2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

=) ıyı hadı gıt bakalım ınsallah ıyı sonuclar aırsın melıkee yaa benıde heycanlkandırdın
Sen bide beni gör duvarlara carpacam öyle bir telaş içindeyim

Varsa eğer döllenmeden 10 gün sonra kanda kesin çıkar ama betan düşük olursa telaş yapmıyacaksan yaptır...
Ne kadar zamandır korunmuyosun canım
1 buçuk aydır korunmuyoruz canım inşallah tutmuştur

Evet canım klasik zaten adet olmadan 2 3 gün önce kasık bacak agrilarim başlar sonrasında ilk.gün kahverengi.leke olur sonra adete döner
Cnn ya biliyo musun benim goguslerim bomba gibi sisti koltuk altim bile agriyor sisliginden nirmalde boyle bu kadar sismez ama icime kurt dustu ya gec dollenme olduysa diye dusunmekten kendimi alamıyorum doktor ultrasondan baktı ama hemen görünmez ki ultrasonda. Yumurta catlayali bugun tam 14.gun neden ben hala adet olmadim

Bes gun kaldi adete...bel agrim kasik agrim beyaz akintim var ..karnimi icime cekemiyorum..sol kasigimda agrim var.... Sizin var mi belirtiler

Canım birbuçuk aydır korunmuyoruz ama ilk denememiz bu ay sayılır bende heveslenmek istemiyorum ama tam belirgin değildi ikinci çizgi günlerdir bembeyazdı hiçbişey görünmüyordu bugün belirgin ama
Ayyy melike test yap yaa valla Bende hissediyorum kutunda büyük cikacak:)

BAT NEE =) TURKUAZZ SIZ TAM PROFESDYONEL OLMUSSUNUZ MASALLAH BENIDE AYDINLATIN BARII YAA BU ÇİŞİM NİYE SÜREKLŞ GELYOR AGRILARIM NEDEN VARRR ...BELIM NEDEN AGRIYOR .. BABAM CILEK YAPMAYI NERDEN OGRENDII HAHAHAHAH REKLAMDAKI KIZ GBI OLDUM

Canım belkide olacağının belirtisidir onlar 2 gün önce test yaptim net bi şekilde negatifti geldim şimdi en.kesini kan verdim hic değilse öğrenmiş olurum çünkü boğazım hasta varmıdır yokmudur şeyiyle ilaçta içemiyorum yoksa en azından ilaçlara başlarım boğazımı iyilestiririm bi var diye hissediyorum bi yok diye deliye döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…