2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

cnm benimdr 9 gunvar adetime ince ince s kasivimda batmalar var ara ara mide banti.varr bende icimde birsey var bu ay kesin oldu diyorum ama kismet

Valla sen test yap dedin gaxa geldim.
Darisi badina insAllah tez vakitte bitanemm
Offf valla senden fazla heycan yaptım gizz
Ne güzel yaa inşallah bizde cift çizgileri görürüz yeminle kendim hamile kalmış gibi sevindim
Sağlıcakla kucağına al insalahhhhhh

Âmin canım insalalh rabbim gonlumuzden geçeni biliyor kız istiyoruz ama hayırlısı neyse o olsun.
Canim yaa birsey sorcam sana. Arada belirtilerin kayboldugu oluyor mu? Ya simdi de korku aldi beni kimyasal vs olmasin diye.bmesela benim goguslerim sismedi. Sol kasigim miniik minikk arada batiyor bazen bir anda sanci giriyor geciyor. Bas donmem arada oluyor sersem gibi oluyorum bi anda. Birde tatli istiyorum deli gibi ben. Normalde tatlidan hoslanmam hatta adet zamani bi tane serbetli tatli yerim o kadar. Simdi surekli bi tatli ihtiyacim var. Sende nasil

Buyuk oglumu hoc hatirlamiyorum da ufakta cok kasiklarim agrirdi. Bunda oyle degil. Gece daha cok agrim oluyor gun icinde o kadar yok hatta bazen hic agrim yok. Daha erken mi acaba

Benim de kasık ağrılarım hala var ama geçen haftaya göre azaldı,goguslerimin de hasssasligi azaldı gibi ara ara sıcak su dökülüyor hissi oluyor.buna rağmen baş dönmelerim arttı üç gundr.bu hamilelik bende kafa yapacak belli ki
Ben deli gibi açım.yemek görsem saldırma modundayim.bi de aniden öyle bi acıkıyorum anlatamam halsiz düşüyorum o an.ama normal canım belirtilerin azalması.bebek su anda yerleşme çabasında.yerlestikce agrilarimiz azalacak diye umit Edip iyi düşünüyorum

Ağrı kasiklarimda iğne batması şeklinde.yururken bile bazen karnımı tutma hissi oluyor bacaklarimi karnıma çekemiyorum.yatakta bi sağ bi sol bi sırtüstü sürekli pozisyon degistiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…