- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.041
Canım benim bat 14 mart.dun yaptım ilk kez silik olarak çıktı.Kanda da 34 çıktı değer.ama benim yumurtlamam baya erken adetin 10.gunu gibi tahmin ediyorum14ü bat dün yaptım negatifti
Canım benim bat 14 mart.dun yaptım ilk kez silik olarak çıktı.Kanda da 34 çıktı değer.ama benim yumurtlamam baya erken adetin 10.gunu gibi tahmin ediyorum
Ahzin bal yesin tatlim insAllah oyledir. Birden panik oldum.Cnm benim ilk bebegimde hiç ağrım yoktu belirtim yoktu hatta hamile oldugumu hep unutuyordum ilk zamanlar yani bunisler belli olmuyor sen gönlünü ferah tut
Yarin mubarek gun kizlar. Dualarimda sizlerede yer verecegim. İsme daha makbuldur isteyen varsa ismiylede dua okurum ozelden yazabilir. Rabbim kabul etsin.13 hamile arkdsimzdan bizlere duahamislerin duasi kabul olur malum. :) masallh masallhh masaallh....
Benim 13 uydu ama bende erken yumurtladim sanirim.14ü bat dün yaptım negatifti
Ben ben sengul:)))Yarin mubarek gun kizlar. Dualarimda sizlerede yer verecegim. İsme daha makbuldur isteyen varsa ismiylede dua okurum ozelden yazabilir. Rabbim kabul etsin.
Yakında yiyecekAhzin bal yesin tatlim insAllah oyledir. Birden panik oldum.
Ben ben sengul:)))
Amin cnm insallah:)Tamam sengulcum. Rabbim kabul etsin insAllah. Benimde demet
Ben4 5 kere yaptim canım çıkmadı batı bekliyorum Şimdi
Merhaba arkadaşlar bende mart ayını bekleyenlerdenim inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir. Bu arada hamile olan arkadaşlar allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tez zamanda bizde yaşarız o duyguyu
Allahim butun isteyenlerin kucagini bebislerle doldursun insallah13 hamile arkdsimzdan bizlere duahamislerin duasi kabul olur malum. :) masallh masallhh masaallh....
Canım çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşKizlaaarrr...
Ayyy cok heyecanliyim suan...
Kanla yapamadim amannn normal yapiyim dedim markasi miratech
Cok twsekkurler cnm. Tez vakitte darisi basiniiza insAllah...Canım çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Bat ne zaman?Hoş buldum canım:)
Allah tan bir mani çıkmazsa olacağım tabi.ki de canım bekleriz yine hep birlikte :)Bi daha ki ay için de burda olcan mi birlikte bekleriz yine :)
Hayırlı olsuuuun, sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah :)Kizlaaarrr...
Ayyy cok heyecanliyim suan...
Kanla yapamadim amannn normal yapiyim dedim markasi miratech
Canım benim de kasık ve bel ağrılarım devam ediyor en başından beri ama 3 gündür baş dönmesi başladı.bugun sabah yataktan zor kalktim.gozlerimi açamıyorum başım öyle bi dönüyordu ki.hemen çubuk kraker yedim biraz ayağa zor kalkıp evde kimse de yoktu.hala da başım dönüyor gözlerimi kapatınca farklı bir boyuta giriyorumBenimde baş donmem var cnm progestan iciyorum ben sabah akşam oda fena yapiyor nezaman tekrardan tahlil yaptırcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?