar bekleyip doktora gideyim diyorum bende de mı acaba kist var diye.ama ben o kist olduğu dönem hic bir belirtisi yoktu.hatta doktor da şaşırmıştı nasıl belirtisi olmaz,demekki senin ağrı eşiğin yüksek demişti.agrilarim hala devam ediyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…