- 26 Ekim 2016
- 472
- 367
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Aaa ne güzel olur en güzel hediye :) inşallah bu ay gelir bebişin rabbim inşallah sevindirir siziMartin 7 si birinci evlilik yildinumumuz insallah bebisimi gelir bize buyuk hediye olarak:)
Ne kadar tatlisiniz masallah ya bayıldım size:)Evet benim :) evet günaşırı yapıyoruz bu ay arada ard arda olabiliyor tabi
Ayy cnm hadi ıns kan testi mi yaptırcam?2.5 senelik evliyim 20 aylik kizim var 3 gün de gecikme var bat 'ta hayırlısı kızlar pazartesi test yaptircam :)
Teşekkür ederim canım benim o senin güzel bakışın :)Ne kadar tatlisiniz masallah ya bayıldım size:)
Amin canm cok tesekurler insallah senndeAaa ne güzel olur en güzel hediye :) inşallah bu ay gelir bebişin rabbim inşallah sevindirir sizi
3 GÜN GECİKMEN VAR TEST YAPMADINMI2.5 senelik evliyim 20 aylik kizim var 3 gün de gecikme var bat 'ta hayırlısı kızlar pazartesi test yaptircam :)
Hoşgeldin ne zamandır istiyorsun?merhaba benim bat 11 mart incir kürü de yapmaya çalışıcam ovulasyon testiyle de takip edicem kızlar keşke imkan olsa da drla takip etsem büyümeyi çatlamayı falan...
Kızlar benim bata 4 gün var daha ama kasıklarımda her zamankinden farklı bi batma var böyle inceden inceden. Bacaklarıma da vuruyo bazen. Hala psikolojik olduğunu düşünüyorum ama bu ay da olsun diye çok istiyorum yaa test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama erken olsa da çıkmaz dimi :/[/QUOT
Aynen yaa bende patlatmistim testi coktan:)3 GÜN GECİKMEN VAR TEST YAPMADINMIBEN MERAKTAN SAREDEMEZDİM HERALDE O KADAR İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
Cikmayabilir cnm ya 4 gunden ne olacak bekle sabret. Ayy meraklandim simdiKızlar benim bata 4 gün var daha ama kasıklarımda her zamankinden farklı bi batma var böyle inceden inceden. Bacaklarıma da vuruyo bazen. Hala psikolojik olduğunu düşünüyorum ama bu ay da olsun diye çok istiyorum yaa test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama erken olsa da çıkmaz dimi :/
Valla 5 gün önceden bile öğrenenler var canım okurken rastladim baya bi kişiye.yumurtlama gününü biliyor musunKızlar benim bata 4 gün var daha ama kasıklarımda her zamankinden farklı bi batma var böyle inceden inceden. Bacaklarıma da vuruyo bazen. Hala psikolojik olduğunu düşünüyorum ama bu ay da olsun diye çok istiyorum yaa test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama erken olsa da çıkmaz dimi :/
Erken öğrenenler var tabi ama yinede bat gününü bekle bence canımKızlar benim bata 4 gün var daha ama kasıklarımda her zamankinden farklı bi batma var böyle inceden inceden. Bacaklarıma da vuruyo bazen. Hala psikolojik olduğunu düşünüyorum ama bu ay da olsun diye çok istiyorum yaa test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama erken olsa da çıkmaz dimi :/
Ne zamandir istiyosun sen canmHerkese bol şanssağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebiş gelir herkesin kucağına inşallah . Benim bat 16 mart listeye ekleyebilir misiniz lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?