2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

batlarımız aynı da o yüzden 14 mart

Ultrasonda hemen görünmez ki. Bu doktor deli sıkma canini

Ya kızlar bu kanla normal gebelik testini nasıl yapıyosunuz?? Arkadaşım biri kanla idrarı karıştır yazdı ama nasıl karıştırıcaz ki anlamadım??

Kızlar ben pazar test yaptım negatifti. Ama hala adet olmadım. Pazartesi salı olması lazımdı. Geç yumurtlama oldu, Klomen kullandim, yumurtalar istenen büyüklüğe gelmedi, iğne vurundum olması gerekenden dört gün sonra çatladı. Bu yüzden mi acaba adetim gecikti.

Benim de bat 14 mart p.. marka 6 gün önceye kadar bilgi veren gebelik testi aldım yaptım cıkmadı hicbisi

Tam da yapma test diyordum suan senle duygularımız aynı
Çok geç kaldın canım benim yaptığım test 4 gün önceye kadar diyodu acaba o yüzden mi çıkmadı ki yani morlim bozuldu tabi ama çok da ümitsiz değilim bundan sonra normal gebelik testleriyle devam ederim bklım inş sen de pozitifi görürsün canım

Kan tahlili yaptır canım.en güveniliri ya da o kan ve idrarla yapılanı yap.o da gerçekten sonuç veriyor
Şu iki gün tahlil vercek hiç zamanım yok okul o kadar yoğun ki normal gebelk testi alırım artık onlarla denerim bi de şansımı olmadı cesaretimi toplayabilirsem şu senin yaptığın kanlı idrar testini denerim

Kızlar beyaz akıntı hamilelik belirtisimidir ? Bata 10 gün var yumurtlamadan 1 gün sonra başladı şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

Canım normal gebelik testini kanla idrarla nasıl yapıyosunuz yani kanla idrarı nasıl karıştırıp yapıyosunuz?
Bunu kimse yapmadı daha önce sadece utkumuz yaptı. Igneyle parmagindan 2 damla kan çıkarıp 2 damla ıdrarla karıştırıp öyle yapmış

Kızlar beni de görüüüüün

İyide o damlalıkla idrarı çekebiliriz anca kanı nasıl çekicez anca damlatabiliriz neyse yinede cevaplarınız için teşekkürler benim saha adet tarihime var bat 24 şuan yumurtluyorum dün akşam pozitifi yakaladım ve bu ay çok fazlaa umutluyum

Kızlar beyaz akıntı hamilelik belirtisimidir ? Bata 10 gün var yumurtlamadan 1 gün sonra başladı cevap verebilecek yokmu kızlarrr yaa lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…