2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yaa dr sana niye kan testi yapmadi cnm gebelik testin varmı denesene yada ovulasyon ben senden çok umitliydim aynı zamanda çatladı yumoşlarimız

:) bir sonraki adet tarihin canimcjm?

Ne zaman gitcem sonucu almaya? Bende şimdi elimde kanlı ıdrarli gebelik testine bakıyorum ama yok cnm ama için rahat etti en azından

Hadi hayırlısı cnm ben hep seni hamile diye düşünuyorum nedense
İnşallah canım bekliyorum iste kısmet artik
Ne zaman gitcem sonucu almaya? Bende şimdi elimde kanlı ıdrarli gebelik testine bakıyorum ama yok cnm ama için rahat etti en azından
O kanlı testi bende yaptim negatif çıktı ama pek beceremedim yaparken bekliyorum hastanede şimdi kafede oturuyorum 3 buçuk gibi çıkar umarım sonuç 2 de verdim kan

İnşallah canım bekliyorum iste kısmet artik

O kanlı testi bende yaptim negatif çıktı ama pek beceremedim yaparken bekliyorum hastanede şimdi kafede oturuyorum 3 buçuk gibi çıkar umarım sonuç 2 de verdim kan
Hadi inşallah cnm hemen bize haber et:)

Valla sordum canım 1 buçuk saat dediler olmazsa 3 te gider sorarım çıktı.mi ya kızlar sonucu aldıktan sonra kim söylüyor sonucu doktora falan mi götürüyorum
Canım tahlil sonucunda değerin ve karşısında kaç haftaya tekabül ettiğini gösteriyor.ben tekrar doktora gostermemistim Bata daha gün var diye.Normalde doktora goturursun hangi doktordan giriş yaptirmissan

Canim 17 ve ustu cikarsan hamilesin demek..beta degerin onemli..buraya yazabilirsin sonucu soyleriz hemen

Canım tahlil sonucunda değerin ve karşısında kaç haftaya tekabül ettiğini gösteriyor.ben tekrar doktora gostermemistim Bata daha gün var diye.Normalde doktora goturursun hangi doktordan giriş yaptirmissan

Canim 17 ve ustu cikarsan hamilesin demek..beta degerin onemli..buraya yazabilirsin sonucu soyleriz hemen
Valla girdim direk gebelik için kan testi yaptırmak istiyorum dedim beni kan alınan yere yönlendirdi doktordan giriş falan yapmadı sanırım neyse anlarım heralde burayada yazarım hemen sizce gerek varmı doktora görünmeye

Canim ciksin sonucun ordaki hemsire bile soyluyor canim...hadi insaallhh....2000 ustu cikmasi lasim keseyi gormek icin....yoksa gitmenin anlami yok canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…