- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.901
Canim benim testim adet gunum negatifti. 4 gun sonra ciktti. Gec yumurtlamaKızlar ben pazar test yaptım negatifti. Ama hala adet olmadım. Pazartesi salı olması lazımdı. Geç yumurtlama oldu, Klomen kullandim, yumurtalar istenen büyüklüğe gelmedi, iğne vurundum olması gerekenden dört gün sonra çatladı. Bu yüzden mi acaba adetim gecikti.
Yumurtlama doneminde akinti normal eger bir kac gune kesilmezse hamilelik belirtisi olabilir. Benimki hoc kesilmedi hala varKızlar beyaz akıntı hamilelik belirtisimidir ? Bata 10 gün var yumurtlamadan 1 gün sonra başladı şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
Bende beyaz akinti surekli var bazen sarimsi da oluyor. Kitapta okudum bu gun o sarimsilik yerlesmeden kaynaklanan cok az kandan dolayi oluyormusCidden mi ay bende de beyaz akıntı oluyo.kireç gibi az az gün.içinde aradabir sarımsı bi akıntıda geliyo hatta dayanamadım ped koydum ikidebir degistiriyorum
Topigin ilk hamilesi benim canim ilk ben ogrendim :)@Busra-drnk( Topiğin ilk hamilesi:))
B banukrc
@mmavi_21
@Kismetim1234
@Nurnur71
@maiiigokyuzu
@mtad2611
@Hayal Kocak
@Caranzy
utkumuz
@seda7782
R Rebelion18
Kızlar tebrikler
Rabbim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Rabbim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar âmin âmin inşallah
Genellikle 10 gun ama daha erkenn ogrenenler de var tabi de nadirHimm 6. Gun diye duymustum canim
Aynen bende de var kan pihtisi gibi beyazBende beyaz akinti surekli var bazen sarimsi da oluyor. Kitapta okudum bu gun o sarimsilik yerlesmeden kaynaklanan cok az kandan dolayi oluyormus
Pardon kizlar diğer grupla karıştırdım:)Topigin ilk hamilesi benim canim ilk ben ogrendim :)
Genellikle 10 gun ama daha erkenn ogrenenler de var tabi de nadir
merhaba .20 subat adet baslangicim esimle 2 martta birliktelik yasadik .genelde 30 fun suruyo adetim belirti olarak sadece goguslerim aciyo hamile lik olabilirmi sizce..Ayyyy bitanem yaaa nasıl sevindim ❤❤❤
Benim içinde dua et ne olur
Senin sadece idrar da çıkmadi idrar ile kan karışık olan testte çıkmıştı dimi
Evet yaptım testlerde ikisi uzun araliklarla ikinci cizgiyi gördüm ama cok az kan testinde bisey çıkmadı ama hala bekliyorum adet olmadmCanim sen test yaptin mi
Çok sağol cnm bende çok şaşırdım hastalanmayi beklerken Allah nasip etti çok şükür darısı isteyen herkesin başına inş :)N e kadar net cikmis masallah canim saglikli bur sekilde kucagina alirsin ins
Çok sağol canım,rabbim sana da nasip eder inşallah en kısa zamanda.evet canım salı günü kan ile karışık olanda cikmisti,dün ilk kez sadece idrarda da cikti.bat a 5 var bugün itibariyle (14 mart)Ayyyy bitanem yaaa nasıl sevindim ❤❤❤
Benim içinde dua et ne olur
Senin sadece idrar da çıkmadi idrar ile kan karışık olan testte çıkmıştı dimi
Tebrik ederim canım benim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahTopigin ilk hamilesi benim canim ilk ben ogrendim :)
İnşallah vardır bebeğiniz :)Cidden mi ay bende de beyaz akıntı oluyo.kireç gibi az az gün.içinde aradabir sarımsı bi akıntıda geliyo hatta dayanamadım ped koydum ikidebir degistiriyorum
Yumurtlamadan sonra başladı inşallah sizin de bebeğiniz vardır :)Amin canım inşallah ya ne zaman başladı peki sizde bu akıntı yumurtlamadan sonramı
İnşallah canım inan buna cok ihtiyacım var...zaten ilk gebeliğimde 9. Ay da olmuştu bakalım bekliyoz.olmazsa bu adetimden snra tekrar kntrole gitcem inofolic hızlandırıyo diyorlar.sorayım bi doktoraCanim baya buyumus yaaa . tabi stress yapacaksin. Normal. Ama rabbim en hayirlisini bilir. Vardir bir bildigi. Metin ol. Uzulme . allaha sukur bir saglik sorunun yok tekrar hamile kalabilirsinm
Ayy duygulandırdin beniAslında başka konular da var takip ettiğim ama burayı bırakamıyorum (bağımlılık yaptınız) :)
Yazılan mesajları okudukça dua ediyorum, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin diye. İlk mutluluğumu da burada paylaştığım için burası benim ilk göz ağrım teşekkürler TurkuazKrampon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?