- 17 Kasım 2016
- 1.231
- 2.343
- 133
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Alırız tabi ne kadardır istiyorsunuz? Bat zamanı?Arkadaşlar merhaba beni de araniza alır mısınız :)
Hosgeldiniz:) kaç yıllık evlisiniz?10 şubatta hsg çekildi, bat 25 şubat. Bu ay zor ama mart için duacıyım. Bende aranıza katılmak istiyorum.
Teşekkür ederim :) 5 yıllık evliyim. Doktorum 3 ay süre verdi hsg sonrası. Hsg sonucumda sıkıntı yok, eşimde sıkıntı yok. Sebepsiz infertilite imişHosgeldiniz:) kaç yıllık evlisiniz?
6 aylık evliyim, 4 aydır istiyoruz bat 2 martAlırız tabi ne kadardır istiyorsunuz? Bat zamanı?
:) dusensizliginiz varmi? Ins marta bebisleniriz yaa:)6 aylık evliyim, 4 aydır istiyoruz bat 2 mart
Bende 5 yıllık evliyim. Hsg ne oluyor?Teşekkür ederim :) 5 yıllık evliyim. Doktorum 3 ay süre verdi hsg sonrası. Hsg sonucumda sıkıntı yok, eşimde sıkıntı yok. Sebepsiz infertilite imişİş nedeni ile eşimle ayrıyız. 3 ay dolmadan bir araya geleceğiz inşallah. Ümit işte...
Hayirlisi olsun olur inşallah martA:) ümidinizi tuketmeyinBenimde olmuyo bir yildir
Amin canm insallahHayirlisi olsun olur inşallah martA:) ümidinizi tuketmeyin
Ins ise yararBn sogan suyuna basladim bakalim
İlaçlı rahim filmi. Tüpleri ve rahmin içini inceliyorlar.Bende 5 yıllık evliyim. Hsg ne oluyor?
Insallah gecen ay da corek otu kuru yaptm ama olmadiIns ise yarar
Bi de beline kavanoz vurdur cnmInsallah gecen ay da corek otu kuru yaptm ama olmadi
Canm gecen ay onuda yaptm esime yaptirmistim burda tanidik olmayinca:/Bi de beline kavanoz vurdur cnm
Evet malesef var düzensizlik Evlendikten sonra daha çok olmaya başladı hatta geçen ay baya bi gecikmem oldu doktora gittim sol yumurtaligimda 4 cmlik kistim olduğunu öğrendim kan testi emar falan istendi çok şükür onlarda bisey çıkmadı kötü huylu değilmiş kist adetten sonra gel dediler gittim 2.5 cm e düşmüş kistim ve 2- 3 adet döneminden sonra kaybolur dedi doktor 3 ay sonra gel dedi kontrole. Bende soğan suyuna başladım 10.gün bugün inşallah yararını görürüm.Bakalım hayırlısı bu aydan çok umutluyum rabbim inşallah yüzümüzü güldürür batlarımızda bigün araylaymiş sizinle :) siz ne zamandır istiyorsunuz:) dusensizliginiz varmi? Ins marta bebisleniriz yaa:)
Hic akinti falan yapiyomu sogan suyu genelde kanama falan yapar diyorlar sizde bi degisklik oldumuEvet malesef var düzensizlik Evlendikten sonra daha çok olmaya başladı hatta geçen ay baya bi gecikmem oldu doktora gittim sol yumurtaligimda 4 cmlik kistim olduğunu öğrendim kan testi emar falan istendi çok şükür onlarda bisey çıkmadı kötü huylu değilmiş kist adetten sonra gel dediler gittim 2.5 cm e düşmüş kistim ve 2- 3 adet döneminden sonra kaybolur dedi doktor 3 ay sonra gel dedi kontrole. Bende soğan suyuna başladım 10.gün bugün inşallah yararını görürüm.Bakalım hayırlısı bu aydan çok umutluyum rabbim inşallah yüzümüzü güldürür batlarımızda bigün araylaymiş sizinle :) siz ne zamandır istiyorsunuz
İnşallah soğan suyu vesilen olur canım bende içiyorum bu ay bakalım rabbim tüm isteyenlerin kucaklarini boş bırakmasin inşallahBn sogan suyuna basladim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?