2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yemin ederim elim ayağıma dolaştı şuan tansiyonum ya dibe indi ya zirveye çıktı titriyorum o sarı akıntıyı gördüm korkudan gittim ovu testi yaptım baktım ki kaç gündür bembeyaz olan ikinci çizgi belirgin çıktı bugün bayilacam ben galiba

Ya inşallah hamilesindir ovülasyon testi adete az kala koyu çıkması güzel haberlerin belirtisi bence ama heveslendirmekte istemiyorum yoksa ama ovülsyonu gebelik testi olarak yapan var...
Ne kadar zamandır korunmuyosun bekliyorsun

Benimde bat 18 mart göğüslerimde bir ağrı olmaması yada büyümemesi sinirimi bozuyo çünkü hamile olanlar hep belirti olarak ilk göğüs diyor.
ayyycnm o bir belirtimiymis benimxe deli gibi agriyorlrdi buyuduler ve catlama basladilar suan pek bi agrizi kalmadi ama bat 8 gun var

Canım birbuçuk aydır korunmuyoruz ama ilk denememiz bu ay sayılır bende heveslenmek istemiyorum ama tam belirgin değildi ikinci çizgi günlerdir bembeyazdı hiçbişey görünmüyordu bugün belirgin ama

Canım valla kim hamile kalsa çoğunluk göğüs damarlarım genişliyo sanki o kadar hassas diyorlar bi benim olmadı öyle :) hadi inşallah hamilesindir
ayyy hafi insaallah cnm yaa suanda sureklide sag kasigima bTma giriyor esimxen isten aramis sen gidip bi test alsana diyor icinemi dogdu dedim olabilir diyor ama yapmiycam dha 8 gun var

TSŞ EDERIM KIZLAR HER IYI KELIMENI ZBANA UMUT ALLAHM DARA KOYMASIN SIZI NOLUR DUALARINIZ EKSIK ETMEYIN GOGUSUMDE SISKINLIK YOK UCLARI SANKI AZCIK ACIO AMA AZCIK =) IGNEMIN 5 GUNU DR ADET GECIKIRSE GEL DEDI AMA AYLARDIR HER ADET OLDUGUMDA HUSRAN LA SONUCLANDIGI ICIN BU AYDA UMUDUM KIRIK

Yazdığım son yazıyı gördün mü? Benim de sarıya döndü

Ben gidip yaptıracam ya 3 4 gün boyunca sarı akıntı geldi diye heves etmektense varsa çıksın şimdi yoksa yoktur zaten gelir 1 saat aglarim evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…