2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Geven gece agriya uyandim adet olacakmisim gibi. O sabah sapsari bslcik gibi bi akinti oldu. O gece yerlesti sanirim. Bata 6 gun vardi. Sonra agrilarim azaldi o kadar siddetli degil.

cnm benimde senin givi tatli istegim cok fazla ki bende hic boyle olmazdim tuzlu seyelri daha cok severim sol kasigim yavas yavas batiyor geceleri daha cok acitiyor canimi goguslerimde cok aciyor arada mide bulantim var cay bile icemiyorum midemi bulandiriyor yaa insaallah senin gibi bendede vardir bebis ama benim bata 9 gun var daha

İnsAllah vardir canim. Benimde 9 gun kala daha belirgindi son zamanlarda azaldilar ondan endise ettim hatta adet zamani yapicam test dedim ama cok sukur grlmis fasulyem. İnsAllah seninde gelmistir canimm

İnsAllah vardir canim. Benimde 9 gun kala daha belirgindi son zamanlarda azaldilar ondan endise ettim hatta adet zamani yapicam test dedim ama cok sukur grlmis fasulyem. İnsAllah seninde gelmistir canimm
insaallah cnm benim rabbim sanada kalbindekini versin insaallah hamileligin cok guzel gecsin kolaycikta dogumun olsun :)

Buyuk oglumu hoc hatirlamiyorum da ufakta cok kasiklarim agrirdi. Bunda oyle degil. Gece daha cok agrim oluyor gun icinde o kadar yok hatta bazen hic agrim yok. Daha erken mi acaba
Cnm benim ilk bebegimde hiç ağrım yoktu belirtim yoktu hatta hamile oldugumu hep unutuyordum ilk zamanlar yani bunisler belli olmuyor sen gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…