- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.341
Çok sagol biraz içim rahatladiB
Biz çocuk dusunmiyorduk o zaman.korunmustuk.kotu huylu olsa doktorun soylerdi.bana hemen söylemişti kötü huylu değil korkma diye.tedavkn bitince tabi ki hemen hamile kalırsın canım.ablam kist tedavisinin bittiği ay hamile kaldı.Sadece kullandığın ilacın dozuna göre hormonlarinda oynama yapabiliyor.o da bir ayda düzeliyor.
2 cm lik kistin varBi
Bişey yok cnm gayet iyi yumurta gözlemlenmiş diyo okadar
Bende daha önce kist vardı küçük önemsiz biseydi. Hiç bi belirtimde yoktu üstelik. Ama bu sefer çok kötü oldum. Sende nasıl belirtiler var cnm bu işler hiç belli olmaz umudunu yitirmeBu arada benim de hamile olma ümidim kalmadı senin olayı duyunca.cumaua kadar bekleyip doktora gideyim diyorum bende de mı acaba kist var diye.ama ben o kist olduğu dönem hic bir belirtisi yoktu.hatta doktor da şaşırmıştı nasıl belirtisi olmaz,demekki senin ağrı eşiğin yüksek demişti.agrilarim hala devam ediyor zaten
Her şey normal cnm. Sorun olduğunda koyu siyahla yazılmış oluyor.sende öyle bi durum yokNe simdi bu birisi açıklayabilir mi anlayan var mi kizlar ?Eki Görüntüle 1963034
Canım sen kan ver benceEki Görüntüle 1963060 bugun yine test yaptim bata 2 gun var
Sağol cnm insallahCnm geçmiş olsun birkaç adette atarsın sikma canını
Amin cnm inşallah rabbim hepimize herseyin hayirlisinu versinÇok gecmis olsun hic endise etmeyin anneminde varmis tedavi omdu sonra 4 çocuğu oldu ve masallah 50 yaşında. Gececek bitecek korkmayin Allahin izni ile
Ya bildiğin hamilesinn :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :)Eki Görüntüle 1963060 bugun yine test yaptim bata 2 gun var
İnşallah çok teşekkür ederm Allah herkese nasip etsinHayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Cok gecmis olsun ama vardır bi hayır demek lazım ben de ocakta 4 gün gecikince gittim meğer tioid hastasıymısım yıllardır bilmeden gezdim o tiroid prolaktini yükseltmis ondan adet düzenim sasmıs. Ayrıca tiroid eksikken hamile kalsam bebekte sıkıntılar olabilirmis.. smdi ilac kullanıyorum ama hersey muallakCanim merhaba daha yeni geldim hastaneden kızlar bulaşıklarim duruyor size haber vermek için girdim.
1 saat sıra bekledim sonunda sikayetimi anlattım kasiklarim ağrıyor tansiyonum yükseliyor soğuk soğuk terliyorum bi de hamilelikten şüpheleniyorum dedim. Kan testi istemedi direkt ultrasona aldı allaha dua ettim şimdi kese gorunur inşallah diye ama onun yerine 5 cm lik kist göründü
Hemde sağ yumurtaligimda yani agriyan yerde. Gebelik yok dedi
Kızımın yaşını ve ne kadar emzirdigimi sordu.
Kafamda deli gibi sorular 15 gün sonra kontrole çağırdı ilaç yazdı hemen kullanmaya başla dedi. Ben şimdi korunmalimiyim? Hamile kalabilirmiyim? Kafamda deli sorular rabbim hayirlisini versin. Bende ki ağrılar bi garipti zaten size de yazdım ya ilk kez oluyor böyle şeyler diye. Inanın üzüldüm ama napayim rabbim başka dert vermesin. Ne yapacagimi bilmiyorum anlayacağınız benim bebek işi kısa sureligine ertelendiyani 15 gün sonra kontrole gittigimde umarım kist yok olmuş olur. Bi de 5 cm büyüklüğünde internette 5 den büyükse ameliyat yaziyor
Umarım kötü huylu falan değildir tümör değildir. Rabbim hayirlisini versin kızlar hepimize biseyi çok istemek de iyi değil. Zaten rabbime hep hayirlisi ver diye dua ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar.
Kızım konuşamıyor diye üzülüyordum hastanede 5 yaşında sadece anne bana diyebilen çocuk gördüm halime sukrettim. Karnı burnunda anne adayı gördüm bebeği down sendromlu dogacakmis allah'a şükür ediyordu. Halimize çok şükür bin şükür. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin ablalarim kardeslerim...
cnm bende troid hapi kullaniyorum troid degeri dusunce folikul sayimda artti doktor heran gebelik bekleyebiliriz artik dedi o yuzden bu ay cok umutluyum hatta kendimi hamile bile hissediyrm yaniCok gecmis olsun ama vardır bi hayır demek lazım ben de ocakta 4 gün gecikince gittim meğer tioid hastasıymısım yıllardır bilmeden gezdim o tiroid prolaktini yükseltmis ondan adet düzenim sasmıs. Ayrıca tiroid eksikken hamile kalsam bebekte sıkıntılar olabilirmis.. smdi ilac kullanıyorum ama hersey muallak
Haftaya vereyim diyorum biraz bekliycem ne olur ne olmazCanım sen kan ver bence
Biraz bekliycem cnm gitmiycem dra kese oluşursa onun icin giderimCaranzy kan testi sonucunu bizimle paylaş ya seni de hamileler grubuna ekliyim:))
Ilac kullanirken korunuyormusunuz? Doktorun bana yazdığı ilaç adetin sokulmesine de yarıyormuş yakında adet olurum ben. Evet doğru söylüyorsun doktora gittim agrilarin sebebini öğrenmiş oldum. Rabbim beterinden korusun tüm hastalara şifa versinCok gecmis olsun ama vardır bi hayır demek lazım ben de ocakta 4 gün gecikince gittim meğer tioid hastasıymısım yıllardır bilmeden gezdim o tiroid prolaktini yükseltmis ondan adet düzenim sasmıs. Ayrıca tiroid eksikken hamile kalsam bebekte sıkıntılar olabilirmis.. smdi ilac kullanıyorum ama hersey muallak
Ilac kullanirken korunuyormusunuz? Doktorun bana yazdığı ilaç adetin sokulmesine de yarıyormuş yakında adet olurum ben. Evet doğru söylüyorsun doktora gittim agrilarin sebebini öğrenmiş oldum. Rabbim beterinden korusun tüm hastalara şifa versinCok gecmis olsun ama vardır bi hayır demek lazım ben de ocakta 4 gün gecikince gittim meğer tioid hastasıymısım yıllardır bilmeden gezdim o tiroid prolaktini yükseltmis ondan adet düzenim sasmıs. Ayrıca tiroid eksikken hamile kalsam bebekte sıkıntılar olabilirmis.. smdi ilac kullanıyorum ama hersey muallak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?