- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.841
Yap canım tabiki.Sizi gördükçe bende tekrar umutlanıyorum ya acaba cuma günü bidaha mi yapsam
Benim de bat 14 mart p.. marka 6 gün önceye kadar bilgi veren gebelik testi aldım yaptım cıkmadı hicbisibu topikten de söyleyeyim :) hayırlı uğurlu olsun canım benim de bat 14 marterken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum
batlarımız aynı da o yüzden 14 martEvet canım.bu testi de gittiğim doktora sinir olup eve gelince yaptım.doktir ultrasonda baktı gebelik yok dedi,rahim duvarın ince görünüyor dedi.tahlile gerek yok dedi.ben ısrar edince tmm kan ver sonucu gör o zaman dedi.ben de o can sıkıntısıyla eve geldim madem hamile değilim yapayım şu testi gözüme batmasın dedim.o şekilde çıktı
Bat ne zaman canım.benim bugüne kadar yaptığım hiçbir testte çıkmadı.bat a 6 var bugün.bugun idrarda silik çıktı ilk kexbiraz önce bi hevesle erken gebelik testini yaptım clearblue ama negatif çıktımoralim baya bozuldu
Tam da yapma test diyordumbiraz önce bi hevesle erken gebelik testini yaptım clearblue ama negatif çıktımoralim baya bozuldu
Kan tahlili yaptır canım.en güveniliri ya da o kan ve idrarla yapılanı yap.o da gerçekten sonuç veriyorbatlarımız aynı da o yüzden 14 mart
Ultrasonda hemen görünmez ki. Bu doktor deli sıkma caniniEvet canım.bu testi de gittiğim doktora sinir olup eve gelince yaptım.doktir ultrasonda baktı gebelik yok dedi,rahim duvarın ince görünüyor dedi.tahlile gerek yok dedi.ben ısrar edince tmm kan ver sonucu gör o zaman dedi.ben de o can sıkıntısıyla eve geldim madem hamile değilim yapayım şu testi gözüme batmasın dedim.o şekilde çıktı
Canım kanlı test nasıl yapılıyo yani idrarla kanı nasıl karıştırıp yapıcaz???Demekki o kanlı test doğru bizde bebiş yok
Benim de bat 14 mart p.. marka 6 gün önceye kadar bilgi veren gebelik testi aldım yaptım cıkmadı hicbisi
Çok geç kaldın canımTam da yapma test diyordumsuan senle duygularımız aynı
Şu iki gün tahlil vercek hiç zamanım yok okul o kadar yoğun ki normal gebelk testi alırım artık onlarla denerim bi de şansımıKan tahlili yaptır canım.en güveniliri ya da o kan ve idrarla yapılanı yap.o da gerçekten sonuç veriyor
Canım normal gebelik testini kanla idrarla nasıl yapıyosunuz yani kanla idrarı nasıl karıştırıp yapıyosunuz?Kan tahlili yaptır canım.en güveniliri ya da o kan ve idrarla yapılanı yap.o da gerçekten sonuç veriyor
Bi kapta idrarini topla zaten gebelik testinin icinden damlalik cikiyo baska bi kapta da parmagindan akittigin kan ile idrarini iki uc damla karistir oyle isteeCanım normal gebelik testini kanla idrarla nasıl yapıyosunuz yani kanla idrarı nasıl karıştırıp yapıyosunuz?
Bunu kimse yapmadı daha önce sadece utkumuz yaptı. Igneyle parmagindan 2 damla kan çıkarıp 2 damla ıdrarla karıştırıp öyle yapmışCanım normal gebelik testini kanla idrarla nasıl yapıyosunuz yani kanla idrarı nasıl karıştırıp yapıyosunuz?
Kızlar ben pazar test yaptım negatifti. Ama hala adet olmadım. Pazartesi salı olması lazımdı. Geç yumurtlama oldu, Klomen kullandim, yumurtalar istenen büyüklüğe gelmedi, iğne vurundum olması gerekenden dört gün sonra çatladı. Bu yüzden mi acaba adetim gecikti.
Olabilir cnm ne zaman çatladı yumurtan?Kızlar beni de görüüüüün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?