2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar bugün akıntımın rengi koyulastı camasırımda sarı -kahve akıntı gibi duruyor. Adete 4 gün var. Acaba benim bi ara prolaktinim yüksekti gecen ay oyüzden bu ay ilac kullanıyorum. Daha salı ictim dostinexi buna rağmen yinede prolaktin sebepli olabilir mi?

Kızlar tünaydın dün boğazım baya kötüleşti günlerdir ilaç içmemek için direniyordum bal yedim ılık çay içtim bana misin demedi dünde artik çok ağırlaşınca benical aldım bitane adete 4 5 gün var Adet sancim başladı şimdide hafif hafif

Sorma sorma benim de belirtiler başladı...hamilelik umarken adet Olcam galiba (( dün test de yaptim negatif

Himm daha önce falan kasik agrin oluyormuydu boyle

Geçen ay reglim 2 gün gecikti ama adet belirtileri bir hafta önceden başlamıştı ki normalde çok ağrım sızım olmaz.. Bu ay adetime 6 gün vardı test yaptım bi umut ama negatif çıktı.. Şimdi adetim yine 2 gün gecikti ama kasıklarımda o klasik adet sancım yok.. Ama belim fena test yapmicam çünkü hayal kırıklığından çok korkuyorum meraktan ölücem

Kızlar zaten hamilelik belirtileride adet belirtisi gibi umidinizi kesmeyin bencede hala kasık ağrılarım var adet olana kadar hep bi ümit vardır...

Kızlar zaten hamilelik belirtileride adet belirtisi gibi umidinizi kesmeyin bencede hala kasık ağrılarım var adet olana kadar hep bi ümit vardır...
Ay canım şimdi akıntı geldi hissettim adet oldum sandım gittim baktım sapsarı bisey gelmiş ney ki bu beyazdı sarı olmuş

Cnm sen elinde test varsa yapsana bi yine çok merak ediyorum ya ben seni hep hamilesin gibi hissediyorum sanki heran hamileyim diceksin :)

Doğru diyosun aslında ben ilk gebeliğimde adet oluyorum diye pet bile takmıştım geldi gelcek gibiydi hep ama gelmedi ...göğüslerimi hiç hatırlamıyorum ama nasıldı keşke hatırlasam...düşükle sonuçlandı ama Şimdi de bekle bekle

Benimde sanki adet olacakmış gibi kasik ağrılarım oluyo cnm ara ara şu anda mesela ilk gebeligimde ben adetime 1-2 gün kala goguslerimi hissetmistim bunda çok çok erkenden başladı goguslerim sizlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…