- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.881
Canım benim bende bilmiyorum inşallah iyilerdir sağlıklı haberleri ni alırlar bizi haberdar ederler Rabbim korusunÇok teşekkürler canım,darısı sizlerin başına insalh en kısa zamanda hayırlısıyla.bu arada hamişler nerde.kasim anneleri grubunda mı.ben pek kimseyi göremiyorum.bikac arkadaş görüyorum sanki
Aslında başka konular da var takip ettiğim ama burayı bırakamıyorum (bağımlılık yaptınız) :)İnşallah canım benim Allah razı olsun kardeşim
Âmin canım inşallahCanım benim bende bilmiyorum inşallah iyilerdir sağlıklı haberleri ni alırlar bizi haberdar ederler Rabbim korusun
Hayırlısıyla sağlığıyla gelsin miniklerimiz inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda mucizen sabırla duayla gelir.... sağlığıyla inşallah11 haftalıktı ccanımkalbi durmus aynen.ikili test için gittik.orda radyolog bebek yok kalk die bir de azarladı beni.nasl hissetmedin diye kızdı...ocakta oldum kürtaj ilk haftasında.
Olabilir cnm ne zaman çatladı yumurtan?
Benimde 19 aylik bi kizim var. Simdi de hamileyim cok yeni.. KazaylaMerhaba canım benimde 20 aylık bi kızım var arayı cok acmayalim birlikte buyusunler dedik sat 15 ocak hala gelen giden yok beklemedeyim suan
Bizdede kaza oldu test yapmaya korkuyorumBenimde 19 aylik bi kizim var. Simdi de hamileyim cok yeni.. Kazayla
Benimki 10 gun sonra cikti canim 15 gunu de bulabiliyormusKizlar yumurtlamadan kac gun sonra hcg salgilanamsi başlıyor
Benimki yumurtlamdan 10 gun sonra basladi canimBeta hcg ne zaman salgılanmaya başlıyo kızlarrr?? Bu arada dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnn ❤
Benimki 10 gun sonra cikti canim 15 gunu de bulabiliyormus
Hayirli olsun canimmmm ☺Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerbat 14 mart
N e kadar net cikmis masallah canim saglikli bur sekilde kucagina alirsin insEki Görüntüle 1964232 Kızlar adetime 7 gün var ve suna bakın cok Şükür Rabbime :)
Gurubun ilk hamişi olarak burdayim. Gitmiyorum bir yereToplamda 12 hamisimiz oldu
@Kismetim1234
utkumuz
@mmavi_21
Nurnur71
@banukrc
@seda7782
R Rebelion18
@Caranzy
@Hayal Kocak
@maiiigokyuzu
@mtad2611
@Busra-drnk
Tekrar tebrikler kızlar. Hamile oldunuz diye buraları terk etmeyintaktiklerinize ihtiyacimiz olabilir
Canim sen test yaptin miKızlar dünden beri kahverengi akintim devam ediyor ve uykusuzluk sizce şimdi test yapsm akinti varken çıkarmı
Canim baya buyumus yaaa . tabi stress yapacaksin. Normal. Ama rabbim en hayirlisini bilir. Vardir bir bildigi. Metin ol. Uzulme . allaha sukur bir saglik sorunun yok tekrar hamile kalabilirsinmValla benim korunmadığım 6.ayım olcak ve bat 19 mart...
Bu başlığa adımı yazdırmadım hatta direk nisana hatta hazirana yaZdırayım diyorum artık cünkü cok morelsizim ve artık umutsuzluğa kapılıyorum.zaten öncesinde bir bebeğimi 17. Hafta da kaybettim. Valla cok morelsizim kızlar stres yapma nasıl yapma cok üzülüyorum ben.
Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerbat 14 mart
Kesin bende hamileyim ama birtürlü test yapamiyorum korkudanGurubun ilk hamişi olarak burdayim. Gitmiyorum bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?