- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.001
Saol canim benim.Gözün aydın canım maasallah var.hadi bakalım oglanlardan sonra napacaz
Saol canımBende dusurdum daha önce çok zor oluyor geçmiş olsun cnm
Âmin canım insalalh rabbim gonlumuzden geçeni biliyor kız istiyoruz ama hayırlısı neyse o olsun.Saol canim benim.
Valla hiic onemli degil gonul kizdan yana tabi ama Rabbim ne yazdiysa o olacak. Saglikli hayirli merhametli evlatlar olsunlar.
canım var hadi inşallhh ..inşallhhh :)Kizlaaarrr...
Ayyy cok heyecanliyim suan...
Kanla yapamadim amannn normal yapiyim dedim markasi miratech
Saol cnm. Darisi tez vakitte hepinize insAllahh...canım var hadi inşallhh ..inşallhhh :)
Yaaa ne güzel bence hemen kan testini de yaptır hamileliğini resmileştir.Hayırlı olsunKizlaaarrr...
Resim atsanaBenim eşim de pek istemiyor bide bebek acelesi yok diyor 2 yıllık evliyiz hiç çocuğum yok 26 yaşındayimo yüzden hiç beklemek istemiyorum
cnm cok dikkat et kendine..bitki çayı hiç içme canım..ayaklarını scak tut.gerinme birde.sağlık ocağına git kan ver canım..tüm tetkikler yapılsın..Saol cnm. Darisi tez vakitte hepinize insAllahh...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık atmak istiyorummmmmm aaaaaaaaaKizlaaarrr...
cnm benimdr 9 gunvar adetime ince ince s kasivimda batmalar var ara ara mide banti.varr bende icimde birsey var bu ay kesin oldu diyorum ama kismetMerhabalar arkadaşlar mart ayında hamıle kalmak ısteyenlerdenım bende inşallah kısmet olursa.adetıme 11gün var bakalım normal adet olacakmış gıbı belırtıler var ılk bebegımde de boyle olmustu hatta aa yıne adet olucam hayal kırıklıgı yasıyordum her ay test yapmaktan.bakalım yıne ümitlenmek ıstemıyorum kısmet bakalım
Valla sen test yap dedin gaxa geldim.Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık atmak istiyorummmmmm aaaaaaaaa
Offf valla senden fazla heycan yaptım gizzValla sen test yap dedin gaxa geldim.
Darisi badina insAllah tez vakitte bitanemm
oh oh oh gelsin bebisler hadiiiiKizlaaarrr...
İnsAllah canim. Tez vakitte sizlerede nasip olsun canimOfff valla senden fazla heycan yaptım gizz
Ne güzel yaa inşallah bizde cift çizgileri görürüz yeminle kendim hamile kalmış gibi sevindim
Sağlıcakla kucağına al insalahhhhhh
Canim yaa birsey sorcam sana. Arada belirtilerin kayboldugu oluyor mu? Ya simdi de korku aldi beni kimyasal vs olmasin diye.bmesela benim goguslerim sismedi. Sol kasigim miniik minikk arada batiyor bazen bir anda sanci giriyor geciyor. Bas donmem arada oluyor sersem gibi oluyorum bi anda. Birde tatli istiyorum deli gibi ben. Normalde tatlidan hoslanmam hatta adet zamani bi tane serbetli tatli yerim o kadar. Simdi surekli bi tatli ihtiyacim var. Sende nasilÂmin canım insalalh rabbim gonlumuzden geçeni biliyor kız istiyoruz ama hayırlısı neyse o olsun.
ben 19 mart bati i saallah kirmizilaringormiycemKac kisiyiz toplam bu ayi bekleyen
Benim de kasık ağrılarım hala var ama geçen haftaya göre azaldı,goguslerimin de hasssasligi azaldı gibi ara ara sıcak su dökülüyor hissi oluyor.buna rağmen baş dönmelerim arttı üç gundr.bu hamilelik bende kafa yapacak belli kiCanim yaa birsey sorcam sana. Arada belirtilerin kayboldugu oluyor mu? Ya simdi de korku aldi beni kimyasal vs olmasin diye.bmesela benim goguslerim sismedi. Sol kasigim miniik minikk arada batiyor bazen bir anda sanci giriyor geciyor. Bas donmem arada oluyor sersem gibi oluyorum bi anda. Birde tatli istiyorum deli gibi ben. Normalde tatlidan hoslanmam hatta adet zamani bi tane serbetli tatli yerim o kadar. Simdi surekli bi tatli ihtiyacim var. Sende nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?