- 2 Eylül 2016
- 167
- 63
- 13
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
1 bucuk yillik evliyim. Bir dis gebelik gecirdim eylulde. Bu ay korunmayi biraktik.Benimde düzensizkaç yıllık evlisin cnm
soyle dusun canim en azindan hamile kalabiliyorsun bir sorunun yokk o yuzden bundan snrada mutlaka olur bbgin1 bucuk yillik evliyim. Bir dis gebelik gecirdim eylulde. Bu ay korunmayi biraktik.
soyle dusun canim en azindan hamile kalabiliyorsun bir sorunun yokk o yuzden bundan snrada mutlaka olur bbgin1 bucuk yillik evliyim. Bir dis gebelik gecirdim eylulde. Bu ay korunmayi biraktik.
Nedense bana bu ay olacakmış gibi geliyor yumurtlama tarihime tahminen 2 gün varBakalım ilk önce kim hamile kalacak
Evet canim doktorumda oyle dedi. Bu ay olur insallah.. Bakalim gercekten ilk kim kalacak :)soyle dusun canim en azindan hamile kalabiliyorsun bir sorunun yokk o yuzden bundan snrada mutlaka olur bbgin
burdaki herkes bnden once hamile kalir pnu biliyrumda bn hatta bn menopoza girer cocuk sansim bile kalmaz:)Evet canim doktorumda oyle dedi. Bu ay olur insallah.. Bakalim gercekten ilk kim kalacak :)
Canım benim bat 15 mart daha cookkkk varrrrKızlar ben hepinizi etiketledim.
Bana bat zamanlarinizi yazın.
Bir de devam etmeyecek yazmayacak olanlar soyleyin çıkarırım.
Bayağı kalabalık olmuşuz yaw:):)
Canım benimde bat 15 mart çokta uzak bir tarih değil :)Canım benim bat 15 mart daha cookkkk varrrr
Öyle düşünme Allah hayırlısını versin inşallah olur bu ay :)burdaki herkes bnden once hamile kalir pnu biliyrumda bn hatta bn menopoza girer cocuk sansim bile kalmaz:)
Bana 24 subat bile cok uzak geliyor :)Canım benimde bat 15 mart çokta uzak bir tarih değil :)
Güzel günler yakın inşallah :)Bana 24 subat bile cok uzak geliyor :)
aynen cnm orasi oyle ama benim amh degerim cok dusuk o yuzden biraz acele ediyoruz ama olmuyor ondan dyrum herkesin olur bn menopoza girerim dye:)Öyle düşünme Allah hayırlısını versin inşallah olur bu ay :)
Tum belirtiler var umut yok ama :) insallah diyelimGüzel günler yakın inşallah :)
Kızlar ben hepinizi etiketledim.
Bana bat zamanlarinizi yazın.
Bir de devam etmeyecek yazmayacak olanlar soyleyin çıkarırım.
Bayağı kalabalık olmuşuz yaw:):)
Bu ay bende ümitlendim bi ara ıhı oldu galiba dedim ertesi gün adet oldum bütün hayaller cup suyaTum belirtiler var umut yok ama :) insallah diyelim
Bende yarin olurum o haldeBu ay bende ümitlendim bi ara ıhı oldu galiba dedim ertesi gün adet oldum bütün hayaller cup suya
Canım bende önce goguslerimde hassasiyet başladı normalde adet olacağım zaman bu tarz bi hassasiyetim olmazdi. Daha sonra kahverengi lekelenmeler olunca galiba oldu dedim ama 15 şubatta hastalandım normalde 5 gün sürer ama dünde garip bi şekilde tamamen kesildi hastaligim pek birşey anlamadım o yüzdenBende yarin olurum o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?