2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım pozitif çıkmış galiba çok sevindiim senin adına. Sarı akıntın devam ediyomu benmde öylede yarın bat. Günüm
Saol canim darisi tezz zamanda basiniza insAllah...Yok cnm birgun oldu. Suanda arada beyazimsi akinti var. O sari akinti kati kivamliydi netten okuduguma gore yerlesmede oluyormus kandan dolayi sari oluyormus akinti.

Benim iki hamileligimde sistiler. Simdi hiic kendimi hamis hissrtmiyorum. Arada kasik batiyor gobegimde agri oluyor. Birden acikiyorum o zmn anliyorum hamis oldugumu. Hiiic sikma canini
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım böyle duyunca insan her ihtimal var demekki diyor gerçekten...işte burda moral buluyoruz birbirimizden...

Saol canim darisi tezz zamanda basiniza insAllah...Yok cnm birgun oldu. Suanda arada beyazimsi akinti var. O sari akinti kati kivamliydi netten okuduguma gore yerlesmede oluyormus kandan dolayi sari oluyormus akinti.
Canım bugün benden de geldi o akıntı baya koyu kıvamlı sapsarı bişeydi hicde olması böyle bisey şok oldum görünce

Guzelim yap elindeki testi kurtul bu kadar strese gerek yok.

Hafifte kasinti yapti mi yakti sanki o akinti. Sadece o gun sonra gelmedi. Yerlesme kanamasi varya kan az olunca yerlesmede o akinti sari olurmus.
Evet evet aynen hatta o akıntıyı gördüm kaşındı dedim ki acaba mantar mi.oldum ondan dolayı mi böyle oldu dedim çünkü geçmişte mantardan çok çektim ben

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım böyle duyunca insan her ihtimal var demekki diyor gerçekten...işte burda moral buluyoruz birbirimizden...
Her bunye her vucut her gebelik farkli oluyor canim. Ve inan cinsiyetle vs hiic alakasi yok yemenin. 1. Oglumda eksi yedim kizda yerler eksi erkek oldu. İkincide meyve yedim hamurisi yedim o da erkek oldu.

Evet evet aynen hatta o akıntıyı gördüm kaşındı dedim ki acaba mantar mi.oldum ondan dolayı mi böyle oldu dedim çünkü geçmişte mantardan çok çektim ben
Ahaaa aynen ben.. Bende hmn banyo yaptim korktum cok sukur baska olmadi. Simdi de bakiyorum beyaz hafiff akonti oluyor arada

Ay
ay ne mutlu yaa...
Benimde arada koltuk altıma doğru batar giriyo gibi oluyo o kadar sadece bugün 20.günüm bata 1 hafta var ortalama yani
İnsAllah hamilesindir cnm. İnan her bunyede farkli oluyor. Ben iki hamileligimde hatta birde kalbi atmadi 9 haftalikken kurtaj oldum o dahil deli gibi kasik adet agrisi cekerdim. Bu sefer deli agrim yok. Dinlenirken agrim var is yaparken arada batma var. Degisik oldu bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…