2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Banada öyle geliyor inşallah vardır. Offf offf şu kist ten kurtulsam da sahalara geri donebilsem bugün 47.gun hala adet olmadım bekliyorum sogan suyuna da başladım inşallah bu adetle sokulur gider
Üzülme canım.insalalj diğer aya hemencecik hamile kalırsın.yumurtlama zamanı incir kürünu de yap

Üzülme canım.insalalj diğer aya hemencecik hamile kalırsın.yumurtlama zamanı incir kürünu de yap
Kestane bali aldım 60 liraya kist gidince bal corekotu kuru yapicam. Şimdi sogan kuru yapıyorum içim iyice temizlenir de kolay hamile kalırım inşallah.
Benim yumurtam çok geç çatladı. 33
Günde 10 tane test yaptım hergun hep aynı koyulukta ilerledi. Internetteki resimlerden ya da buradan gördüğüm kadarıyla 3 5 güne hemen ovulasyon testi koyulasmis arkadaşlarınki. Buradan da belli benim düzensizliğim şimdi testleri atmadım saklıyorum. Bakalım adet olduktan sonra bu kuru yaptıktan sonra yumurtam kaçıncı gün çatlayacak çok.merak ediyorum

TurkuazKrampon canm kistten kurtulman icin en iyi care sogan kuru inan bugun doktordan geliyorum ne mutluki kistim erimiş sogan suyu sayesinde ekstradan bol bol su içmeni öneririm maydonoz suyuda ictim ama onu sadece 2 gün ictim
Aa cnm senin kist kaç cm di bende başladım burda bi arkadaşın tavsiyesiyle bugün ikinci günüm. Hatta şimdi yaptım kuru ocağı kapattım ilinmasini bekliyorum hadi inşallah yaa

TurkuazKrampon canm kistten kurtulman icin en iyi care sogan kuru inan bugun doktordan geliyorum ne mutluki kistim erimiş sogan suyu sayesinde ekstradan bol bol su içmeni öneririm maydonoz suyuda ictim ama onu sadece 2 gün ictim
Sen ilaç kullandinmi sogan suyunun yanında doktor verdi mi bisey

Ben dün bin bir zahmetle o.kanla karistirilandan yaptım fenalık geçirerek ama malesef gene tek çizgi t nin gölgesi yok benim ağrım akintim usuttugumden dolayı kızlar adet olunca söylerim yeni batı
Seninle tamamen aynıyız hamile cıkarsak mucize diycem

utkumuz la aynı şeyleri yaşadık belirti olarak ama onun hissettiği bebekmis benim hissettigimde 5 cmlik kist
Şaşılacak bi durum hiç aklıma gelmezdi dogrusu

utkumuz la aynı şeyleri yaşadık belirti olarak ama onun hissettiği bebekmis benim hissettigimde 5 cmlik kist
Şaşılacak bi durum hiç aklıma gelmezdi dogrusu
Evet canım yaa.benim zaten pazartesiden beri baş dönmelerim baya sıklaşmisti.bi de bende 4.5 cm kist olduğunda ben hicbi ağrı fln hissetmemistim adetim de duzenliydi.trsadufen üroloji doktoru farketmişti.ama senin hamile olmanı canı gönülden istiyorum canım insalalh en kısa sürede

Bu arada bugün benim alnimda koca bir sivilce de çıktı adete yakın cikardi,neler oluyor böyle .vucudum bana oyun oynuyor sanırım

Amin cnm inşallah. Yok ya ben bayağı yoğun ağrı hissettim normal değildi yani. Sag kasigim agriyodu bacagima vuruyodu 2 gun kambur yurudum
Gece uyumakta zorlaniyordum yani orada bisey oldugunun farkındaydım hep ince bi sizi hep bi ağrı. Ama şimdi farkediyorum afedersiniz tuvalettimi yaparken ağrı oluyordu hepsi kist belirtisi. Evet normalde kistleri biz farketmeyiz kadınlar da döneme dönem görülebilir. Ama benimki kendini bayağı bayağı belli etti. Zaten kötü huylu mu acaba diye ondan düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…