- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.221
Yaa dr sana niye kan testi yapmadi cnm gebelik testin varmı denesene yada ovulasyon ben senden çok umitliydim aynı zamanda çatladı yumoşlarimızCnn ya biliyo musun benim goguslerim bomba gibi sisti koltuk altim bile agriyor sisliginden nirmalde boyle bu kadar sismez ama icime kurt dustu ya gec dollenme olduysa diye dusunmekten kendimi alamıyorum doktor ultrasondan baktı ama hemen görünmez ki ultrasonda. Yumurta catlayali bugun tam 14.gun neden ben hala adet olmadim
:) bir sonraki adet tarihin canimcjm?BAT NEE =) TURKUAZZ SIZ TAM PROFESDYONEL OLMUSSUNUZ MASALLAH BENIDE AYDINLATIN BARII YAA BU ÇİŞİM NİYE SÜREKLŞ GELYOR AGRILARIM NEDEN VARRR ...BELIM NEDEN AGRIYOR .. BABAM CILEK YAPMAYI NERDEN OGRENDII HAHAHAHAH REKLAMDAKI KIZ GBI OLDUM
Ne zaman gitcem sonucu almaya? Bende şimdi elimde kanlı ıdrarli gebelik testine bakıyorum ama yok cnmCanım belkide olacağının belirtisidir onlar 2 gün önce test yaptim net bi şekilde negatifti geldim şimdi en.kesini kan verdim hic değilse öğrenmiş olurum çünkü boğazım hasta varmıdır yokmudur şeyiyle ilaçta içemiyorum yoksa en azından ilaçlara başlarım boğazımı iyilestiririm bi var diye hissediyorum bi yok diye deliye döndüm
Yaptım cnm şimdi negatifYaa dr sana niye kan testi yapmadi cnm gebelik testin varmı denesene yada ovulasyon ben senden çok umitliydim aynı zamanda çatladı yumoşlarimız
İnşallah canım bekliyorum iste kısmet artikHadi hayırlısı cnm ben hep seni hamile diye düşünuyorum nedense
O kanlı testi bende yaptim negatif çıktı ama pek beceremedim yaparken bekliyorum hastanede şimdi kafede oturuyorum 3 buçuk gibi çıkar umarım sonuç 2 de verdim kanNe zaman gitcem sonucu almaya? Bende şimdi elimde kanlı ıdrarli gebelik testine bakıyorum ama yok cnmama için rahat etti en azından
Hadi inşallah cnm hemen bize haber et:)İnşallah canım bekliyorum iste kısmet artik
O kanlı testi bende yaptim negatif çıktı ama pek beceremedim yaparken bekliyorum hastanede şimdi kafede oturuyorum 3 buçuk gibi çıkar umarım sonuç 2 de verdim kan
1 damla kan ve 2 3 damla idrsri karistirip öyle yapıyorsun testi. Her hamilelik testinde oluyor erken öğrenmek icinKANLI TEST NE OLUYOR ILK DEFA DUYDUM
Igneyi parmağına batirsan yeter 1 damlasiALAH ALLAHH KANI NERDEN BULUYORUZZZ BI YERIMIZIMI KESICEZZ BISMILLAH
Canım 40 dk da çıkıyor sonuçİnşallah canım bekliyorum iste kısmet artik
O kanlı testi bende yaptim negatif çıktı ama pek beceremedim yaparken bekliyorum hastanede şimdi kafede oturuyorum 3 buçuk gibi çıkar umarım sonuç 2 de verdim kan
Sen ne zaman yapacaksın test canim?Evet cnm koyulaşmış değerin yükseliyor demekki hadi hayırlısı
Valla sordum canım 1 buçuk saat dediler olmazsa 3 te gider sorarım çıktı.mi ya kızlar sonucu aldıktan sonra kim söylüyor sonucu doktora falan mi götürüyorumCanım 40 dk da çıkıyor sonuç
Canım tahlil sonucunda değerin ve karşısında kaç haftaya tekabül ettiğini gösteriyor.ben tekrar doktora gostermemistim Bata daha gün var diye.Normalde doktora goturursun hangi doktordan giriş yaptirmissanValla sordum canım 1 buçuk saat dediler olmazsa 3 te gider sorarım çıktı.mi ya kızlar sonucu aldıktan sonra kim söylüyor sonucu doktora falan mi götürüyorum
Canım tahlil sonucunda değerin ve karşısında kaç haftaya tekabül ettiğini gösteriyor.ben tekrar doktora gostermemistim Bata daha gün var diye.Normalde doktora goturursun hangi doktordan giriş yaptirmissan
Valla girdim direk gebelik için kan testi yaptırmak istiyorum dedim beni kan alınan yere yönlendirdi doktordan giriş falan yapmadı sanırım neyse anlarım heralde burayada yazarım hemen sizce gerek varmı doktora görünmeyeCanim 17 ve ustu cikarsan hamilesin demek..beta degerin onemli..buraya yazabilirsinsonucu soyleriz hemen
Canim ciksin sonucun ordaki hemsire bile soyluyor canim...hadi insaallhh....2000 ustu cikmasi lasim keseyi gormek icin....yoksa gitmenin anlami yok canm.Valla girdim direk gebelik için kan testi yaptırmak istiyorum dedim beni kan alınan yere yönlendirdi doktordan giriş falan yapmadı sanırım neyse anlarım heralde burayada yazarım hemen sizce gerek varmı doktora görünmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?