- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.181
Ya inşallah hamilesindir ovülasyon testi adete az kala koyu çıkması güzel haberlerin belirtisi bence ama heveslendirmekte istemiyorum yoksa ama ovülsyonu gebelik testi olarak yapan var...Yemin ederim elim ayağıma dolaştı şuan tansiyonum ya dibe indi ya zirveye çıktı titriyorum o sarı akıntıyı gördüm korkudan gittim ovu testi yaptım baktım ki kaç gündür bembeyaz olan ikinci çizgi belirgin çıktı bugün bayilacam ben galiba
ayyycnm o bir belirtimiymis benimxe deli gibi agriyorlrdi buyuduler ve catlama basladilar suan pek bi agrizi kalmadi ama bat 8 gun varBenimde bat 18 mart göğüslerimde bir ağrı olmaması yada büyümemesi sinirimi bozuyo çünkü hamile olanlar hep belirti olarak ilk göğüs diyor.
Allah şu cuma saati hürmetine nerde varsa yardım etsin cok zor beklemek bilirimKIZLAR BENDE 1 YILIR ISTIYORUM BU AY HEP OLUCAK DIYE HISSETTIM KLOMEN VE IGNE KULLANDIM BEKLIYORUM DUALARINIZ EKSIK ETMEYIN
Canım valla kim hamile kalsa çoğunluk göğüs damarlarım genişliyo sanki o kadar hassas diyorlar bi benim olmadı öyle :) hadi inşallah hamilesindirayyycnm o bir belirtimiymis benimxe deli gibi agriyorlrdi buyuduler ve catlama basladilar suan pek bi agrizi kalmadi ama bat 8 gun var
Canım birbuçuk aydır korunmuyoruz ama ilk denememiz bu ay sayılır bende heveslenmek istemiyorum ama tam belirgin değildi ikinci çizgi günlerdir bembeyazdı hiçbişey görünmüyordu bugün belirgin amaYa inşallah hamilesindir ovülasyon testi adete az kala koyu çıkması güzel haberlerin belirtisi bence ama heveslendirmekte istemiyorum yoksa ama ovülsyonu gebelik testi olarak yapan var...
Ne kadar zamandır korunmuyosun bekliyorsun
ayyy hafi insaallah cnm yaa suanda sureklide sag kasigima bTma giriyor esimxen isten aramis sen gidip bi test alsana diyor icinemi dogdu dedim olabilir diyor ama yapmiycam dha 8 gun varCanım valla kim hamile kalsa çoğunluk göğüs damarlarım genişliyo sanki o kadar hassas diyorlar bi benim olmadı öyle :) hadi inşallah hamilesindir
Kız cisim gelmiyor heyecandan gidip direk kan testi mi yaptirsam 1 buçuk saatte çıkıyormuş sonuç yakın sayılır hastanedeAyyy inş hayırlı haberlerini alırız cnm normal testtide yapsana çok heyecanliiii :)
Yazdığım son yazıyı gördün mü? Benim de sarıya döndüYemin ederim elim ayağıma dolaştı şuan tansiyonum ya dibe indi ya zirveye çıktı titriyorum o sarı akıntıyı gördüm korkudan gittim ovu testi yaptım baktım ki kaç gündür bembeyaz olan ikinci çizgi belirgin çıktı bugün bayilacam ben galiba
Gidip kan testi mi yaptirsak ben dayanamicam gidicem.galibaYazdığım son yazıyı gördün mü? Benim de sarıya döndü
Hadi yaptır bende çok heyecanlandımGidip kan testi mi yaptirsak ben dayanamicam gidicem.galibavarsa çıksın yoksa boşu boşuna beklemeyelim
Varsa eğer döllenmeden 10 gün sonra kanda kesin çıkar ama betan düşük olursa telaş yapmıyacaksan yaptır...Adete 4 gün kala çıkarmı ki kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?