- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.361
Inşallah hamilesindir cnmcnm bende troid hapi kullaniyorum troid degeri dusunce folikul sayimda artti doktor heran gebelik bekleyebiliriz artik dedi o yuzden bu ay cok umutluyum hatta kendimi hamile bile hissediyrm yani
Tmm cnmBiraz bekliycem cnm gitmiycem dra kese oluşursa onun icin giderim
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım :)Haftaya veririm biraz b
Haftaya vereyim diyorum biraz bekliycem ne olur ne olmaz
Sanada cok gecmis olsun canmKızlar ya biriniz bana yeni batini söyledi ama unuttum kafa kalmadi
insaallah hepimiz hamileyizdir cnmInşallah hamilesindir cnm
Tebrik ederim canım çizgi bildiğin belli Allah kucağına da almayı nasip etsin inşEki Görüntüle 1963060 bugun yine test yaptim bata 2 gun var
Her şey normal cnm. Sorun olduğunda koyu siyahla yazılmış oluyor.sende öyle bi durum yok
Sagolasin cnmSanada cok gecmis olsun canm
Sagolasin cnmSanada cok gecmis olsun canm
Hoşgeldin canım yani bende o akıntı geldiği günlerden birinde yumurtlama oluyor ve catladiktan sonraki günlerde de azalıyor su günleri boş geçmeyin akıntı varsa eğerKızlar merhaba size bişey sormak istiyorum 2 gündür şeffaf yumurta kıvamında çok fazla akıntım var size sorum şu; bu akıntı geldiği günmü yumurtlama oluyo yoksa sonrasındaki bir kaç gün içindemi? Yani hangi günleri değerlendirmek gerekiyo? Bu arada benimde bat 24 mart inşaAllah Rabbim isteyen herkes tabi benimde kucaklarımızı tez zamanda doldursun ❤
Aynı belirtiler devam ediyor bende canım.esim test al demiştim.sabah yapacaktım dayanamadım hemen yaptım sonuç negatif.daha 8 gün varBende daha önce kist vardı küçük önemsiz biseydi. Hiç bi belirtimde yoktu üstelik. Ama bu sefer çok kötü oldum. Sende nasıl belirtiler var cnm bu işler hiç belli olmaz umudunu yitirme
Evet var canım bugün 3.gün bu ay o tarz akıntım fazla bizde 2 günü değerlendirdik bugünde bakalım işteHoşgeldin canım yani bende o akıntı geldiği günlerden birinde yumurtlama oluyor ve catladiktan sonraki günlerde de azalıyor su günleri boş geçmeyin akıntı varsa eğer
Şimdi negatif olması normal cnm daha çok erkenAynı belirtiler devam ediyor bende canım.esim test al demiştim.sabah yapacaktım dayanamadım hemen yaptım sonuç negatif.daha 8 gün var
Hayırlısı olsun cnm. Allah evlatlarimizi bagislasin bat ne zaman?Merhaba. Benim de hamilelik bekliyorum. 4 yaşında kızım var. 4 aydır başarısız oluyorum.. oturfum hayırlısını bekliyorum.
Amin canım, kısa zamanda kistinden kurtulman ve çalışmalara aynı gaz devam etmen dileğiylee..Canim merhaba daha yeni geldim hastaneden kızlar bulaşıklarim duruyor size haber vermek için girdim.
1 saat sıra bekledim sonunda sikayetimi anlattım kasiklarim ağrıyor tansiyonum yükseliyor soğuk soğuk terliyorum bi de hamilelikten şüpheleniyorum dedim. Kan testi istemedi direkt ultrasona aldı allaha dua ettim şimdi kese gorunur inşallah diye ama onun yerine 5 cm lik kist göründü
Hemde sağ yumurtaligimda yani agriyan yerde. Gebelik yok dedi
Kızımın yaşını ve ne kadar emzirdigimi sordu.
Kafamda deli gibi sorular 15 gün sonra kontrole çağırdı ilaç yazdı hemen kullanmaya başla dedi. Ben şimdi korunmalimiyim? Hamile kalabilirmiyim? Kafamda deli sorular rabbim hayirlisini versin. Bende ki ağrılar bi garipti zaten size de yazdım ya ilk kez oluyor böyle şeyler diye. Inanın üzüldüm ama napayim rabbim başka dert vermesin. Ne yapacagimi bilmiyorum anlayacağınız benim bebek işi kısa sureligine ertelendiyani 15 gün sonra kontrole gittigimde umarım kist yok olmuş olur. Bi de 5 cm büyüklüğünde internette 5 den büyükse ameliyat yaziyor
Umarım kötü huylu falan değildir tümör değildir. Rabbim hayirlisini versin kızlar hepimize biseyi çok istemek de iyi değil. Zaten rabbime hep hayirlisi ver diye dua ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar.
Kızım konuşamıyor diye üzülüyordum hastanede 5 yaşında sadece anne bana diyebilen çocuk gördüm halime sukrettim. Karnı burnunda anne adayı gördüm bebeği down sendromlu dogacakmis allah'a şükür ediyordu. Halimize çok şükür bin şükür. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin ablalarim kardeslerim...
Bende şimdi internette arastiriyordum büyük ihtimal iyi huylu benimki çok şükür. Inşallah adetimde düzen e girer de hamile kalma şansım artarTurkuazKrampon bu arada bende de 4,5 cm civarı bi kist vardı ilaçla tek sefer adette yokolmuştu.. çözülemeyecek birşey diil. sonrasını zaten doktor kontrolüyle devam edersin maddm düzensizlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?