- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.761
Sıkma canını. Baba olmayı istemiyor mu?kocamı yakın bi yaşta akıllanacağını sanmıyorum. işte benim yaş 33 onunki 28 olmasa bu kadar sıkıntı olmazdı. ben evimin kadını çocuklarımın annesi olmayı beklerken doğal olarak.kocam 28 yaşında topa mı gitsem yoksa kahveye diye karar veremezken.sperm testi doktor filan onun için işkence gibi geliyor.
Aslında yaşa bağlama bence ben de eşim de 24 yasındayız ve 1 senelik evliyiz o bastan beri hic korunmadı ve hemen istediSıkma canını. Baba olmayı istemiyor mu?
Bu dahaki aya inşallah cnm
Cok sevindim hayırlı olsunKızlar bugün kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerbat 14 mart
Demekki normal bişi herhangi bi sebebi yok. Oh rahatladım :)Evet canım o beyaz kireç gibi olan akıntı devam ediyor daha az önce lavaboya girdiğimde gördüm yine çamaşıra gelmiş az az geliyor o
aaa hayrlı olsun canım düzenli bir şekilde yükselsin, sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah bebişiniKızlar bugün kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerbat 14 mart
tebrikleeeer. kan tahlili de yaptır canım hemenEki Görüntüle 1964232 Kızlar adetime 7 gün var ve suna bakın cok Şükür Rabbime :)
Âmin canım insalalh,seninle kasım annesi olacaz insallahaaa hayrlı olsun canım düzenli bir şekilde yükselsin, sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah bebişini
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar bugün kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerbat 14 mart
7 gün varken bu kadar net çıkmış vayy bee. Hayirli olsunEki Görüntüle 1964232 Kızlar adetime 7 gün var ve suna bakın cok Şükür Rabbime :)
kocamı yakın bi yaşta akıllanacağını sanmıyorum. işte benim yaş 33 onunki 28 olmasa bu kadar sıkıntı olmazdı. ben evimin kadını çocuklarımın annesi olmayı beklerken doğal olarak.kocam 28 yaşında topa mı gitsem yoksa kahveye diye karar veremezken.sperm testi doktor filan onun için işkence gibi geliyor.
Ay canım çok sevindim hayırlı olsun 15 martlardan biri hamiş çıktı oh beEki Görüntüle 1964232 Kızlar adetime 7 gün var ve suna bakın cok Şükür Rabbime :)
Çok sağol cnm inan seninde hamile olabileceğine inanıyorum ben dualarim sizinle çok mutlu oldum bu kadar erken beklemiyodum :)Ay canım çok sevindim hayırlı olsun 15 martlardan biri hamiş çıktı oh be
Demekki kanla yapılan doğruymuşKızlar bugün kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerbat 14 mart
Belirtilerin varmıydı canım inşallah ama ben bu ay olmadığını hissediyorum üzülmüyorum da çünkü hayırlısı buymuş demek kiÇok sağol cnm inan seninde hamile olabileceğine inanıyorum ben dualarim sizinle çok mutlu oldum bu kadar erken beklemiyodum :)
Cok sağol canımDemekki kanla yapılan doğruymuşhayırlı olsun canım ay 2 hamiş haberi aldık ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?