- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.821
Bu arada akıntıyla beraber karnimda sürekli sesler geliyr ishalde var ve gündüz degilde akşam olunca uyku bastiriyr yarm saat uyumasm kendime gelemiyrmKızlar dünden beri kahverengi akintim devam ediyor ve uykusuzluk sizce şimdi test yapsm akinti varken çıkarmı
bu topikten de söyleyeyim :) hayırlı uğurlu olsun canım benim de bat 14 martKızlar bugün kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerbat 14 mart
Adetine kaç gün var canım?Kızlar test negatif çıktı ama bende adet olacakmisim gibi ağrı başladı ya afedersiniz sanki kan boşalacak her an belimden sizi kasiklarima ve tam gobegimin altına vuruyo cok fena başka bisey mi var ki acaba
Bat 15 mart canım 7 gün var acaba erken mi olcam ki edemedim gittim günlük ped koydum o derece bir adet sancısı yaniAdetine kaç gün var canım?
Canım bende 5 gün önce falan basladı ara ara geliyor bel ağrısı da var bugn adet günm olmadm test yapmstm dün negatfBat 15 mart canım 7 gün var acaba erken mi olcam ki edemedim gittim günlük ped koydum o derece bir adet sancısı yani
Doktora git sene cnm ben şimdi ilaç kullanıyorum bide sogan kurune basladimBebimde son adet tarihim 19 ocak ve hala bekliyorum
Aynen öyle yaaKadın vücudu ne zor Allahım hersey sıkıntı adet olmak dert olmamak dert stres dert yokmus gibi rahat olsan dert of of
Adet tarihin geçerse bidaha yap canım testCanım bende 5 gün önce falan basladı ara ara geliyor bel ağrısı da var bugn adet günm olmadm test yapmstm dün negatf
Bugun kan tahlilleri verdim betada var icinde bakalm canım hakkımızda hayırlısı olsunAdet tarihin geçerse bidaha yap canım test
Amin canım çıkar inşallah :)Bugun kan tahlilleri verdim betada var icinde bakalm canım hakkımızda hayırlısı olsun
Gittim bir hafta oldu kan testi yaptım negatif çıktı adet söktürücü verdi ben biraz daha beklemek istedim o yüzden kullanmadımDoktora git sene cnm ben şimdi ilaç kullanıyorum bide sogan kurune basladim
Varya daha çok çok yeni geçmeye başlamış idrarinaCanım varsa kesin çıkar.benim normal testte ilk kez bugün çıktı ikinci çizgi.gunlerdir yapıyorum çıkmıyordu hicEki Görüntüle 1964376
Varya daha çok çok yeni geçmeye başlamış idrarina
Sizi gördükçe bende tekrar umutlanıyorum ya acaba cuma günü bidaha mi yapsamEvet canım iki gündür zaten baş dönmelerim başladı.baya baya belli etmeye başlamıştı hamilelik kendini.
Canlı bir örneksin yani:)) bunda bile çok silik. Kanla yaptığın daha belliydiCanım varsa kesin çıkar.benim normal testte ilk kez bugün çıktı ikinci çizgi.gunlerdir yapıyorum çıkmıyordu hicEki Görüntüle 1964376
Evet canım.bu testi de gittiğim doktora sinir olup eve gelince yaptım.doktir ultrasonda baktı gebelik yok dedi,rahim duvarın ince görünüyor dedi.tahlile gerek yok dedi.ben ısrar edince tmm kan ver sonucu gör o zaman dedi.ben de o can sıkıntısıyla eve geldim madem hamile değilim yapayım şu testi gözüme batmasın dedim.o şekilde çıktıCanlı bir örneksin yani:)) bunda bile çok silik. Kanla yaptığın daha belliydi
biraz önce bi hevesle erken gebelik testini yaptım clearblue ama negatif çıktıEvet canım iki gündür zaten baş dönmelerim başladı.baya baya belli etmeye başlamıştı hamilelik kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?