2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hoşgeldin canım yani bende o akıntı geldiği günlerden birinde yumurtlama oluyor ve catladiktan sonraki günlerde de azalıyor su günleri boş geçmeyin akıntı varsa eğer

Bende daha önce kist vardı küçük önemsiz biseydi. Hiç bi belirtimde yoktu üstelik. Ama bu sefer çok kötü oldum. Sende nasıl belirtiler var cnm bu işler hiç belli olmaz umudunu yitirme
Aynı belirtiler devam ediyor bende canım.esim test al demiştim.sabah yapacaktım dayanamadım hemen yaptım sonuç negatif.daha 8 gün var

Hoşgeldin canım yani bende o akıntı geldiği günlerden birinde yumurtlama oluyor ve catladiktan sonraki günlerde de azalıyor su günleri boş geçmeyin akıntı varsa eğer
Evet var canım bugün 3.gün bu ay o tarz akıntım fazla bizde 2 günü değerlendirdik bugünde bakalım işte Cevabın için teşekkür ederim bu arada sen bugünleri değerlendirdikten sonra hamile kaldın mı?

Merhaba. Ben de hamilelik bekliyorum. 4 yaşında kızım var. 4 aydır başarısız oluyorum.. oturfum hayırlısını bekliyorum. 14 Mart bat im.. inş burda hep beraber güzel haberleri alırız.

Amin canım, kısa zamanda kistinden kurtulman ve çalışmalara aynı gaz devam etmen dileğiylee..

TurkuazKrampon bu arada bende de 4,5 cm civarı bi kist vardı ilaçla tek sefer adette yokolmuştu.. çözülemeyecek birşey diil. sonrasını zaten doktor kontrolüyle devam edersin maddm düzensizlik var.

TurkuazKrampon bu arada bende de 4,5 cm civarı bi kist vardı ilaçla tek sefer adette yokolmuştu.. çözülemeyecek birşey diil. sonrasını zaten doktor kontrolüyle devam edersin maddm düzensizlik var.
Bende şimdi internette arastiriyordum büyük ihtimal iyi huylu benimki çok şükür. Inşallah adetimde düzen e girer de hamile kalma şansım artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…