- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.801
Canım kanlı türden dediğin nasıl bi testten bahsettin anlamadım kaçırmışım orayı?
Ben sana demistim hamilesin diye hadi hayirlı olsun cnmKızlar bugün kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerbat 14 mart
Bende dayanamadım denedim onu ve negatif keske yapmasaydımCnm dün bi arkadaş yazmıştı normal gebelik testine idrar ve kanı karıştırıp damlatıyorsun erken dönüş veriyormuş bende parmağıma iğnebatırıpkanattım denedim sonuç negatif şimdi hastanedeyim dayanamadım kan verdim yarım saate sonucu alcam bakalım hayırlısı
14 gün geçti canm ya 22 şubatta olmam gerekiyorduSenin bat ne zaman cnm?
Haha olur mu öyle şey tabiki burdayız canım. Benim taktik ovülasyon testi kullandım. Koyu olduğu gün ve silikleştiğinde 3 gece üst üste oldu ve 10 dk kalkmadım canım yerimden.Toplamda 12 hamisimiz oldu
@Kismetim1234
utkumuz
@mmavi_21
@Nurnur71
@banukrc
@seda7782
@merymm92
C Caranzy
@Hayal Kocak
@maiiigokyuzu
Mtad
@Busra-drnk
Tekrar tebrikler kızlar. Hamile oldunuz diye buraları terk etmeyintaktiklerinize ihtiyacimiz olabilir
14 gün geçti canm ya 22 şubatta olmam gerekiyordu
Allah allah çok ilginç geldi bana peki canım idrarla kanı nasıl karıştırdın?Cnm dün bi arkadaş yazmıştı normal gebelik testine idrar ve kanı karıştırıp damlatıyorsun erken dönüş veriyormuş bende parmağıma iğnebatırıpkanattım denedim sonuç negatif şimdi hastanedeyim dayanamadım kan verdim yarım saate sonucu alcam bakalım hayırlısı
Hiç olur mu canım terketmek,her zaman burdayım.Diğer aya da senin hamile haberini alırız insalalhToplamda 12 hamisimiz oldu
@Kismetim1234
utkumuz
@mmavi_21
@Nurnur71
@banukrc
@seda7782
@merymm92
C Caranzy
@Hayal Kocak
@maiiigokyuzu
Mtad
@Busra-drnk
Tekrar tebrikler kızlar. Hamile oldunuz diye buraları terk etmeyintaktiklerinize ihtiyacimiz olabilir
Evet cnm suan öyle yapıyorum inşallah giderİnşallah canım benim hem doktorun verdiği ilaç hem soğan kuru uygulayacaksın bir adette biter gider inşallah
Amin güZel arkadaşım insallahÇok sağol cnm iyiki varsınız sevincime ortak oldunuz dualarım sizinle inş rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder :)
Bende öyle yapicam cnm bi adet olayım daHaha olur mu öyle şey tabiki burdayız canım. Benim taktik ovülasyon testi kullandım. Koyu olduğu gün ve silikleştiğinde 3 gece üst üste oldu ve 10 dk kalkmadım canım yerimden.
Demekki o kanlı test doğru bizde bebiş yokKızlar sonucu aldım yine 2 çıktı yani demek bnm kandaki hcg değerim zaten o kadar yoksa cumartesiden bu yana artardı artık bi daha ki aya herşeyin hayırlısı
Insallah:)Hiç olur mu canım terketmek,her zaman burdayım.Diğer aya da senin hamile haberini alırız insalalh
Demekki o kanlı test doğru bizde bebiş yok
Bebimde son adet tarihim 19 ocak ve hala bekliyorumBiliyomusunuz benim son adet tarihim 21 ocak hala bekliyorum
Kadın vücudu ne zor Allahım hersey sıkıntı adet olmak dert olmamak dert stres dert yokmus gibi rahat olsan dert of ofBiliyomusunuz benim son adet tarihim 21 ocak hala bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?