- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.861
Canım ben de bugün okuldan cikista gittim bi fırsatını bulup.senin branşın ne canım,ben de İngilizce öğretmeniyimŞu iki gün tahlil vercek hiç zamanım yok okul o kadar yoğun ki normal gebelk testi alırım artık onlarla denerim bi de şansımıolmadı cesaretimi toplayabilirsem şu senin yaptığın kanlı idrar testini denerim
Canım ben hamile.kaldigimda akıntım kesilir,çok nadiren olur.ama beyaz akinti hamilelik belirtisi die biliyorum.Kızlar beyaz akıntı hamilelik belirtisimidir ? Bata 10 gün var yumurtlamadan 1 gün sonra başladı cevap verebilecek yokmu kızlarrr yaa lütfen
Ben de beyaz sarimsi akinti olmustu belirti olarak. Hala ara ara gelmeye devam ediyor. Insallah hamilesinizdir.Kızlar beyaz akıntı hamilelik belirtisimidir ? Bata 10 gün var yumurtlamadan 1 gün sonra başladı cevap verebilecek yokmu kızlarrr yaa lütfen
Canım ben hamile.kaldigimda akıntım kesilir,çok nadiren olur.ama beyaz akinti hamilelik belirtisi die biliyorum.
Canım ben hamile.kaldigimda akıntım kesilir,çok nadiren olur.ama beyaz akinti hamilelik belirtisi die biliyorum.
Cidden mi ay bende de beyaz akıntı oluyo.kireç gibi az az gün.içinde aradabir sarımsı bi akıntıda geliyo hatta dayanamadım ped koydum ikidebir degistiriyorumBen de beyaz sarimsi akinti olmustu belirti olarak. Hala ara ara gelmeye devam ediyor. Insallah hamilesinizdir.
Ben de beyaz sarimsi akinti olmustu belirti olarak. Hala ara ara gelmeye devam ediyor. Insallah hamilesinizdir.
Amin canım inşallah ya ne zaman başladı peki sizde bu akıntı yumurtlamadan sonramı
Cnm bendede oldu o şekilde akıntı kireç gibi. Bide benim ilk hamileliğimde göğüslerim hemen sızlamamıştı adetime bi kaç gün kala başlamıştı seninde o şekilde olabilirCidden mi ay bende de beyaz akıntı oluyo.kireç gibi az az gün.içinde aradabir sarımsı bi akıntıda geliyo hatta dayanamadım ped koydum ikidebir degistiriyorum
Cnm bendede oldu o şekilde akıntı kireç gibi. Bide benim ilk hamileliğimde göğüslerim hemen sızlamamıştı adetime bi kaç gün kala başlamıştı seninde o şekilde olabilir
İnşallah canım ya aynı kireç gibi geliyor bende 3 4 gündür bu ne diyorumCnm bendede oldu o şekilde akıntı kireç gibi. Bide benim ilk hamileliğimde göğüslerim hemen sızlamamıştı adetime bi kaç gün kala başlamıştı seninde o şekilde olabilir
Fen öğretmeniyim canım meslektaşızCanım ben de bugün okuldan cikista gittim bi fırsatını bulup.senin branşın ne canım,ben de İngilizce öğretmeniyim
Aminnn canımmm. Sizlere de hayırlısıyla en kısa zamanda, huzurlu sağlıklı evlatlar versin RabbimBusra-drnk ( Topiğin ilk hamilesi:))
B banukrc
M mmavi_21
Nurnur71
@maiiigokyuzu
@mtad2611
Hayal Kocak
C Caranzy
utkumuz
S seda7782
@merymm92
Kızlar tebrikler
Rabbim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Rabbim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar âmin âmin inşallah
Ben de bu dönem kurs almamistim.her işte var bir hayır.teog öğrencileri zaten fazlasıyla yoruyor insanı.bi de bende bel boyun fıtığı var geçen dönem sonunda baya zorlayinca bu dönem kurs almayı göze alamadım.cok iyi yapmışım sanirimFen öğretmeniyim canım meslektaşızbu aralar çok yoğun kurslar falan o yüzden ancak cumartesi özelden yaptırırım o güne kadar normal idrar tahlilleriyle denicem bakalım bi de ben öyle yumurtlama testi yapmadım 13. Günü baz alıp 1er gün arayla 3-4 defa yaptık artık nasip ilk çocuğumda da adet günümde test yapmıştım çıkmıştı bunda çok acele davrandım niyeyse
İnşallah canım benim Allah razı olsun kardeşimAminnn canımmm. Sizlere de hayırlısıyla en kısa zamanda, huzurlu sağlıklı evlatlar versin Rabbim
İnşallah canım benim geçmiş olsun nekadarlik olmuştu bebeginMerhabA kizzlar ben bebegimi kaybettim.kalbi durdu aldilar benden.yeniden hamile kalmak istiyorum .insallh bu ay olur..umutla bekliyorum...dualarim tum isteyenlerle
Çok teşekkürler canım,darısı sizlerin başına insalh en kısa zamanda hayırlısıyla.bu arada hamişler nerde.kasim anneleri grubunda mı.ben pek kimseyi göremiyorum.bikac arkadaş görüyorum sankiBusra-drnk ( Topiğin ilk hamilesi:))
B banukrc
M mmavi_21
K Kismetim1234
Nurnur71
@maiiigokyuzu
@mtad2611
Hayal Kocak
C Caranzy
utkumuz
S seda7782
@merymm92
Kızlar tebrikler
Rabbim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Rabbim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar âmin âmin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?