- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.061
Bisey sorcam cnm testi yapar yapmaz çıktımi yoksa beklettindemi böyle çıktıBuyuk oglumu hoc hatirlamiyorum da ufakta cok kasiklarim agrirdi. Bunda oyle degil. Gece daha cok agrim oluyor gun icinde o kadar yok hatta bazen hic agrim yok. Daha erken mi acaba
Bat ne zaman?
En iyisi cnm hadi insbat 15 mart kızlar ama haftasonu kan vercem bitsin bu gergin bekleyiş de adetimin olacağı varsa da stresten gecikmesin
canım hamilelik belirtisi yada yumurtlama belirtisi.....Kızlar ben normalde adete 1 hafta kala kupkuru olurum ama bu ay bat 14 mart iç çamaşırımı lekeliyen akıntım var beyazımsı seffaf ama böyle cok fazla değil yani sadece camasırı lekeliyor neden sizce
Yumurtlamada baya ıslak oluyorum ama bu öyle değil ya sadece ic camasırımı kirletiyor cok fazla gelmiyor. Bat 14 mart ben dün test yaptım negatifticanım hamilelik belirtisi yada yumurtlama belirtisi.....
Lekemi oluyo yoksa sefafmi akintnYumurtlamada baya ıslak oluyorum ama bu öyle değil ya sadece ic camasırımı kirletiyor cok fazla gelmiyor. Bat 14 mart ben dün test yaptım negatifti
Canım perşembe günü gitmeyi planlıyorum.sali bat zaten.uzerinden iki gün geçmiş olur daha net olur diye düşünüyorum.sen ne zaman vereceksin?utkumuz cnm nezaman kan vercen tekrardan
Seffaf ama mesela bişi akıyo hissediyorum gidip bakıyorum camasırım ıslanmıs ama böyle yumurtlama günleri gibi pecetelerle silsen gelicek kadar cok değilLekemi oluyo yoksa sefafmi akintn
Ben bekleme taraftariyim açıkçası.net sonuc için.Bat salı günü perşembe icin randevu alacam eger bulabilirsem doktorumdanBiraz daha bekleyelim mi canım. Benim 14unde leke gibi geldi 15inde normal adet oldum
Ben aksama dogru yaptim.. Cikti. Hic farketmez.Gebelik testi sabah ilk idrarla olmak zorundami simdi yapsam cikmazmi
Hamilesindr canmSeffaf ama mesela bişi akıyo hissediyorum gidip bakıyorum camasırım ıslanmıs ama böyle yumurtlama günleri gibi pecetelerle silsen gelicek kadar cok değil
Canm benim 19 ocak son bat hala beklemekteym 3 gündür kahverengi akintim var bakalm neyin nesi anlamadm
Test yap bence canm kahverengi leke gebelik isareti olabilir yasayan biri olarak soyluyorumCanm benim 19 ocak son bat hala beklemekteym 3 gündür kahverengi akintim var bakalm neyin nesi anlamadm
2/3 dk sonra cikti cnm. Birde iki damla drgil baya idrar koydum yaniBisey sorcam cnm testi yapar yapmaz çıktımi yoksa beklettindemi böyle çıktı
Canım 15 gün geçti gecikmeden 4 gün sonra test yaptm bi kac saat sonra ikinci cizgiyi gördüm ikincide aynı şekilde kan testinde negatif çıktı dün akşam yine test yaptm çıkmadı bekliyrm anlaycgn bende polikistik var ama ilac kullandim adetm duzenlendi ama bilmiyrm niye böyle olduTest yap bence canm kahverengi leke gebelik isareti olabilir yasayan biri olarak soyluyorum
Benimde 19 ocak hala hasta olmadim rn son pazartesi test yaptim negatif gecn hafta doktora gittim o da negatif dedi ama hala olmadim sende de mi pko varCanm benim 19 ocak son bat hala beklemekteym 3 gündür kahverengi akintim var bakalm neyin nesi anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?