- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.961
Cok heveslendirdiniz valla gidip alicam simdi oglani uyutayimAaaa hamilesindir inşallah cnm.. ee ne zaman yapcan testi?
Canim 15 martsa cikmamasi normal daha erken test icin. Ayaginin altina sicak su koy kasiklarina da havlu koy.15 mart canım şuan zaten boğazım kötü yinede içmiyorum ilaç ne olur ne olmaz diye ama kasıklarim ağrıyor her oksurdugumde sancı giriyo oturup kalkarken batma oluyor akintim da var ama sanırım hepsi usuttugumden
Her hamileligimde o koca basli sivilcelerden cikar bende.Bu arada bugün benim alnimda koca bir sivilce de çıktı adete yakın cikardi,neler oluyor böyle .vucudum bana oyun oynuyor sanırım
İnsallah Rabbim herkese nasip etsin canim.bakalım benim bat 15 mart sabırszlıkla ya nasip diyerek :)
canım silik çizgi varsa emin ol hamilesinr....hadi inşaallhh inşallh....her hamile haberinde cok cok seviniyorum..:)
İkisini de dene canım.hadi hayırlı haberleri bekliyoruz.beni etiketlemeyi unutma canımCok heveslendirdiniz valla gidip alicam simdi oglani uyutayim
Canim 15 martsa cikmamasi normal daha erken test icin. Ayaginin altina sicak su koy kasiklarina da havlu koy.
Her hamileligimde o koca basli sivilcelerden cikar bende.
İnsallah Rabbim herkese nasip etsin canim.
Simdi gidiyorum 3/5 test alip kenara atiyorum. Kanla mi yapsam idrarla mi bilemedim ikisibden de deneyeyim.
Iyi fikirmis:)) oyun grupları falan da kurardikŞöyle keşke aynı şehirlerde olsak her hamile kalana pastayla kutlama yapardık
Aa hemen haber ver yaa meraklandim şimdi. Kanlı ıdrarli karışık yap yakın mi eczane?Cok heveslendirdiniz valla gidip alicam simdi oglani uyutayim
Canim 15 martsa cikmamasi normal daha erken test icin. Ayaginin altina sicak su koy kasiklarina da havlu koy.
Simdi gidiyorum 3/5 test alip kenara atiyorum. Kanla mi yapsam idrarla mi bilemedim ikisibden de deneyeyim.
Canım o hissi ilk bebegimde ben de yasamistim insan gerçekten negatif görmekten bikiyorKanlı testi yaptım sonuç negatif bu ay da hiç birşey yokbıktım negatif görmekten her ay umutla bekliyorum
Hoşgeldin cnm umarım hamilesindirMerhabalar arkadaşlar mart ayında hamıle kalmak ısteyenlerdenım bende inşallah kısmet olursa.adetıme 11gün var bakalım normal adet olacakmış gıbı belırtıler var ılk bebegımde de boyle olmustu hatta aa yıne adet olucam hayal kırıklıgı yasıyordum her ay test yapmaktan.bakalım yıne ümitlenmek ıstemıyorum kısmet bakalım
Canım o hissi ilk bebegimde ben de yasamistim insan gerçekten negatif görmekten bikiyor
Çıkarsa şok olacağım ve ekmek alıp camiye vereceğimCok heveslendirdiniz valla gidip alicam simdi oglani uyutayim
Bana bi bilen yardım etsin lütfen teste kani fazla koymusum galiba şimdi baktım sonuç bölümü kıpkırmızı olmuş ama sanki silik bi çizgi var yada ben mi yanlış görüyorum öyle çok istiyorum ki
Canım kanı fazla sulandırmdmadin mı acaba? Ben iki damla kan 4-5 damla idrar damlatip karıştırdım.o şekilde kit e damlattim.az biraz bekle bakalimBana bi bilen yardım etsin lütfen teste kani fazla koymusum galiba şimdi baktım sonuç bölümü kıpkırmızı olmuş ama sanki silik bi çizgi var yada ben mi yanlış görüyorum öyle çok istiyorum ki
2 3 damla idrarla 2 3 damla.kanını karistiriyorsun normal gebelik testi yapıyorsunKanlı test nasıl oluyor anlatabilir misiniz.
Fotosunu atarmisin canımBana bi bilen yardım etsin lütfen teste kani fazla koymusum galiba şimdi baktım sonuç bölümü kıpkırmızı olmuş ama sanki silik bi çizgi var yada ben mi yanlış görüyorum öyle çok istiyorum ki
2 damla kana 2 damla idrar yaptım resimde çıkmaz ki canım baya ışık tutunca gözüyor ben ne yapsam şimdi yaCanım kanı fazla sulandırmdmadin mı acaba? Ben iki damla kan 4-5 damla idrar damlatip karıştırdım.o şekilde kit e damlattim.az biraz bekle bakalim
Taze hamişler ne yapiyorsunuz .belirtiler ne durumda benim akşamdan beri belim çok agrıyor hep ıslagım sabah midem bulandı çok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?