- 19 Şubat 2017
- 233
- 117
- 18
- 38
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Benim bat 10 sogan suyuna baslayali uc gun oldu ayrica daha bugun uye oldum buraya :) insallah bu ay hepimiz hamile kalirizİnşallah soğan suyu vesilen olur canım bende içiyorum bu ay bakalım rabbim tüm isteyenlerin kucaklarini boş bırakmasin inşallah
Kanamam olmadı hiç, akintim normalde de var benim ama şu an biraz daha fazla oluyoHic akinti falan yapiyomu sogan suyu genelde kanama falan yapar diyorlar sizde bi degisklik oldumu
Bende daha hic bir belirti yokKanamam olmadı hiç, akintim normalde de var benim ama şu an biraz daha fazla oluyo
Beenim 33 aylik bir kizim var 2.yi istiyoruz.Evet malesef var düzensizlik Evlendikten sonra daha çok olmaya başladı hatta geçen ay baya bi gecikmem oldu doktora gittim sol yumurtaligimda 4 cmlik kistim olduğunu öğrendim kan testi emar falan istendi çok şükür onlarda bisey çıkmadı kötü huylu değilmiş kist adetten sonra gel dediler gittim 2.5 cm e düşmüş kistim ve 2- 3 adet döneminden sonra kaybolur dedi doktor 3 ay sonra gel dedi kontrole. Bende soğan suyuna başladım 10.gün bugün inşallah yararını görürüm.Bakalım hayırlısı bu aydan çok umutluyum rabbim inşallah yüzümüzü güldürür batlarımızda bigün araylaymiş sizinle :) siz ne zamandır istiyorsunuz
Ay inşallah canım benim :)Benim bat 10 sogan suyuna baslayali uc gun oldu ayrica daha bugun uye oldum buraya :) insallah bu ay hepimiz hamile kaliriz
O zaman gün aşırı yapın sizKanamam olmadı hiç, akintim normalde de var benim ama şu an biraz daha fazla oluyo
Resimdeki siz misiniz?Ay inşallah canım benim :)
Sende sogan suyu yapsana iyi geliyomus kistlereBeenim 33 aylik bir kizim var 2.yi istiyoruz.
Daha yeni basladik bu ay. Benim de adet düzensizliğim var 40 gunde 1 oluyorum değişiyor. Ben 6 ayda olduğum zamanları.biliyorim evlenince daha düzene girdi benimki. Bende de kisti vardi ama küçük önemsiz dedi doktor sonra kızım oldu. Kızıma da 1 sene istedikten sonra hamile kalmistim
Listeye eklememi ister misiniz?Bende daha hic bir belirti yok
Olur tabikiListeye eklememi ister misiniz?
Kizimi istedigim zamanlar yapmistim. Yine yapayım bari.nasil yapılıyordu?Sende sogan suyu yapsana iyi geliyomus kistlere
Ben adaetim bittikten sonra basladim sabah ve aksam ac karnina iciyorum bi tane orta boy kahverwngi sogani klorsuz kaynamis suda bes dakika agzi kapali sekilde kaynatuyirum canm tam sogumadan iciyorumKizimi istedigim zamanlar yapmistim. Yine yapayım bari.nasil yapılıyordu?
Bende sari sogan var o olmazmi?Ben adaetim bittikten sonra basladim sabah ve aksam ac karnina iciyorum bi tane orta boy kahverwngi sogani klorsuz kaynamis suda bes dakika agzi kapali sekilde kaynatuyirum canm tam sogumadan iciyorum
Ayy ne güzel Allah bağışlasin. İkinci daha kolay olur derler hep inşallah güzel haberler alırız hepimiz. Ben de 30 günde 1 oluyorum hayatım boyunca ilk defa geçen ay gecikmenin 25.gununde oldumBeenim 33 aylik bir kizim var 2.yi istiyoruz.
Daha yeni basladik bu ay. Benim de adet düzensizliğim var 40 gunde 1 oluyorum değişiyor. Ben 6 ayda olduğum zamanları.biliyorim evlenince daha düzene girdi benimki. Bende de kisti vardi ama küçük önemsiz dedi doktor sonra kızım oldu. Kızıma da 1 sene istedikten sonra hamile kalmistim
2 martTülin senin bat ne zamn?
Olur canmBende sari sogan var o olmazmi?
Evet benim :) evet günaşırı yapıyoruz bu ay arada ard arda olabiliyor tabiResimdeki siz misiniz?
2.5 senelik evliyim 20 aylik kizim var 3 gün de gecikme var bat 'ta hayırlısı kızlar pazartesi test yaptircam :)@sngl cnsz
@Pembe Ada
Busra-drnk
@Tekirdagli4259
@denizyildizi00
@abceee
@Bebegimgelsene
@zehzeh2
@mmavi_21
@busraangell
Kuzucuklar yazmaya devam edecekseniz bebis istemeye devamsa bat tarihlerinizi yazın lutfeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?