2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Aaaa hamilesindir inşallah cnm.. ee ne zaman yapcan testi?
Cok heveslendirdiniz valla gidip alicam simdi oglani uyutayim

Canim 15 martsa cikmamasi normal daha erken test icin. Ayaginin altina sicak su koy kasiklarina da havlu koy.
Bu arada bugün benim alnimda koca bir sivilce de çıktı adete yakın cikardi,neler oluyor böyle .vucudum bana oyun oynuyor sanırım
Her hamileligimde o koca basli sivilcelerden cikar bende.

bakalım benim bat 15 mart sabırszlıkla ya nasip diyerek :)

canım silik çizgi varsa emin ol hamilesinr....hadi inşaallhh inşallh....her hamile haberinde cok cok seviniyorum..:)
İnsallah Rabbim herkese nasip etsin canim.

Simdi gidiyorum 3/5 test alip kenara atiyorum. Kanla mi yapsam idrarla mi bilemedim ikisibden de deneyeyim.

İkisini de dene canım.hadi hayırlı haberleri bekliyoruz.beni etiketlemeyi unutma canım

Merhabalar arkadaşlar mart ayında hamıle kalmak ısteyenlerdenım bende inşallah kısmet olursa.adetıme 11gün var bakalım normal adet olacakmış gıbı belırtıler var ılk bebegımde de boyle olmustu hatta aa yıne adet olucam hayal kırıklıgı yasıyordum her ay test yapmaktan.bakalım yıne ümitlenmek ıstemıyorum kısmet bakalım

Taze hamişler ne yapiyorsunuz .belirtiler ne durumda benim akşamdan beri belim çok agrıyor hep ıslagım sabah midem bulandı çok halsizim

Aa hemen haber ver yaa meraklandim şimdi. Kanlı ıdrarli karışık yap yakın mi eczane?

Hoşgeldin cnm umarım hamilesindir

Bana bi bilen yardım etsin lütfen teste kani fazla koymusum galiba şimdi baktım sonuç bölümü kıpkırmızı olmuş ama sanki silik bi çizgi var yada ben mi yanlış görüyorum öyle çok istiyorum ki

Çıkarsa şok olacağım ve ekmek alıp camiye vereceğim

Bana bi bilen yardım etsin lütfen teste kani fazla koymusum galiba şimdi baktım sonuç bölümü kıpkırmızı olmuş ama sanki silik bi çizgi var yada ben mi yanlış görüyorum öyle çok istiyorum ki

Bide testi yapali 5 dakika oluyor flashin ışığıyla belli belirsiz gözüküyor. Çünkü bata kan rengi oldu o bölüm

canım ben nasıl hamile kaldıgımdan bahsedeyim yardımcı olur belkim.adetim bitti hergün avokado yedim.14 tane avokado yemiştim..esime balık hapı içirmiştim.demir ilacı da içtim.demir eksikliği var..yumurtlama günü ve ertesi gün ilişki oldu.sabah birlikte oldum.12 gün sonra yüzümde beyazlama tuhaf bir şekilde yüzüstü yatamama başladı.herkes yüzümün çok beyazladıgını söyledi .adetime dört gün vardı test yaptım.hafif cizgi cıktı.3 gün üstüste test yaptım.cizgiler devam etti.eczaneye gittim dedim böyle cift cizgi var.oda erken reaksiyon dedi.hemen doktora git.gittiğimde öğrenmiştim.

Canım kanı fazla sulandırmdmadin mı acaba? Ben iki damla kan 4-5 damla idrar damlatip karıştırdım.o şekilde kit e damlattim.az biraz bekle bakalim

Taze hamişler ne yapiyorsunuz .belirtiler ne durumda benim akşamdan beri belim çok agrıyor hep ıslagım sabah midem bulandı çok halsizim
Canım benim de kasık ve bel ağrılarım devam ediyor en başından beri ama 3 gündür baş dönmesi başladı.bugun sabah yataktan zor kalktim.gozlerimi açamıyorum başım öyle bi dönüyordu ki.hemen çubuk kraker yedim biraz ayağa zor kalkıp evde kimse de yoktu.hala da başım dönüyor gözlerimi kapatınca farklı bir boyuta giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…