- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.921
Çok geçmiş olsun cnm hoşgeldin aramizabakalım benim bat 15 mart sabırszlıkla ya nasip diyerek :)
İnşallah canım sizin güzel haberlerinizi alana kadar buralardayım :)Ayy duygulandırdin beni
Inşallah hepimiz hamile haberlerimizi kısa zamanda alırız:)
Tabiki gitme tatlimGurubun ilk hamişi olarak burdayim. Gitmiyorum bir yere
:):)Pardon kizlar diğer grupla karıştırdım:)
Bat ne zaman cnm?Hayırlı sabahlar kızlar bende çok istiyorum hayırlısıyla inşallah anne olmayı beni de ekler mısınız lütfen
Meryem heyecandan gruplari karistirdi:) her şey kontrol altında merkezTebrik ederim canım benim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
TurkuazKrampon arkadaşımın aynen yazdığı budur o ilgilenir canım benim
Ben tebrik etmek ve bizlerde Umut olur diye paylaştım ...
Inşallah cnm tabi gitme bi yerlere:))İnşallah canım sizin güzel haberlerinizi alana kadar buralardayım :)
Canım benim merkezimiz sensin iyiki bu topigi acmissin harikasın neguzel olduya pespese hamisler var benim olsada olamasada rabbim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah, kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin âmin âmin inşallahMeryem heyecandan gruplari karistirdi:) her şey kontrol altında merkez
Benim beyaz akintim oldu birkac gune durdu. Simdide arada sari akinti okuyor. Bata4 gun var. Sol kasigimda batma var.Kızlar beyaz akıntı hamilelik belirtisimidir ? Bata 10 gün var yumurtlamadan 1 gün sonra başladı cevap verebilecek yokmu kızlarrr yaa lütfen
Bobreginde ağrı mı var?Kızlar gebelik testim kocaman bir sıfı karnımdada ağrı var adet olucam sanırım gece acildeydik sabaha kadar taş düşürüyomuşum galiba gene olmadı
Test yapsanaBenim beyaz akintim oldu birkac gune durdu. Simdide arada sari akinti okuyor. Bata4 gun var. Sol kasigimda batma var.
Amin ablacim amin amin..Canım benim merkezimiz sensin iyiki bu topigi acmissin harikasın neguzel olduya pespese hamisler var benim olsada olamasada rabbim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah, kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin âmin âmin inşallah
Daha erken gibi geliyor sanki. 6 gun kala bu kanla karistirilan testten yaptim cok silik bi cizgi vardi. Bata 2 gun kala falan yaparim diyorum ama bakalim bekleyebilirsem :)Test yapsana
Ben dün bin bir zahmetle o.kanla karistirilandan yaptım fenalık geçirerek ama malesef gene tek çizgi t nin gölgesi yok benim ağrım akintim usuttugumden dolayı kızlar adet olunca söylerim yeni batıGünaydın kızlar.nasilsiniz.test yapan yaptıran yok mj bugün güzel sonuçlar duyacagimiz umudu var içimde
Yumurtlamam dan 1 hafta geçti canım tam hala var biraz akintim ama sanırım usuttugum için var :)Yumurtlama doneminde akinti normal eger bir kac gune kesilmezse hamilelik belirtisi olabilir. Benimki hoc kesilmedi hala var
Aaaa hamilesindir inşallah cnm.. ee ne zaman yapcan testi?Daha erken gibi geliyor sanki. 6 gun kala bu kanla karistirilan testten yaptim cok silik bi cizgi vardi. Bata 2 gun kala falan yaparim diyorum ama bakalim bekleyebilirsem :)
Banada öyle geliyor inşallah vardır. Offf offf şu kist ten kurtulsam da sahalara geri donebilsemGünaydın kızlar.nasilsiniz.test yapan yaptıran yok mj bugün güzel sonuçlar duyacagimiz umudu var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?