2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canim benim testim adet gunum negatifti. 4 gun sonra ciktti. Gec yumurtlama
Seninki de oyle olabilir

Kızlar beyaz akıntı hamilelik belirtisimidir ? Bata 10 gün var yumurtlamadan 1 gün sonra başladı şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
Yumurtlama doneminde akinti normal eger bir kac gune kesilmezse hamilelik belirtisi olabilir. Benimki hoc kesilmedi hala var

Cidden mi ay bende de beyaz akıntı oluyo.kireç gibi az az gün.içinde aradabir sarımsı bi akıntıda geliyo hatta dayanamadım ped koydum ikidebir degistiriyorum
Bende beyaz akinti surekli var bazen sarimsi da oluyor. Kitapta okudum bu gun o sarimsilik yerlesmeden kaynaklanan cok az kandan dolayi oluyormus

Ayyyy bitanem yaaa nasıl sevindim ❤❤❤
Benim içinde dua et ne olur
Senin sadece idrar da çıkmadi idrar ile kan karışık olan testte çıkmıştı dimi
merhaba .20 subat adet baslangicim esimle 2 martta birliktelik yasadik .genelde 30 fun suruyo adetim belirti olarak sadece goguslerim aciyo hamile lik olabilirmi sizce..

Hacim : 3 cc
Görünüm : Normal
Vizkosite : Normal
Likefaksiyon (dk) : 25 dk
Perhiz : 3 gün
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 48
Prograsif Motilite (PM %) : 33
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : 9
İmmotilite (IM %) : 58
Sperm Morfolojisi (%) (WHO2010)
Normal (%) : 2
Baş Anomalisi (%) : 89
Boyun Anomalisi (%) : 1
Kuyruk Anomalisi (%) : 10
Vitalite (%)(Eosin ile) : 71
Yıkama Sonrası
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 23
Progresif Motilite (PM %) : 70
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : -
İmmotilite (IM %) : 30
TPMSS (mil) : 48

merhaba arkadaşlar. bilen varsa yorumlayabilir mi?

Hayırlı sabahlar kızlar bende çok istiyorum hayırlısıyla inşallah anne olmayı beni de ekler mısınız lütfen

Kizlar benim bat 15 mart ve bugün sabah kalkinca hafiften kasiklarım agridi sizde belirti var mi

Ayyyy bitanem yaaa nasıl sevindim ❤❤❤
Benim içinde dua et ne olur
Senin sadece idrar da çıkmadi idrar ile kan karışık olan testte çıkmıştı dimi
Çok sağol canım,rabbim sana da nasip eder inşallah en kısa zamanda.evet canım salı günü kan ile karışık olanda cikmisti,dün ilk kez sadece idrarda da cikti.bat a 5 var bugün itibariyle (14 mart)

Cidden mi ay bende de beyaz akıntı oluyo.kireç gibi az az gün.içinde aradabir sarımsı bi akıntıda geliyo hatta dayanamadım ped koydum ikidebir degistiriyorum
İnşallah vardır bebeğiniz :)
Amin canım inşallah ya ne zaman başladı peki sizde bu akıntı yumurtlamadan sonramı
Yumurtlamadan sonra başladı inşallah sizin de bebeğiniz vardır :)

Canim baya buyumus yaaa . tabi stress yapacaksin. Normal. Ama rabbim en hayirlisini bilir. Vardir bir bildigi. Metin ol. Uzulme . allaha sukur bir saglik sorunun yok tekrar hamile kalabilirsinm
İnşallah canım inan buna cok ihtiyacım var...zaten ilk gebeliğimde 9. Ay da olmuştu bakalım bekliyoz.olmazsa bu adetimden snra tekrar kntrole gitcem inofolic hızlandırıyo diyorlar.sorayım bi doktora

Ayy duygulandırdin beni
Inşallah hepimiz hamile haberlerimizi kısa zamanda alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…