2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım güvenilir yöntem.bir hemşire arkadaş denemiş .YouTube da baya videosu var.mantikli da.kanda değer daha önce yükseldiği için kanda çıkma ihtimali her zaman daha yüksek.
nasıl yapılıyor cnm anlayamadım ben anlatabilir msiin yada link varsa?

Kızlar bnm yarın Yada sonraki gün adet olmam gerekiyor bugün test yaptım hattı kanlı dediğiniz türden hiçbişey yok ben ümidi tamamen kestim olsaydı artık silikte olsa çizgi çıkardı
Canım kanlı türden dediğin nasıl bi testten bahsettin anlamadım kaçırmışım orayı?

Cnm goguslerim büyüdü ve çok sizliyolar normal adet olacağım zaman gibi değil yalnız daha farklı damarlari sanki cekiyolarmis gibi bide ani hareketlerde sol kasigima iğne batması gibi acayip bir ağrı saplaniyo bunlar var ama ben goguslerimden anladım cnm

Pardon canım yazmışsın buraya yeni okudum.

Bide ben ruyalarimdada çok gördüm hamile olduğumu her akşam ayrı bir hamilelik belirtisini görüyordum rüyamda :)

Bide bence benim adetim 4-5 gün sürmüştü geçen ay ben duş aldıktan sonra ilişkimiz olmuştu bizim bence ben o zaman hamile kaldığım için bu kadar erken çıktı testtede adet bitiminden hemen sonra ilişkiye başlayın bence yumurtlama gününe kadar gün aşırı devam edilebilir benim onerim

Benimde kasigima anı harekette ağrı giriyo çok fena hemde ama goguslerimde tik yok bakıyorum aynı göğüsler dahada ellemicem zaten sapık gibi hissediyorum kendimi azaten önümüzdeki ay adet bitiminden sonra gün aşırı devam edicez testte var elimde ovulasyon için onlarida yapicam bakalım hayırlısı artik :)

Kızlar adet olmadım ama olurum heralde ya yarına falan :) gebelik testi negatif çıkmıştı cünkü

Cnm dua etde adet olduktan sonra bende calismalara baslayabileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…