2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

kizlar benim bata daha cok var ama 1 haftadir goguslerim ciddi derecede aciyor giyinirken falan felket yani hic boyle olmazdi

Çok sagol biraz içim rahatladi

Bende daha önce kist vardı küçük önemsiz biseydi. Hiç bi belirtimde yoktu üstelik. Ama bu sefer çok kötü oldum. Sende nasıl belirtiler var cnm bu işler hiç belli olmaz umudunu yitirme

Caranzy kan testi sonucunu bizimle paylaş ya seni de hamileler grubuna ekliyim:))

Cok gecmis olsun ama vardır bi hayır demek lazım ben de ocakta 4 gün gecikince gittim meğer tioid hastasıymısım yıllardır bilmeden gezdim o tiroid prolaktini yükseltmis ondan adet düzenim sasmıs. Ayrıca tiroid eksikken hamile kalsam bebekte sıkıntılar olabilirmis.. smdi ilac kullanıyorum ama hersey muallak

cnm bende troid hapi kullaniyorum troid degeri dusunce folikul sayimda artti doktor heran gebelik bekleyebiliriz artik dedi o yuzden bu ay cok umutluyum hatta kendimi hamile bile hissediyrm yani

Kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum 2 gündür şeffaf yumurta kıvamında çok fazla akıntım var size sorum şu; bu akıntı geldiği günmü yumurtlama oluyo yoksa sonrasındaki bir kaç gün içindemi? Yani hangi günleri değerlendirmek gerekiyo? Bu arada benimde bat 24 mart inşaAllah Rabbim isteyen herkes tabi benimde kucaklarımızı tez zamanda doldursun ❤

Ilac kullanirken korunuyormusunuz? Doktorun bana yazdığı ilaç adetin sokulmesine de yarıyormuş yakında adet olurum ben. Evet doğru söylüyorsun doktora gittim agrilarin sebebini öğrenmiş oldum. Rabbim beterinden korusun tüm hastalara şifa versin

Ilac kullanirken korunuyormusunuz? Doktorun bana yazdığı ilaç adetin sokulmesine de yarıyormuş yakında adet olurum ben. Evet doğru söylüyorsun doktora gittim agrilarin sebebini öğrenmiş oldum. Rabbim beterinden korusun tüm hastalara şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…