- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Yapacaktım gidip almayı düşündüm ama ertesi gün normal bi şekilde adet görünce vazgeçtim ama 2 günde kesilmesi de bi garip geldi bana. Açık renklerde bir akıntı olsaydı belki şüphelenirdim acaba mi diye ama baya 2 gün boyunca normal şekilde adet gördümAnladim canim hic test yapmis miydin
İnşallah canım :) pazartesiye randevum var bi görüneceğim ne olur ne olmaz :)Kismet bi dahaki aya :) bi kontrole git aklin rahat etsin diye istersen
Ayy.evet.ya benim bata 10 gun var ama sanki asir gibiBana 24 subat bile cok uzak geliyor :)
Ya bende ovu yapıyorum ama en uygun zamanı nasıl anlicam bilmiyorumNedense bana bu ay olacakmış gibi geliyor yumurtlama tarihime tahminen 2 gün var
Kkesin ilk önce sen kalcan:)burdaki herkes bnden once hamile kalir pnu biliyrumda bn hatta bn menopoza girer cocuk sansim bile kalmaz:)
Canım ben test yapmıyorum akıntı oluyor ve kasıgimda ağrı oluyor oradan anlıyorum bir de ateş ölçüyorumYa bende ovu yapıyorum ama en uygun zamanı nasıl anlicam bilmiyorumbilen varsa bana bi anlativerin be kisçeler
yok cnm yaaaa hayaller paris hayatlar halk plaji gibi benimkisi :)Kkesin ilk önce sen kalcan:)
Canım beni de ekler misin bat 17 martBakalım ilk önce kim hamile kalacak
İnsallah verir cnm. Benik ikisi de kolay olmadi. Buda olursa artik sansimiza.tam hayalim 3. çocuk allah hayırlısıyla 1.yi verse :)
Tamamen psikolojik bence yaaYapacaktım gidip almayı düşündüm ama ertesi gün normal bi şekilde adet görünce vazgeçtim ama 2 günde kesilmesi de bi garip geldi bana. Açık renklerde bir akıntı olsaydı belki şüphelenirdim acaba mi diye ama baya 2 gün boyunca normal şekilde adet gördüm
İnsan isteyince herşeyi ona yoruyo iste :)Tamamen psikolojik bence yaa
En guzeli adet bitimi gun asiri iliski cnm hiiic strese girme ne zmn yumurtlama vs diyw boylece icerde hep sperm oluyorYa bende ovu yapıyorum ama en uygun zamanı nasıl anlicam bilmiyorumbilen varsa bana bi anlativerin be kisçeler
Bat 16 mart bu ay hayallerim yıkıldıKızlar nerelerdesiniz yaa boş bıraktınız buralari:)
Bat 16 mart bu ay hayallerim yıkıldı benide ekler misinizAynen ya
Bat 16 mart ismimin karşısı boş olunca belirtiyim dedim belki gördükçe tekrar ümitlenirimAynen ya
cnm sadece tuvalete gittigimde biraz ikininca kan geliyor onun disinda gelmiyor kahve geliyor neden olabilir yaaaAynen ya
Evet ama kızımla zor oluyor. Eşim vardiyali çalışıyor kizimin uyuması lazım zorEn guzeli adet bitimi gun asiri iliski cnm hiiic strese girme ne zmn yumurtlama vs diyw boylece icerde hep sperm oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?