- 15 Şubat 2013
- 716
- 831
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.141
Canım ben de bebe time kullandim iki hamileligimde ve şimdi de.hic bir sorun yaşamadım.Çarşamba günü ilk bebe time da silik çizgiyi gördüm hatta.yine de bilemiyorum canım,yanlış bilgi vermek istemem.Biraz önce yaptım testi koca bir negatif testin markası bebe t. Dı baya kötü şey okudum burda onunla alakalı ama bilmiyorum artık ümidimi kaybetmeli miyim kiWhiteandblue etiketle demiştin canım durum bu
Canım öncelikle hayırlı olsun, benim de bat 14 mart.ilk ne zaman öğrendin hamileliğini.ben çarşamba günü kanda 34 u gördüm.degerinin yükselmesini takip ediyormusun?Benim bat 15 mart dun sabahtan beri kasiklarimda agri var bugün de tam kuyruk sokumumun oldugu yer agriyor.
Canim ben daha hamile degilim denemek icin oyle yaptim kesin sonuc icin adetin gecmesini bekleyecem o da 15 mart.Canım öncelikle hayırlı olsun, benim de bat 14 mart.ilk ne zaman öğrendin hamileliğini.ben çarşamba günü kanda 34 u gördüm.degerinin yükselmesini takip ediyormusun?
Bkalım canım beklicez o zaman eğer olmazsa da bir dahaki aya napalım nasip böyleymiş deriz artık denemicem ama gününü beklerim tekrar test yapmak içinCanım ben de bebe time kullandim iki hamileligimde ve şimdi de.hic bir sorun yaşamadım.Çarşamba günü ilk bebe time da silik çizgiyi gördüm hatta.yine de bilemiyorum canım,yanlış bilgi vermek istemem.
Erken gebelik testi denedin mi canımBkalım canım beklicez o zaman eğer olmazsa da bir dahaki aya napalım nasip böyleymiş deriz artık denemicem ama gününü beklerim tekrar test yapmak için
2/3 dk sonra cikti cnm. Birde iki damla drgil baya idrar koydum yani
İnşallah canım :)Canim ben 10 gundur hastaydim ya yeni iyilestim sancilarimi atesimi akintimi hep hastaliga bagladim ama değilmiş ☺ ins seninki de oyle olur
Benimde bat 18 mart göğüslerimde bir ağrı olmaması yada büyümemesi sinirimi bozuyo çünkü hamile olanlar hep belirti olarak ilk göğüs diyor.Regl uzunluğu 27 gün yumurtlama 4 mart bat 18 mart ne zaman test yapayım sence ama senin çok erken çıkmış idrarda Benimde öyleyse 11 12 si gibi. Bi ihtimal varsa çıkar belkide
Var tabiki!C Caranzy canım test denedim bugün.cizgide koyulaşma var di mı ki gün arasında
Bugün : Eki Görüntüle 1965467
Bu da çarşamba günkü Eki Görüntüle 1965471
Canım o her hamilelikte bile değişen bir şey.ben ilk hamileligimde göğüste hassaslık kasık bel ağrısı yaşadım şimdi de öyle beliritler var.ama ikinci hamileligimde inan hiçbir belirti yoktu.surekli kendimi dinliyordum acaba varmı belirti diye ama en ufak bisi bile yoktu.taa ki adet günü test yapıp öğrenene kadar.o yüzden stres yapma kendine .Hem 18 marta daha çok var.iyi düşün iyi olsun canımBenimde bat 18 mart göğüslerimde bir ağrı olmaması yada büyümemesi sinirimi bozuyo çünkü hamile olanlar hep belirti olarak ilk göğüs diyor.
Benimde kürtaj sonrası 6 ay oldugünaydın arkadaşlar. benimde bat 13 mart, 1 haftadır pembemsi-kahvemsi akıntım var. bende gebelik istiyorum. kürtaj sonrası 1 yıl oldu.
Canım moral verdin cok sağol gerçektenCanım o her hamilelikte bile değişen bir şey.ben ilk hamileligimde göğüste hassaslık kasık bel ağrısı yaşadım şimdi de öyle beliritler var.ama ikinci hamileligimde inan hiçbir belirti yoktu.surekli kendimi dinliyordum acaba varmı belirti diye ama en ufak bisi bile yoktu.taa ki adet günü test yapıp öğrenene kadar.o yüzden stres yapma kendine .Hem 18 marta daha çok var.iyi düşün iyi olsun canım
Himm ne bilim ama sen 1 hafta yapmışsın. Tekrar yapabilirsin ama biraz bekle bence. Benim bugün 3.gunum sogan suyunda. Göğüslerim çok sis kızlar hala adet olmadım 48 gün oluyor bugün bi olsam rahatlıcam offIste ben 1 hafta yaptim 2 ay felan gecti ustunden tekrar yapmalimiyim erken mi acaba bundan emin olamadigim icin yapmadim
Ay masallah:):) hiç anlamadin mi canım kendini 4 aylık olmuş bebis:) cinsiyetini öğrendiğinmi?:)
uzun bir süre sonra. 17 haftalık hamileyim. :)
Hoşgeldin cnm umarım hamilesindir:)günaydın arkadaşlar. benimde bat 13 mart, 1 haftadır pembemsi-kahvemsi akıntım var. bende gebelik istiyorum. kürtaj sonrası 1 yıl oldu.
Koyulasmis tabi cnmC Caranzy canım test denedim bugün.cizgide koyulaşma var di mı ki gün arasında
Bugün : Eki Görüntüle 1965467
Bu da çarşamba günkü Eki Görüntüle 1965471
Canım ekliyim mi seni?Var tabiki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?