- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.021
Geven gece agriya uyandim adet olacakmisim gibi. O sabah sapsari bslcik gibi bi akinti oldu. O gece yerlesti sanirim. Bata 6 gun vardi. Sonra agrilarim azaldi o kadar siddetli degil.Benim de kasık ağrılarım hala var ama geçen haftaya göre azaldı,goguslerimin de hasssasligi azaldı gibi ara ara sıcak su dökülüyor hissi oluyor.buna rağmen baş dönmelerim arttı üç gundr.bu hamilelik bende kafa yapacak belli ki
Ben deli gibi açım.yemek görsem saldırma modundayim.bi de aniden öyle bi acıkıyorum anlatamam halsiz düşüyorum o an.ama normal canım belirtilerin azalması.bebek su anda yerleşme çabasında.yerlestikce agrilarimiz azalacak diye umit Edip iyi düşünüyorum
Toplamda 12 hamisimiz oldu
@Kismetim1234
utkumuz
@mmavi_21
@Nurnur71
@banukrc
@seda7782
@merymm92
@Caranzy
@Hayal Kocak
G gokyuzundekiturna
@mtad2611
@Busra-drnk
Tekrar tebrikler kızlar. Hamile oldunuz diye buraları terk etmeyintaktiklerinize ihtiyacimiz olabilir
Hadi insallh benm 15 i haftaya bugun bakalimben 19 mart bati i saallah kirmizilaringormiycem
Ay insaallhh cok guzel tablo..Rabbimmmm siraya alsincanım çok şekersin:)
insaallah vardir cnm benimHadi insallh benm 15 i haftaya bugun bakalim
cnm benimde senin givi tatli istegim cok fazla ki bende hic boyle olmazdim tuzlu seyelri daha cok severim sol kasigim yavas yavas batiyor geceleri daha cok acitiyor canimi goguslerimde cok aciyor arada mide bulantim var cay bile icemiyorum midemi bulandiriyor yaa insaallah senin gibi bendede vardir bebis ama benim bata 9 gun var dahaCanim yaa birsey sorcam sana. Arada belirtilerin kayboldugu oluyor mu? Ya simdi de korku aldi beni kimyasal vs olmasin diye.bmesela benim goguslerim sismedi. Sol kasigim miniik minikk arada batiyor bazen bir anda sanci giriyor geciyor. Bas donmem arada oluyor sersem gibi oluyorum bi anda. Birde tatli istiyorum deli gibi ben. Normalde tatlidan hoslanmam hatta adet zamani bi tane serbetli tatli yerim o kadar. Simdi surekli bi tatli ihtiyacim var. Sende nasil
İnsAllah vardir canim. Benimde 9 gun kala daha belirgindi son zamanlarda azaldilar ondan endise ettim hatta adet zamani yapicam test dedim ama cok sukur grlmis fasulyem. İnsAllah seninde gelmistir canimmcnm benimde senin givi tatli istegim cok fazla ki bende hic boyle olmazdim tuzlu seyelri daha cok severim sol kasigim yavas yavas batiyor geceleri daha cok acitiyor canimi goguslerimde cok aciyor arada mide bulantim var cay bile icemiyorum midemi bulandiriyor yaa insaallah senin gibi bendede vardir bebis ama benim bata 9 gun var daha
insaallah cnm benim rabbim sanada kalbindekini versin insaallah hamileligin cok guzel gecsin kolaycikta dogumun olsun :)İnsAllah vardir canim. Benimde 9 gun kala daha belirgindi son zamanlarda azaldilar ondan endise ettim hatta adet zamani yapicam test dedim ama cok sukur grlmis fasulyem. İnsAllah seninde gelmistir canimm
İnsAllah canim cumlemizin insAllah...insaallah cnm benim rabbim sanada kalbindekini versin insaallah hamileligin cok guzel gecsin kolaycikta dogumun olsun :)
Toplamda 100 kişi olduk:) 13 hamisimiz varKac kisiyiz toplam bu ayi bekleyen
Cnm benim ilk bebegimde hiç ağrım yoktu belirtim yoktu hatta hamile oldugumu hep unutuyordum ilk zamanlar yani bunisler belli olmuyor sen gönlünü ferah tutBuyuk oglumu hoc hatirlamiyorum da ufakta cok kasiklarim agrirdi. Bunda oyle degil. Gece daha cok agrim oluyor gun icinde o kadar yok hatta bazen hic agrim yok. Daha erken mi acaba
13 hamile arkdsimzdan bizlere duaToplamda 100 kişi olduk:) 13 hamisimiz var
insaallah nisan bitene kadar hepimiz hamis oluruz yaaaToplamda 100 kişi olduk:) 13 hamisimiz var
Ahhhhhh ahh inşallah bizde hamile oldugumuzu duyururuz insallahinsaallah nisan bitene kadar hepimiz hamis oluruz yaaa
aminnnnnnnnn cok cok aminnnnnAhhhhhh ahh inşallah bizde hamile oldugumuzu duyururuz insallah
Âmin canım inşallahAhhhhhh ahh inşallah bizde hamile oldugumuzu duyururuz insallah
BenBat i mart 15 olup test yapan var mi??
Benim bugün negatif çıktı idrar testinde
14ü bat dün yaptım negatiftiBat i mart 15 olup test yapan var mi??
Benim bugün negatif çıktı idrar testinde
14ü bat dün yaptım negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?