- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.941
Bat ne zamandı canim?Ben dün bin bir zahmetle o.kanla karistirilandan yaptım fenalık geçirerek ama malesef gene tek çizgi t nin gölgesi yok benim ağrım akintim usuttugumden dolayı kızlar adet olunca söylerim yeni batı
Üzülme canım.insalalj diğer aya hemencecik hamile kalırsın.yumurtlama zamanı incir kürünu de yapBanada öyle geliyor inşallah vardır. Offf offf şu kist ten kurtulsam da sahalara geri donebilsembugün 47.gun hala adet olmadım bekliyorum sogan suyuna da başladım inşallah bu adetle sokulur gider
15 mart canım şuan zaten boğazım kötü yinede içmiyorum ilaç ne olur ne olmaz diye ama kasıklarim ağrıyor her oksurdugumde sancı giriyo oturup kalkarken batma oluyor akintim da var ama sanırım hepsi usuttugumdenBat ne zamandı canim?
Kestane bali aldım 60 liraya kist gidince bal corekotu kuru yapicam. Şimdi sogan kuru yapıyorum içim iyice temizlenir de kolay hamile kalırım inşallah.Üzülme canım.insalalj diğer aya hemencecik hamile kalırsın.yumurtlama zamanı incir kürünu de yap
Aa cnm senin kist kaç cm di bende başladım burda bi arkadaşın tavsiyesiyle bugün ikinci günüm. Hatta şimdi yaptım kuru ocağı kapattım ilinmasini bekliyorum hadi inşallah yaaTurkuazKrampon canm kistten kurtulman icin en iyi care sogan kuru inan bugun doktordan geliyorum ne mutluki kistim erimiş sogan suyu sayesinde ekstradan bol bol su içmeni öneririm maydonoz suyuda ictim ama onu sadece 2 gün ictim
Sen ilaç kullandinmi sogan suyunun yanında doktor verdi mi biseyTurkuazKrampon canm kistten kurtulman icin en iyi care sogan kuru inan bugun doktordan geliyorum ne mutluki kistim erimiş sogan suyu sayesinde ekstradan bol bol su içmeni öneririm maydonoz suyuda ictim ama onu sadece 2 gün ictim
Seninle tamamen aynıyız hamile cıkarsak mucize diycemBen dün bin bir zahmetle o.kanla karistirilandan yaptım fenalık geçirerek ama malesef gene tek çizgi t nin gölgesi yok benim ağrım akintim usuttugumden dolayı kızlar adet olunca söylerim yeni batı
Batımız aynı belirtiler aynı o kanlı test aynı ah ahYumurtlamam dan 1 hafta geçti canım tam hala var biraz akintim ama sanırım usuttugum için var :)
Kaç tane test yaptim negatif çıktı canım eşimde artik bunların üstüne hamile çıkarsan eğer gülerim dediSeninle tamamen aynıyız hamile cıkarsak mucize diycem
Aynen canmBobreginde ağrı mı var?
Evet canım yaa.benim zaten pazartesiden beri baş dönmelerim baya sıklaşmisti.bi de bende 4.5 cm kist olduğunda ben hicbi ağrı fln hissetmemistim adetim de duzenliydi.trsadufen üroloji doktoru farketmişti.ama senin hamile olmanı canı gönülden istiyorum canım insalalh en kısa süredeutkumuz la aynı şeyleri yaşadık belirti olarak ama onun hissettiği bebekmis benim hissettigimde 5 cmlik kist
Şaşılacak bi durum hiç aklıma gelmezdi dogrusu
Sivilceler bende de var canm ergenlik kiz gibi oldum ayniBu arada bugün benim alnimda koca bir sivilce de çıktı adete yakın cikardi,neler oluyor böyle .vucudum bana oyun oynuyor sanırım
Amin cnm inşallah. Yok ya ben bayağı yoğun ağrı hissettim normal değildi yani. Sag kasigim agriyodu bacagima vuruyodu 2 gun kambur yurudumEvet canım yaa.benim zaten pazartesiden beri baş dönmelerim baya sıklaşmisti.bi de bende 4.5 cm kist olduğunda ben hicbi ağrı fln hissetmemistim adetim de duzenliydi.trsadufen üroloji doktoru farketmişti.ama senin hamile olmanı canı gönülden istiyorum canım insalalh en kısa sürede
Bende dusurdum daha önce çok zor oluyor geçmiş olsun cnmAynen canm
:)) galibaBu arada bugün benim alnimda koca bir sivilce de çıktı adete yakın cikardi,neler oluyor böyle .vucudum bana oyun oynuyor sanırım
canım silik çizgi varsa emin ol hamilesinr....hadi inşaallhh inşallh....her hamile haberinde cok cok seviniyorum..:)Aaaa hamilesindir inşallah cnm.. ee ne zaman yapcan testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?