- 15 Şubat 2013
- 716
- 831
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.081
Aynen canm var malesef hiç korunmadim 14 aydır evliym ve çok istiyrm artk psikolojikmn cok yoruldmBenimde 19 ocak hala hasta olmadim rn son pazartesi test yaptim negatif gecn hafta doktora gittim o da negatif dedi ama hala olmadim sende de mi pko var
3 arkadasim pko ile sogan kuruyle hamile kaldi kizlar. Her ay deneyinBenimde 19 ocak hala hasta olmadim rn son pazartesi test yaptim negatif gecn hafta doktora gittim o da negatif dedi ama hala olmadim sende de mi pko var
Dr gittiniz mi cnm esin de sendrAynen canm var malesef hiç korunmadim 14 aydır evliym ve çok istiyrm artk psikolojikmn cok yoruldm
Valla bende 6 gun kala yaptim erkende cikmadi. Enn iyi erken gebelikte4 gun kala gosteriyormus. Sabahta hmn yapma idrarini tut biraz cnm.Dün erken gebelik testi yapmıştım dijitaldi hemen negatifi gösteriverdişimdi normal test aldım yarın sabah ilk idrarla yapcam yarın bata 4 kalcak inş güzel haberler alırız
Gittim pko olduğu için hamile kalamadm ilaç kullandim doktor bi sorn yok hamile kalabilirsn dedi ilaclardn sonra ama 4 ay oldu bisey yokDr gittiniz mi cnm esin de sendr
Canım bat olsa biter bitmez bende yapicm da olmadm işte bende çok duydum3 arkadasim pko ile sogan kuruyle hamile kaldi kizlar. Her ay deneyin
Tamam canım bakalım inş yarın size güzel haberler veririm çok heyecanlıyımValla bende 6 gun kala yaptim erkende cikmadi. Enn iyi erken gebelikte4 gun kala gosteriyormus. Sabahta hmn yapma idrarini tut biraz cnm.
Doktor esinde testler yapsn o arada bende hormon testi yapcm bisey cikmazsa rahm filmi cekileckms sorn cikmazsa ve hala hamile kalamazsm tedaci uygularz dedi inşAllah gerek kalmazDr gittiniz mi cnm esin de sendr
Sogan kurunu yaptim ama 1 hafta sonra 20lik disimi aldirdigim icin devam edemedim surekli yapmak zararli diye bu ay yapmadim tekrar3 arkadasim pko ile sogan kuruyle hamile kaldi kizlar. Her ay deneyin
Bizimde 18 ay oldu bi seneye yakin korunmadik gercekten psikolojik olarak yipratiyorAynen canm var malesef hiç korunmadim 14 aydır evliym ve çok istiyrm artk psikolojikmn cok yoruldm
canım senin test nasıl erken sonuç verdi yumurtlama gününü biliyor musun acaba??Canım perşembe günü gitmeyi planlıyorum.sali bat zaten.uzerinden iki gün geçmiş olur daha net olur diye düşünüyorum.sen ne zaman vereceksin?
Benim bat dundu cnm senin daha varmış ama bende erkenden gitmiycem cumartesi gel tekrardan kan talili yapalim dedi ama gitmiycem ben istiyorum eğer allah nasip ederse direk gidip keseyi gorelim onun için haftaya cuma filan giderimCanım perşembe günü gitmeyi planlıyorum.sali bat zaten.uzerinden iki gün geçmiş olur daha net olur diye düşünüyorum.sen ne zaman vereceksin?
Kesinlikle her ay aynı sonucu görünce çok kötü oluyorum ben sogan kürü denedin mi ben bat olur olmaz basliycmBizimde 18 ay oldu bi seneye yakin korunmadik gercekten psikolojik olarak yipratiyor
Maasallah canım.benjm de aklımda.İki test alıp yarın ve pazartesi bakacam koyulasmaya.dun en son bu şekildeydiutkumuz bide ben gebelik testiyle takip ediyorum koyulaşmasinıEki Görüntüle 1965203 bugün daha koyu :))
Bu arada sen kan tahlili yaptırmış mıydın.Senin değer bendekinden baya yüksektir maasallah testteki çizginin koyuluguna bakılırsa.bat ne zamandı senin.benim 5 gün varutkumuz bide ben gebelik testiyle takip ediyorum koyulaşmasinıEki Görüntüle 1965203 bugün daha koyu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?