2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Dün erken gebelik testi yapmıştım dijitaldi hemen negatifi gösteriverdi şimdi normal test aldım yarın sabah ilk idrarla yapcam yarın bata 4 kalcak inş güzel haberler alırız

Benimde 19 ocak hala hasta olmadim rn son pazartesi test yaptim negatif gecn hafta doktora gittim o da negatif dedi ama hala olmadim sende de mi pko var
Aynen canm var malesef hiç korunmadim 14 aydır evliym ve çok istiyrm artk psikolojikmn cok yoruldm

Dün erken gebelik testi yapmıştım dijitaldi hemen negatifi gösteriverdi şimdi normal test aldım yarın sabah ilk idrarla yapcam yarın bata 4 kalcak inş güzel haberler alırız
Valla bende 6 gun kala yaptim erkende cikmadi. Enn iyi erken gebelikte4 gun kala gosteriyormus. Sabahta hmn yapma idrarini tut biraz cnm.

Kizlar akintim gün içerisinde her baktigimda bi damla şeklinde sizce adet olabilir mi

Kizlar yine ben :) yazamadim epeydir. Enfeksiyon tedavisi goruyorum suan. Bir hafat gecikmeli baslayacam calismalara. Umarim bu ayi kacirmam bu enfeksiyon yuzunden

Canım perşembe günü gitmeyi planlıyorum.sali bat zaten.uzerinden iki gün geçmiş olur daha net olur diye düşünüyorum.sen ne zaman vereceksin?
Benim bat dundu cnm senin daha varmış ama bende erkenden gitmiycem cumartesi gel tekrardan kan talili yapalim dedi ama gitmiycem ben istiyorum eğer allah nasip ederse direk gidip keseyi gorelim onun için haftaya cuma filan giderim

Bende pazar sabah erken gebelik testini yapacağım bata 2 gün kalmış olacak eşimde sınav görevinde olacak inşallah çıkar ve eve gelince sürpriz yaparım ona zaten onda da çıkmazsa diğer aya artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…