- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.781
nasıl yapılıyor cnm anlayamadım ben anlatabilir msiin yada link varsa?Canım güvenilir yöntem.bir hemşire arkadaş denemiş .YouTube da baya videosu var.mantikli da.kanda değer daha önce yükseldiği için kanda çıkma ihtimali her zaman daha yüksek.
Canım kanlı türden dediğin nasıl bi testten bahsettin anlamadım kaçırmışım orayı?Kızlar bnm yarın Yada sonraki gün adet olmam gerekiyor bugün test yaptım hattı kanlı dediğiniz türden hiçbişey yok ben ümidi tamamen kestim olsaydı artık silikte olsa çizgi çıkardı
günümüz aynı ama benim düşüğüm olduğu için yine eskisi gibi düzen olur mu bilmiyorumBenim de 15 mart hiç belirtim yoksadece arada bi kasigim da hafif sizi var oda usutmektendir diye düşünüyorum bi kere oldu yum.günlerinde ama umutlanyrm yinede
Evde gebelik testinde çığır konusuna bak canım.bu bölümdenasıl yapılıyor cnm anlayamadım ben anlatabilir msiin yada link varsa?
Tebrikederim öncelikleEki Görüntüle 1964232 Kızlar adetime 7 gün var ve suna bakın cok Şükür Rabbime :)
Pardon canım yazmışsın buraya yeni okudum.Cnm goguslerim büyüdü ve çok sizliyolar normal adet olacağım zaman gibi değil yalnız daha farklı damarlari sanki cekiyolarmis gibi bide ani hareketlerde sol kasigima iğne batması gibi acayip bir ağrı saplaniyo bunlar var ama ben goguslerimden anladım cnm
Yaş la ilgili bisey yazmadım ki. 30 yaşında da olur ama çocuk istemez 25 yaşında olur çocuk isterAslında yaşa bağlama bence ben de eşim de 24 yasındayız ve 1 senelik evliyiz o bastan beri hic korunmadı ve hemen istedi
Tebrik ederim cnm ne güzel darısı bize insallahKızlar bugün kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerbat 14 mart
Aayyyy cnm çok tebrik ederim vallahi benim testimi görmüş gibi sevindim dua edin nolur bizim icindeEki Görüntüle 1964232 Kızlar adetime 7 gün var ve suna bakın cok Şükür Rabbime :)
Sana değil cvp verdiğin konuya demistim demis ya 28 33 filan...Yaş la ilgili bisey yazmadım ki. 30 yaşında da olur ama çocuk istemez 25 yaşında olur çocuk ister
Beni alintilamisin cnm :)Sana değil cvp verdiğin konuya demistim demis ya 28 33 filan...
FarkettimBeni alintilamisin cnm :)
Benimde kasigima anı harekette ağrı giriyo çok fena hemde ama goguslerimde tik yok bakıyorum aynı göğüsler dahada ellemicem zaten sapık gibi hissediyorum kendimi aCnm goguslerim büyüdü ve çok sizliyolar normal adet olacağım zaman gibi değil yalnız daha farklı damarlari sanki cekiyolarmis gibi bide ani hareketlerde sol kasigima iğne batması gibi acayip bir ağrı saplaniyo bunlar var ama ben goguslerimden anladım cnm
Cnm dua etde adet olduktan sonra bende calismalara baslayabileyimBenimde kasigima anı harekette ağrı giriyo çok fena hemde ama goguslerimde tik yok bakıyorum aynı göğüsler dahada ellemicem zaten sapık gibi hissediyorum kendimi azaten önümüzdeki ay adet bitiminden sonra gün aşırı devam edicez testte var elimde ovulasyon için onlarida yapicam bakalım hayırlısı artik :)
İnşallah canım benim hem doktorun verdiği ilaç hem soğan kuru uygulayacaksın bir adette biter gider inşallahCnm dua etde adet olduktan sonra bende calismalara baslayabileyim
Çok sağol cnm iyiki varsınız sevincime ortak oldunuz dualarım sizinle inş rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder :)Aayyyy cnm çok tebrik ederim vallahi benim testimi görmüş gibi sevindim dua edin nolur bizim icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?