2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar adetinizin ilk gününden yumurtlama gününe kadar adaçayı içmeyi de deneyin bence ben bu ay içtim ve hamileyim çok şükür belkide oda işe yaramış olabilir
bende ictim cnm onu biraktim zimdi adeti beklemekteyim sen ne zaman ogrendin bebegini

Valla ben her seferde başka aliyorum ama bazıları daha hassas benim aldiğım 5 degeri bile tespit ediyordu
Ben en son bebetime ile yapmıştım dün silik olarak çıkmıştı ilk kez.Yarın bulabilirsem bebetime alayım.yoksa başka marka alır denerim.seni de etiketlerim canım

Senin regl uzunluğu kaç gun mesela ben 22 gunde bir oluyorum 11.gün yumurtladım 18.gün idrarda çıkti çok silik

Regl uzunluğu 27 gün yumurtlama 4 mart bat 18 mart ne zaman test yapayım sence ama senin çok erken çıkmış idrarda Benimde öyleyse 11 12 si gibi. Bi ihtimal varsa çıkar belkide

Kızlar bugün dayanamadım bi test daha yaptim vee negatif (( bat a 5 gün var bu ay da hayaller hayatlar oldu galiba

Ben en son bebetime ile yapmıştım dün silik olarak çıkmıştı ilk kez.Yarın bulabilirsem bebetime alayım.yoksa başka marka alır denerim.seni de etiketlerim canım
Bebe time en kötü marka cnm yinede sen bilirsin çok yanlış sonuç veren olmuş forumlarda okuduğum kadarıyla sen daha iyisini al

Regl uzunluğu 27 gün yumurtlama 4 mart bat 18 mart ne zaman test yapayım sence ama senin çok erken çıkmış idrarda Benimde öyleyse 11 12 si gibi. Bi ihtimal varsa çıkar belkide
Bence en erken pazartesi salı yap bide hassaslığı önemli testin bazıları 10 mlu üstünden başlıyor bazıları 5 mlu

günaydın arkadaşlar. benimde bat 13 mart, 1 haftadır pembemsi-kahvemsi akıntım var. bende gebelik istiyorum. kürtaj sonrası 1 yıl oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…