- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.981
Baya yoğun yapmışsın sen canım.testin varsa tekrar yap ama kanı dediğim gibi az damlat2 damla kana 2 damla idrar yaptım resimde çıkmaz ki canım baya ışık tutunca gözüyor ben ne yapsam şimdi ya
canım teste fazla koyduysan svyı o test bozulBana bi bilen yardım etsin lütfen teste kani fazla koymusum galiba şimdi baktım sonuç bölümü kıpkırmızı olmuş ama sanki silik bi çizgi var yada ben mi yanlış görüyorum öyle çok istiyorum ki
hadi inşallh cnm......inşallhhh ..adetine kaç gün var?Su an heyecandan ölüyorum bi yandan da bana öyle geliyordur diyorum beynim yandı resmen kıpkırmızı olmuş test
Kanli yap canım.bisey olmaz idrarın olduğu sürece bi de 4-5 damladan fazla damlatma bozuk çıkıyor.Testim var yine kanlı mi yapayım bide idrar nasıl olacak daha yeni gittim wcye tutmadan test yapsam çıkar mi ki
canım teste fazla koyduysan svyı o test bozul
hadi inşallh cnm......inşallhhh ..adetine kaç gün var?
Evet canım öyle yap.en az 1 damla kana 2 damla idrar damlatip.iyice de karıştır öyle damlar kit e1 damla kan 3 damla idrar mi olsun şimdi
Canım evde yapılan idrar testleri ne 1 damla kan a 2-3 damla idrar damlatarak karıştırıyorsun.yani toplamda 2 damla kana 4-5 damla idrar damlatip karıştır.Test kitine o karışımdan damlatiyorsunBanada detaylı anlatın kızlar.
Evet canım öyle yap.en az 1 damla kana 2 damla idrar damlatip.iyice de karıştır öyle damlar kit e
canım bekle....daha erken ..Negatif
canım bekle....daha erken ..
Vallahi var canim hadi hayırlı olsun öylesine yapıp şok olmak naısl bir duyguKizlaaarrr...
Ayyy cok heyecanliyim suan...
Kanla yapamadim amannn normal yapiyim dedim markasi miratech
Vallahi var canim hadi hayırlı olsun öylesine yapıp şok olmak naısl bir duygu
Gözün aydın canım maasallah var.hadi bakalım oglanlardan sonra napacazKizlaaarrr...
Ayyy cok heyecanliyim suan...
Kanla yapamadim amannn normal yapiyim dedim markasi miratech
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?