2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Çok teşekkürler canım,darısı sizlerin başına insalh en kısa zamanda hayırlısıyla.bu arada hamişler nerde.kasim anneleri grubunda mı.ben pek kimseyi göremiyorum.bikac arkadaş görüyorum sanki
Canım benim bende bilmiyorum inşallah iyilerdir sağlıklı haberleri ni alırlar bizi haberdar ederler Rabbim korusun
Hayırlısıyla sağlığıyla gelsin miniklerimiz inşallah

İnşallah canım benim Allah razı olsun kardeşim
Aslında başka konular da var takip ettiğim ama burayı bırakamıyorum (bağımlılık yaptınız) :)
Yazılan mesajları okudukça dua ediyorum, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin diye. İlk mutluluğumu da burada paylaştığım için burası benim ilk göz ağrım  teşekkürler TurkuazKrampon

11 haftalıktı ccanım kalbi durmus aynen.ikili test için gittik.orda radyolog bebek yok kalk die bir de azarladı beni.nasl hissetmedin diye kızdı...ocakta oldum kürtaj ilk haftasında.

11 haftalıktı ccanım kalbi durmus aynen.ikili test için gittik.orda radyolog bebek yok kalk die bir de azarladı beni.nasl hissetmedin diye kızdı...ocakta oldum kürtaj ilk haftasında.
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda mucizen sabırla duayla gelir.... sağlığıyla inşallah

Canim baya buyumus yaaa . tabi stress yapacaksin. Normal. Ama rabbim en hayirlisini bilir. Vardir bir bildigi. Metin ol. Uzulme . allaha sukur bir saglik sorunun yok tekrar hamile kalabilirsinm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…