- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.261
Evlenmeden 1 ay önce mantar oldum ben stresten ciddi düzeydeydi evliligimin ilk aylarında da vardı sonradan geçti çok.şükür onuda düşündüm mantar mi diye ovulasyon testi yaptım baktım.çizgi hafif belirgin duruyor ümitlendim kasik5 ağrılarımda var ah bide göğüslerim şişmiş olsaydıAhaaa aynen ben.. Bende hmn banyo yaptim korktum cok sukur baska olmadi. Simdi de bakiyorum beyaz hafiff akonti oluyor arada
Aaa benim de sismedi hatta tam sonuk iki cocuk emzirdigim icin foss fosslarEvlenmeden 1 ay önce mantar oldum ben stresten ciddi düzeydeydi evliligimin ilk aylarında da vardı sonradan geçti çok.şükür onuda düşündüm mantar mi diye ovulasyon testi yaptım baktım.çizgi hafif belirgin duruyor ümitlendim kasik5 ağrılarımda var ah bide göğüslerim şişmiş olsaydı
İnşallah kızlar dua edin ne olur az sonra heyecandan önce lavaboya gideceğim sonra sonuç sormayaAaa benim de sismedi hatta tam sonuk iki cocuk emzirdigim icin foss fosslar
Butun belirtilerimiz ayni canim insAllah senden de guzel haber alacagiz.
Cok büyük heycan gerçekten derin bi nefes al allah gönlüne göre versnİnşallah kızlar dua edin ne olur az sonra heyecandan önce lavaboya gideceğim sonra sonuç sormaya
Canim seni o kadar iyi anliyorum ki cok zor eminim. Bu ay insAllah hamilesindir canim. Degilsen de adet bitimi corekotu kurunu yap. Esine de her sabah keciboynuzu ozu ver bir kasik. İki gunde bir ikiski. İliski sonunda ayaklarini dikeceksin yarim saat bekleyeceksin. Sonra ilik dus alacaksin. İnsAllah tutunur canimWhiteandblue ay bana taktik ver biraz nasıl oluyo bu iş ben cok üzülüyorum gerçekten ilk bebeğimi zaten 17 haftada kaybettim.cok zor atlattım şimdi 6 aydır bekliyorum
Hadi insAllah Rabbim guzel sonuclar gosterdin hemen yaz senin dicin dua edicem suan.İnşallah kızlar dua edin ne olur az sonra heyecandan önce lavaboya gideceğim sonra sonuç sormaya
Mutlaka yapıcam dediklerini birde inofolic varmış yardımcı oluyormuş diye duydum onuda bir sorcamCanim seni o kadar iyi anliyorum ki cok zor eminim. Bu ay insAllah hamilesindir canim. Degilsen de adet bitimi corekotu kurunu yap. Esine de her sabah keciboynuzu ozu ver bir kasik. İki gunde bir ikiski. İliski sonunda ayaklarini dikeceksin yarim saat bekleyeceksin. Sonra ilik dus alacaksin. İnsAllah tutunur canim
Evet canım klasik zaten adet olmadan 2 3 gün önce kasık bacak agrilarim başlar sonrasında ilk.gün kahverengi.leke olur sonra adete döner
Folikasit bebek gelisimi icin iyi evet ben killanmiyorum ilk oglumda kullandim ikincide kullanmadim. Simdide kullanmiyorum. Folikasit yerine bol yogurt ve sut tuketiyorumMutlaka yapıcam dediklerini birde inofolic varmış yardımcı oluyormuş diye duydum onuda bir sorcam
İnsallah hamilesindir cnm. Az kalmisOlmasını istediğim için psikolojik belirtiler yaşıyorum galiba..sık tuvalete çıkıyorum midem bulanıyor goguslerim hassas kasıkta ağrı bat 15 mart bakalım
Aaa gercekten mi cok uzuldum. Kesin bardir dedim bende belirtiler o yondeydi. O zaman neden ovibtestler pozitif ki. Yeniden mi yumurtluyotsun acabaKızlar malesef çıkmadı bisey((( 0.1 (((
Test falan yaptırdın mı canım kayıp nedeni belli mi?Valla benim korunmadığım 6.ayım olcak ve bat 19 mart...
Bu başlığa adımı yazdırmadım hatta direk nisana hatta hazirana yaZdırayım diyorum artık cünkü cok morelsizim ve artık umutsuzluğa kapılıyorum.zaten öncesinde bir bebeğimi 17. Hafta da kaybettim. Valla cok morelsizim kızlar stres yapma nasıl yapma cok üzülüyorum ben.
bend3 sonucunu heyecanla bekliyorum cnm insaallah rabbim yazmistir bu ay sana evlat sahibi olursun sendeİnşallah kızlar dua edin ne olur az sonra heyecandan önce lavaboya gideceğim sonra sonuç sormaya
Üzülme canım vardır bir hayır önümüzdeki maçlara bakıcazzKızlar malesef çıkmadı bisey((( 0.1 (((
uzulme cnm demekki senin icin hu ay hayirli degilmis oyle dusunKızlar malesef çıkmadı bisey((( 0.1 (((
Canim.bence gunleri degerlendir. Ay simdi bende korktum ayni belirtilerimiz acaba bende mi degilim baska testte yapmadim ben kanda yaptirmadim.Kızlar malesef çıkmadı bisey((( 0.1 (((
Aaa gercekten mi cok uzuldum. Kesin bardir dedim bende belirtiler o yondeydi. O zaman neden ovibtestler pozitif ki. Yeniden mi yumurtluyotsun acaba
İnan bilmiyorum canım ya olmazsa haftaya doktora giderim benÜzülme canım vardır bir hayır önümüzdeki maçlara bakıcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?