- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.161
Kızlar tünaydın dün boğazım baya kötüleşti günlerdir ilaç içmemek için direniyordum bal yedim ılık çay içtim bana misin demedi dünde artik çok ağırlaşınca benical aldım bitane adete 4 5 gün var Adet sancim başladı şimdide hafif hafif
Aynen canım bende 2 gün önce yaptim negatif çıktı bidahada yapmadımSorma sorma benim de belirtiler başladı...hamilelik umarken adet Olcam galiba(( dün test de yaptim negatif
Cnm goguslerinde sis mi?Aynen canım bende 2 gün önce yaptim negatif çıktı bidahada yapmadımşimdide hafiften başladı adet belirtileri
Ufacık da olsa bi ümit kırıntısı var yine de içimde :)Aynen canım bende 2 gün önce yaptim negatif çıktı bidahada yapmadımşimdide hafiften başladı adet belirtileri
Yok canım gogsulerim gayet normal kasiklarim ağrıyor karnımın alt tarafında ince bir sizi var oksurunce aniden hızlı hareket falan yapınca batıyor bide karnımın altında bi dolgunluk hissi var balon gibi şişmiş sanki iğne degdirsem patlayacakCnm goguslerinde sis mi?
Aynen ya o kırıntı anca adet olursam gidecekUfacık da olsa bi ümit kırıntısı var yine de içimde :)
Himm daha önce falan kasik agrin oluyormuydu boyleYok canım gogsulerim gayet normal kasiklarim ağrıyor karnımın alt tarafında ince bir sizi var oksurunce aniden hızlı hareket falan yapınca batıyor bide karnımın altında bi dolgunluk hissi var balon gibi şişmiş sanki iğne degdirsem patlayacak
Evet canım klasik zaten adet olmadan 2 3 gün önce kasık bacak agrilarim başlar sonrasında ilk.gün kahverengi.leke olur sonra adete dönerHimm daha önce falan kasik agrin oluyormuydu boyle
Ekle ekle ben umudu kestim ya hatta nisan açarsan orayada ekle :)Canım ekliyim mi seni?
Ay canım şimdi akıntı geldi hissettim adet oldum sandım gittim baktım sapsarı bisey gelmiş ney ki bu beyazdı sarı olmuşKızlar zaten hamilelik belirtileride adet belirtisi gibi umidinizi kesmeyin bencede hala kasık ağrılarım var adet olana kadar hep bi ümit vardır...
Doğru diyosun aslında ben ilk gebeliğimde adet oluyorum diye pet bile takmıştım geldi gelcek gibiydi hep ama gelmedi ...göğüslerimi hiç hatırlamıyorum ama nasıldı keşke hatırlasam...düşükle sonuçlandı ama Şimdi de bekle bekleKızlar zaten hamilelik belirtileride adet belirtisi gibi umidinizi kesmeyin bencede hala kasık ağrılarım var adet olana kadar hep bi ümit vardır...
Elimde bitane erken gebelik testi var daha önce çıkmadı korkuyorum yapmaya pazar günü yapacağım onu diye ayarladım.kendimiCnm sen elinde test varsa yapsana bi yine çok merak ediyorum ya ben seni hep hamilesin gibi hissediyorum sanki heran hamileyim diceksin :)
Benimde sanki adet olacakmış gibi kasik ağrılarım oluyo cnm ara ara şu anda mesela ilk gebeligimde ben adetime 1-2 gün kala goguslerimi hissetmistim bunda çok çok erkenden başladı goguslerim sizlamayaDoğru diyosun aslında ben ilk gebeliğimde adet oluyorum diye pet bile takmıştım geldi gelcek gibiydi hep ama gelmedi ...göğüslerimi hiç hatırlamıyorum ama nasıldı keşke hatırlasam...düşükle sonuçlandı ama Şimdi de bekle bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?