2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Meryem heyecandan gruplari karistirdi:) her şey kontrol altında merkez

Meryem heyecandan gruplari karistirdi:) her şey kontrol altında merkez
Canım benim merkezimiz sensin iyiki bu topigi acmissin harikasın neguzel olduya pespese hamisler var benim olsada olamasada rabbim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah, kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin âmin âmin inşallah

Kızlar gebelik testim kocaman bir sıfı karnımdada ağrı var adet olucam sanırım gece acildeydik sabaha kadar taş düşürüyomuşum galiba gene olmadı

Kızlar beyaz akıntı hamilelik belirtisimidir ? Bata 10 gün var yumurtlamadan 1 gün sonra başladı cevap verebilecek yokmu kızlarrr yaa lütfen
Benim beyaz akintim oldu birkac gune durdu. Simdide arada sari akinti okuyor. Bata4 gun var. Sol kasigimda batma var.

Amin ablacim amin amin..
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Rabbim hepimize nasip eder inşallah 2017 uğurlu gelir bu sene hepimiz hamile kalırız inşallah.

Günaydın kızlar.nasilsiniz.test yapan yaptıran yok mj bugün güzel sonuçlar duyacagimiz umudu var içimde
Ben dün bin bir zahmetle o.kanla karistirilandan yaptım fenalık geçirerek ama malesef gene tek çizgi t nin gölgesi yok benim ağrım akintim usuttugumden dolayı kızlar adet olunca söylerim yeni batı

Günaydın kızlar.nasilsiniz.test yapan yaptıran yok mj bugün güzel sonuçlar duyacagimiz umudu var içimde
Banada öyle geliyor inşallah vardır. Offf offf şu kist ten kurtulsam da sahalara geri donebilsem bugün 47.gun hala adet olmadım bekliyorum sogan suyuna da başladım inşallah bu adetle sokulur gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…