- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.101
Yumurtlama günün muhtemelen 10.gundur testle takibini yapmadım.ben kanla karışık yapılan testte öğrendim ilk.İdrar testinde çıkmadı.dun idrar testinde silik şekilde çıktı bata 6 gün kalacanım senin test nasıl erken sonuç verdi yumurtlama gününü biliyor musun acaba??
Arkadasim her ay yapti 3. Ayda pko dan da kirtuldu bebisi de geldi cnm.Sogan kurunu yaptim ama 1 hafta sonra 20lik disimi aldirdigim icin devam edemedim surekli yapmak zararli diye bu ay yapmadim tekrar
İnsallah canim. Her sabah esine keciboynuzu ozu ver bir kasik. Sende incir kuru deneyebilirsin. Deneyemezsen hergun 3 kuru incir icine ceviz koy ye. Yumurtani guzellestirir.Doktor esinde testler yapsn o arada bende hormon testi yapcm bisey cikmazsa rahm filmi cekileckms sorn cikmazsa ve hala hamile kalamazsm tedaci uygularz dedi inşAllah gerek kalmaz
Beni etiketle cnm guzel haberler verirsin insallahhhhTamam canım bakalım inş yarın size güzel haberler veririm çok heyecanlıyıminş sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım
O zaman adet olunca baslayayim sogan kurune teşekkür ederim canimArkadasim her ay yapti 3. Ayda pko dan da kirtuldu bebisi de geldi cnm.
Deniycm canım bakalım artık ne olucakİnsallah canim. Her sabah esine keciboynuzu ozu ver bir kasik. Sende incir kuru deneyebilirsin. Deneyemezsen hergun 3 kuru incir icine ceviz koy ye. Yumurtani guzellestirir.
Tşk amin inşallahHoşgeldin cnm umarım hamilesindir
O vakit hiic gecmez beklerken...Pofff daha çok var regliye...
Kızlar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim inşallah birbirimizden bir hamiş haberi alırız bat 12
Aynen canım ekimde kürtaj oldum bebisimizde gerileme oluştu bi kaç gün sonra düşük yaşadım mart ayını umutla bekliyoruzPofff daha çok var regliye...
6 ayda 1 kere yapılması lazım zatenSogan kurunu yaptim ama 1 hafta sonra 20lik disimi aldirdigim icin devam edemedim surekli yapmak zararli diye bu ay yapmadim tekrar
Battan 2 gun once sonuc gosteriyor canim daha ortada bisey yok bakalım artık test yapmaktan yıldim oluruna bıraktım inşallah hepimize nasip olurİnşallah canım amin sende hamilesindir inşallah az kalmış senin batatest yaptınmı
Sende bendensin geçmiş olsun. Inşallah Bu Ay kaçmaz dediğin gibiKizlar yine ben :) yazamadim epeydir. Enfeksiyon tedavisi goruyorum suan. Bir hafat gecikmeli baslayacam calismalara. Umarim bu ayi kacirmam bu enfeksiyon yuzunden
Battan 2 gun once sonuc gosteriyor canim daha ortada bisey yok bakalım artık test yapmaktan yıldim oluruna bıraktım inşallah hepimize nasip olur
Cnm sali günü yaptirdım 28.8 di bat 8 marttı ama benim idrar testim cumartesi gunu pozitifti silikte olsaBu arada sen kan tahlili yaptırmış mıydın.Senin değer bendekinden baya yüksektir maasallah testteki çizginin koyuluguna bakılırsa.bat ne zamandı senin.benim 5 gün var
Senin regl uzunluğu kaç gun mesela ben 22 gunde bir oluyorum 11.gün yumurtladım 18.gün idrarda çıkti çok silik6 gün önce öğrenenlerde var cnm o yüzden dedim. Ama negatif görmekte sürekli psikoloji bozuyor en iyisi beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?