2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Rica ederim ne demek :) Henüz denemede ilk ayımız canım hamile kaldım mi kalmadım mi şuan bilmiyorum bat 15 mart onu bekliyorum :) ama umutsuzum malesef herhangi bi belirti yaşamıyorum çünkü

Rica ederim ne demek :) Henüz denemede ilk ayımız canım hamile kaldım mi kalmadım mi şuan bilmiyorum bat 15 mart onu bekliyorum :) ama umutsuzum malesef herhangi bi belirti yaşamıyorum çünkü
Canım daha önce de söylemiştim belki okumamışsindir.ben ikinci oğlumda hamilelikte hiçbir belirti yaşamadım.kendimi dinliyordum ama tık yoktu.en son adete bi gün kala test alayım da hamile olmadigimin rahatlığını yaşayım dedim ama iki çift çizgi gördüm.sen de iyice bi kendini dinle bakalım,belki onemsemiyorsundur ya da calisiyorsan dikkat etmiyorsundur belirtilere yoğunluktan

Kızlar birşey sorucam arada su gibi akıntı geliyor belimde ve karnıma ağrılar giriyor adetmi olucam acaba yoksa hamilelikmi bu stres ne olucak bendeki :) 8 gün önce gebelik testi yaptrdm 0,13 cıkmstı hamile değilm yani ama erkenmydi blmyorm..

Yok valla çalışmıyorum ya ara ara batma oluyor kasklarımda özellikle bugün ani ayağa kalkışlarda falan 2 3 kere kramp girdi test yapayım çıkar belki dedim çıkmadı gerçi erken yaptım daha 9 gün var hayirlisiysa umarım vardır ovu testi de yaptım ovu testim yumurtlamadan 1 gün önceki koyulukta çıktı tekrar koyulasmis onada ümit bağlamak istemiyorum

Eki Görüntüle 1962994
Baksanıza kızlar büyüklüğüne
Canimmm korkmaaa bu kistler ici sivi dolu kistler yani ilacla dusebilen kistler kistin cm korkutmasin her kadinda bazi aylarda olabiliyor kistn rengi acik olsaydi sayet cerrahilik bir durum olurdu acik renk goruntusu olan kistler ici kati kistlerdir ilacla tedavi edilmez ama seninki bariz koyu icini ferah tut insallah adetinle biran evvel atar bebisine en yakin zamanda kavusursn

Valaaa canim ben 10gun onceden kanda cikanlarida burada okudum 3 gun kala bakip negatif gorup hamile kalanlarida okudum bende gecen ay senin gibi yaptirmistim 2.00 cikmisti bi umut bekledim hatta gunum bile gectiki ben gunu gunune olurum asla sastigini gormedim gecincede cok umutlanmistim 3 gun snra kirmizilar geldi umarim senin oyle olmazzz bide cok kafaya takma taktigim icin adetim bile geciktiii rabbim isteyen herkesin kucagini bos brakmasn

Kızlar su şekilde ovu testlerim.. 06 da yani bugün baya bi koyuluk gördüm nedendir çözemedim ama bi ümit hemen gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı Ama onda

Eklentiler

• 20170306_194802-1.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 56
9 marta az kaldi.adet öncesi gibi karnim şiş birazda icim üşüdü. Insallah bu ay olur.olursa akrep burcu olacak.

İnsallah canım amin hüsran yaşamaktan yoruldum

İnşaAllah hamileyizdir canım gerçi benim bat 24 ama bu ay nedense daha fazla ümitliyim ben ekimde dış gebelik geçirdim iğneyle düşürüldü bu ay rahim filmi çektiricektim fakat düzensiz hastalandığım için doktorum nisana erteledi ve bu arada duphaston ilaç verdi o ilacında hamile kalınırsa bebeği koruma özelliği varmış tutunmasını sağlıyomuş herşey vesiledir belki diyorum bunda da varıde bir hayır tedaviye gerek kalmadan bu ay hamile kalırım

İnşaAllah hamileyizdir canım gerçi benim bat 24 ama bu ay nedense daha fazla ümitliyim ben ekimde dış gebelik geçirdim iğneyle düşürüldü bu ay rahim filmi çektiricektim fakat düzensiz hastalandığım için doktorum nisana erteledi ve bu arada duphaston ilaç verdi o ilacında hamile kalınırsa bebeği koruma özelliği varmış tutunmasını sağlıyomuş herşey vesiledir belki diyorum bunda da varıde bir hayır tedaviye gerek kalmadan bu ay hamile kalırım

Amin inşallah canım hep diyorum eğer hayirliysa olsun bebislerimiz:)

Canım benim de adet 14 mart.senle bir gün var aramozda.bem de bugun ikindi yaptım test negatif çıktı.aslind yarın sabah yapacaktım heyecandan yaptım.persembe sabahı yapmayı düşünüyorum bakalım durabilirsem
Bu arada ovulasyon testinde çift çizgi hamilelik demek mı oluyor adete yakın? Tek satiliyorsa yarın bir de onu deneyim alıp?

Bende cuma yapacaktım dayanamadım yaptım ama varsa bile 8 9 önce gün çıkması çok zormus gebelik testinde. Ovulasyon testide adete yakın çift çizgi.olursa aynı yumurtlama günündeki gibi kopkoyu olursa hamilelik ihtimali yüksekmiş o.şekilde hamileliğini öğrenen çok var. Bende ovulasyon testindeki koyuluğu görünce heyecandan yaptim gebelik testini ama çıkmadı malesef. İnşallah birlikte veririz haberi :) eczaneden ben bi kere almıştım kutunun içinde 2 tane ovulasyon testi vardı 10 tl ödemiştim

İnsalalh canım.o zaman seninle perşembe sabah test yapalım birlikte bebiş haberi verelim inşallah.senin son adet tarihin ne zaman? Benim 15 Şubat.ben ovulasyon testi alacaktım eczanedeki bayan 5 li paket halinde satıyoruz dedi.5 ovulasyon trstine de ihtiyacım yok diye almadım.gebekik testi olarak da fortune diye bi marka aldım.cok güvenilir dedi bayan.sen denedin mi hiç bu testi daha önce? Ben iki hamileligimde de bebe time kullanmıştım.

Tamam canım yapalım çıkar inşallah Allahtan umut kesilmez :) benimde son adetim 15 şubattı ve ben burdan ucuz bi test almıştım bi kere markası vula idi şuan bende laboquick gebelik testi var bugun negatifti onda birde burdaki eczanelerde test çeşidi olduğunu sanmıyorum ilçede oturdugum için ben belki merkezdeki eczanelerde olabilir. Zaten bir testte pozitif çıksa ben güvenmem gider 2 3 marka daha alıp yaparım sonrada kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…