- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.201
Sen bide beni gör duvarlara carpacam öyle bir telaş içindeyim=) ıyı hadı gıt bakalım ınsallah ıyı sonuclar aırsın melıkee yaa benıde heycanlkandırdın
1 buçuk aydır korunmuyoruz canım inşallah tutmuşturVarsa eğer döllenmeden 10 gün sonra kanda kesin çıkar ama betan düşük olursa telaş yapmıyacaksan yaptır...
Ne kadar zamandır korunmuyosun canım
Hadi cnm git yaptır valla inan kendiminki kadar heyecanlandım senin içinde hayırlı haberlerini bekliyoruz insBen gidip yaptıracam ya 3 4 gün boyunca sarı akıntı geldi diye heves etmektense varsa çıksın şimdi yoksa yoktur zaten gelir 1 saat aglarim evde
6 gün önce öğrenenlerde var cnm o yüzden dedim. Ama negatif görmekte sürekli psikoloji bozuyor en iyisi beklemek
Gitmezsen eğer okurken biz heyecandan işeyeceğiz sanırımKız cisim gelmiyor heyecandan gidip direk kan testi mi yaptirsam 1 buçuk saatte çıkıyormuş sonuç yakın sayılır hastanede
Dualarım seninle cnm hadi hayırlı haberlerle gel inş...Şimdi çıkıyorum evden dua edin kızlar is o 1buçuk saat naısl gececek..
Cnn ya biliyo musun benim goguslerim bomba gibi sisti koltuk altim bile agriyor sisliginden nirmalde boyle bu kadar sismez ama icime kurt dustu ya gec dollenme olduysa diye dusunmekten kendimi alamıyorum doktor ultrasondan baktı ama hemen görünmez ki ultrasonda. Yumurta catlayali bugun tam 14.gun neden ben hala adet olmadimEvet canım klasik zaten adet olmadan 2 3 gün önce kasık bacak agrilarim başlar sonrasında ilk.gün kahverengi.leke olur sonra adete döner
Yok cnm başka konu acmicam:)) şubat mart yazdım ama eylül de olur aralikda:) çalışmalara devam:)) bat ne zaman?Ekle ekle ben umudu kestim ya hatta nisan açarsan orayada ekle :)
Sen en son ne zaman test yaptin?Ay canım şimdi akıntı geldi hissettim adet oldum sandım gittim baktım sapsarı bisey gelmiş ney ki bu beyazdı sarı olmuş
Ayyy melike test yap yaa valla Bende hissediyorum kutunda büyük cikacak:)Canım birbuçuk aydır korunmuyoruz ama ilk denememiz bu ay sayılır bende heveslenmek istemiyorum ama tam belirgin değildi ikinci çizgi günlerdir bembeyazdı hiçbişey görünmüyordu bugün belirgin ama
Melikeecimmm vardir o zaman git kan ver canim ...cok sevindim.....Ayyy melike test yap yaa valla Bende hissediyorum kutunda büyük cikacak:)
Valla benim bile çişim geldi:))
Gitmezsen eğer okurken biz heyecandan işeyeceğiz sanırım
Bat ne zaman cnm?BENI IGNEDEN SNRA AGRILARIM VAR SUAN BELIM VE YUMURTALARIM AMA ADETIME VAR DHA
Evet cnm koyulaşmış değerin yükseliyor demekki hadi hayırlısıC Caranzy canım test denedim bugün.cizgide koyulaşma var di mı ki gün arasında
Bugün : Eki Görüntüle 1965467
Bu da çarşamba günkü Eki Görüntüle 1965471
Hadi hayırlısı cnm ben hep seni hamile diye düşünuyorum nedenseŞimdi çıkıyorum evden dua edin kızlar is o 1buçuk saat naısl gececek..
Canım belkide olacağının belirtisidir onlar 2 gün önce test yaptim net bi şekilde negatifti geldim şimdi en.kesini kan verdim hic değilse öğrenmiş olurum çünkü boğazım hasta varmıdır yokmudur şeyiyle ilaçta içemiyorum yoksa en azından ilaçlara başlarım boğazımı iyilestiririm bi var diye hissediyorum bi yok diye deliye döndümCnn ya biliyo musun benim goguslerim bomba gibi sisti koltuk altim bile agriyor sisliginden nirmalde boyle bu kadar sismez ama icime kurt dustu ya gec dollenme olduysa diye dusunmekten kendimi alamıyorum doktor ultrasondan baktı ama hemen görünmez ki ultrasonda. Yumurta catlayali bugun tam 14.gun neden ben hala adet olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?