2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ahaaa aynen ben.. Bende hmn banyo yaptim korktum cok sukur baska olmadi. Simdi de bakiyorum beyaz hafiff akonti oluyor arada
Evlenmeden 1 ay önce mantar oldum ben stresten ciddi düzeydeydi evliligimin ilk aylarında da vardı sonradan geçti çok.şükür onuda düşündüm mantar mi diye ovulasyon testi yaptım baktım.çizgi hafif belirgin duruyor ümitlendim kasik5 ağrılarımda var ah bide göğüslerim şişmiş olsaydı

Aaa benim de sismedi hatta tam sonuk iki cocuk emzirdigim icin foss fosslar
Butun belirtilerimiz ayni canim insAllah senden de guzel haber alacagiz.

Whiteandblue ay bana taktik ver biraz nasıl oluyo bu iş ben cok üzülüyorum gerçekten ilk bebeğimi zaten 17 haftada kaybettim.cok zor atlattım şimdi 6 aydır bekliyorum
Canim seni o kadar iyi anliyorum ki cok zor eminim. Bu ay insAllah hamilesindir canim. Degilsen de adet bitimi corekotu kurunu yap. Esine de her sabah keciboynuzu ozu ver bir kasik. İki gunde bir ikiski. İliski sonunda ayaklarini dikeceksin yarim saat bekleyeceksin. Sonra ilik dus alacaksin. İnsAllah tutunur canim

Mutlaka yapıcam dediklerini birde inofolic varmış yardımcı oluyormuş diye duydum onuda bir sorcam

Test falan yaptırdın mı canım kayıp nedeni belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…