2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar ben normalde adete 1 hafta kala kupkuru olurum ama bu ay bat 14 mart iç çamaşırımı lekeliyen akıntım var beyazımsı seffaf ama böyle cok fazla değil yani sadece camasırı lekeliyor neden sizce

Kızlar ben normalde adete 1 hafta kala kupkuru olurum ama bu ay bat 14 mart iç çamaşırımı lekeliyen akıntım var beyazımsı seffaf ama böyle cok fazla değil yani sadece camasırı lekeliyor neden sizce
canım hamilelik belirtisi yada yumurtlama belirtisi.....

Kizlarrr inş hepinizden güzel haberleri alırız ben kan aldırmak için beklicem biraz erken öğrendiğim için 15 mart bi geçsin bakalım

Test yap bence canm kahverengi leke gebelik isareti olabilir yasayan biri olarak soyluyorum
Canım 15 gün geçti gecikmeden 4 gün sonra test yaptm bi kac saat sonra ikinci cizgiyi gördüm ikincide aynı şekilde kan testinde negatif çıktı dün akşam yine test yaptm çıkmadı bekliyrm anlaycgn bende polikistik var ama ilac kullandim adetm duzenlendi ama bilmiyrm niye böyle oldu

Canm benim 19 ocak son bat hala beklemekteym 3 gündür kahverengi akintim var bakalm neyin nesi anlamadm
Benimde 19 ocak hala hasta olmadim rn son pazartesi test yaptim negatif gecn hafta doktora gittim o da negatif dedi ama hala olmadim sende de mi pko var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…