2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Biraz önce yaptım testi koca bir negatif testin markası bebe t. Dı baya kötü şey okudum burda onunla alakalı ama bilmiyorum artık ümidimi kaybetmeli miyim ki Whiteandblue etiketle demiştin canım durum bu

Canım ben de bebe time kullandim iki hamileligimde ve şimdi de.hic bir sorun yaşamadım.Çarşamba günü ilk bebe time da silik çizgiyi gördüm hatta.yine de bilemiyorum canım,yanlış bilgi vermek istemem.

Benim bat 15 mart dun sabahtan beri kasiklarimda agri var bugün de tam kuyruk sokumumun oldugu yer agriyor.

Canım öncelikle hayırlı olsun, benim de bat 14 mart.ilk ne zaman öğrendin hamileliğini.ben çarşamba günü kanda 34 u gördüm.degerinin yükselmesini takip ediyormusun?
Canim ben daha hamile degilim denemek icin oyle yaptim kesin sonuc icin adetin gecmesini bekleyecem o da 15 mart.

Canım ben de bebe time kullandim iki hamileligimde ve şimdi de.hic bir sorun yaşamadım.Çarşamba günü ilk bebe time da silik çizgiyi gördüm hatta.yine de bilemiyorum canım,yanlış bilgi vermek istemem.
Bkalım canım beklicez o zaman eğer olmazsa da bir dahaki aya napalım nasip böyleymiş deriz artık denemicem ama gününü beklerim tekrar test yapmak için

Regl uzunluğu 27 gün yumurtlama 4 mart bat 18 mart ne zaman test yapayım sence ama senin çok erken çıkmış idrarda Benimde öyleyse 11 12 si gibi. Bi ihtimal varsa çıkar belkide
Benimde bat 18 mart göğüslerimde bir ağrı olmaması yada büyümemesi sinirimi bozuyo çünkü hamile olanlar hep belirti olarak ilk göğüs diyor.

Benimde bat 18 mart göğüslerimde bir ağrı olmaması yada büyümemesi sinirimi bozuyo çünkü hamile olanlar hep belirti olarak ilk göğüs diyor.
Canım o her hamilelikte bile değişen bir şey.ben ilk hamileligimde göğüste hassaslık kasık bel ağrısı yaşadım şimdi de öyle beliritler var.ama ikinci hamileligimde inan hiçbir belirti yoktu.surekli kendimi dinliyordum acaba varmı belirti diye ama en ufak bisi bile yoktu.taa ki adet günü test yapıp öğrenene kadar.o yüzden stres yapma kendine .Hem 18 marta daha çok var.iyi düşün iyi olsun canım

Canım moral verdin cok sağol gerçekten

Iste ben 1 hafta yaptim 2 ay felan gecti ustunden tekrar yapmalimiyim erken mi acaba bundan emin olamadigim icin yapmadim
Himm ne bilim ama sen 1 hafta yapmışsın. Tekrar yapabilirsin ama biraz bekle bence. Benim bugün 3.gunum sogan suyunda. Göğüslerim çok sis kızlar hala adet olmadım 48 gün oluyor bugün bi olsam rahatlıcam off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…