2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım ben de bugün okuldan cikista gittim bi fırsatını bulup.senin branşın ne canım,ben de İngilizce öğretmeniyim

Kızlar beyaz akıntı hamilelik belirtisimidir ? Bata 10 gün var yumurtlamadan 1 gün sonra başladı cevap verebilecek yokmu kızlarrr yaa lütfen
Canım ben hamile.kaldigimda akıntım kesilir,çok nadiren olur.ama beyaz akinti hamilelik belirtisi die biliyorum.

Canım ben hamile.kaldigimda akıntım kesilir,çok nadiren olur.ama beyaz akinti hamilelik belirtisi die biliyorum.

Ben de beyaz sarimsi akinti olmustu belirti olarak. Hala ara ara gelmeye devam ediyor. Insallah hamilesinizdir.
Cidden mi ay bende de beyaz akıntı oluyo.kireç gibi az az gün.içinde aradabir sarımsı bi akıntıda geliyo hatta dayanamadım ped koydum ikidebir degistiriyorum

Amin canım inşallah ya ne zaman başladı peki sizde bu akıntı yumurtlamadan sonramı

Biyerdede döllenme olduysa beyaz akıntı geldiğini okudum yinede yaşamış hamiş arkadaşlardan öğrenmek istedim daha tatmin edici oluyor ama kasık ağrısı çok nadir var

Cidden mi ay bende de beyaz akıntı oluyo.kireç gibi az az gün.içinde aradabir sarımsı bi akıntıda geliyo hatta dayanamadım ped koydum ikidebir degistiriyorum
Cnm bendede oldu o şekilde akıntı kireç gibi. Bide benim ilk hamileliğimde göğüslerim hemen sızlamamıştı adetime bi kaç gün kala başlamıştı seninde o şekilde olabilir

Cnm bendede oldu o şekilde akıntı kireç gibi. Bide benim ilk hamileliğimde göğüslerim hemen sızlamamıştı adetime bi kaç gün kala başlamıştı seninde o şekilde olabilir

Kızlar kireç gibi beyazmı oldu acaba ?Benim süt beyazı sıvı krem kıvamında

Kızlar biray önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık olmuştuk
Aynı şekilde bende yaşadım beyaz akinti kremsi + bel ağrısı+ meme uclarim da hassasiyet inşallah hamilesinizdir rabbim sağlıkla nasıp etsin inşallah..

Canım ben de bugün okuldan cikista gittim bi fırsatını bulup.senin branşın ne canım,ben de İngilizce öğretmeniyim
Fen öğretmeniyim canım meslektaşız bu aralar çok yoğun kurslar falan o yüzden ancak cumartesi özelden yaptırırım o güne kadar normal idrar tahlilleriyle denicem bakalım bi de ben öyle yumurtlama testi yapmadım 13. Günü baz alıp 1er gün arayla 3-4 defa yaptık artık nasip ilk çocuğumda da adet günümde test yapmıştım çıkmıştı bunda çok acele davrandım niyeyse

Son düzenleme:
Aminnn canımmm. Sizlere de hayırlısıyla en kısa zamanda, huzurlu sağlıklı evlatlar versin Rabbim

Ben de bu dönem kurs almamistim.her işte var bir hayır.teog öğrencileri zaten fazlasıyla yoruyor insanı.bi de bende bel boyun fıtığı var geçen dönem sonunda baya zorlayinca bu dönem kurs almayı göze alamadım.cok iyi yapmışım sanirim
Ben de yumurta takibi yapmadım hıc canım.Büyük oğlumu adete bi hafta kala idrar testinde öğrenmiştim.kucuk oğlumu da 1 gün kala sanırım.bu defa acele ettim nedense ben de anlamadım .İnsalalh degerlerim sağlıklı yukselir

MerhabA kizzlar ben bebegimi kaybettim.kalbi durdu aldilar benden.yeniden hamile kalmak istiyorum .insallh bu ay olur..umutla bekliyorum...dualarim tum isteyenlerle
İnşallah canım benim geçmiş olsun nekadarlik olmuştu bebegin
Bende bir ay önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık olmuştuk rabbimden dilerim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah

Çok teşekkürler canım,darısı sizlerin başına insalh en kısa zamanda hayırlısıyla.bu arada hamişler nerde.kasim anneleri grubunda mı.ben pek kimseyi göremiyorum.bikac arkadaş görüyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…