- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.281
Cok üzüldüm demek bende de yok eh hayırlısı dicezİnan bilmiyorum canım ya olmazsa haftaya doktora giderim ben
Aynen canım öğrenmiş oldum en azından şüphem gittiuzulme cnm demekki senin icin hu ay hayirli degilmis oyle dusun
Demekki cidden usuttugumden ağrıyormuş heryerimCok üzüldüm demek bende de yok eh hayırlısı dicez
aynen artik adet gununu bekleyebilirsin:)Aynen canım öğrenmiş oldum en azından şüphem gitti
ayni belirtiler bendede var cnm birebir ayni hatta bende birde gogus agrisiyla sismesi var cnm benimde bata 8 gun varBata 8 günüm var sol kasıkta çok hafif batma hızlı. Hareket ettiğimde daha çok batma hissediyorum adete 1 hafta kala kuruluk olurdu bu ay akıntı var beyaz renkte bide vajinada bi doluluk bıçak saplanması gibi bişey oluyor arada bu belirtileri yaşamak için daha erkenmi psikolojikmi acaba akıntı dışında tabiçoook istiyorum bu ay inşallah psikolojik değildir yaşadıklarım
Valla açıkçası cokta bişey çıkmadı kan pıhtılaşması dediler ama oda bende o kdr yüksek değilmiş o haftaya kadarda hamileliğimdr hiç bir problem yoktu rutin kontrolde kalbi durduğunu öğrendim yavrumunTest falan yaptırdın mı canım kayıp nedeni belli mi?
ayni belirtiler bendede var cnm birebir ayni hatta bende birde gogus agrisiyla sismesi var cnm benimde bata 8 gun var
Sen bu aralarda degerlendir ayaklarini dik mutlaka hergun bir muz ye. Belki gec dollenme olue cnm bazen kadiklar farkinda olmadan iki kere yumurtluyor. En guzeli eskiden yani ilk ogluma hamile kaldigimda 2009 da bir topik acardik. Herkesde yontem ayniydi boyle ovuli testler rovansta degil. Adet bitimi birdahaki adete kadar iki gunde bir iliski. İliski sonunda ayak kaldir kalcaya yastik koy yarim saat bekle. Sonra ya saga ya sola don yine bekle sonra ilik dus yap. Bu yontemle topigin yaridan fazlasi hamile olurfu. Onumuzdeki aya kalanlar tekrar topuk acardi o zmnda kur denemeleri ile yine ayni yontem. Bu ovi testleri cikti millet daha cok stres oluyo vallahaaİnan bilmiyorum canım ya olmazsa haftaya doktora giderim ben
ayyy hic bilmiyrm cnm yapmasammi diye dusunuyorumda bende cunku sonra hep bi umut oluyor cikmadi acaba gec dollenme bilmem ne hep kafam karisik oluyor son dakikaya kadar yapmiyim dyrum amaBende göğüslerde çok az şişme var ağrı hissettirecek derecede değil bakalım hayırlısı aynı günlerde öğrencez sanırım ben salı günü ilk testi yapıcam sen
Kan pihtilasmasinda hmn hamile kalinca ilac ic veya igne versin cnm. Coraspin icersen hamile kalmani kolaylastirir demisti bir bayanValla açıkçası cokta bişey çıkmadı kan pıhtılaşması dediler ama oda bende o kdr yüksek değilmiş o haftaya kadarda hamileliğimdr hiç bir problem yoktu rutin kontrolde kalbi durduğunu öğrendim yavrumun
Malesef negatif canım hayırlısı buymuş demek kiiMELIKEEEE NAPTINNNNNNNNNNNNNN SONUCCCC
Aynen canım 2 güne bir artik yaparız birde doktora görünürüz eşimde bende en sağlıklısıSen bu aralarda degerlendir ayaklarini dik mutlaka hergun bir muz ye. Belki gec dollenme olue cnm bazen kadiklar farkinda olmadan iki kere yumurtluyor. En guzeli eskiden yani ilk ogluma hamile kaldigimda 2009 da bir topik acardik. Herkesde yontem ayniydi boyle ovuli testler rovansta degil. Adet bitimi birdahaki adete kadar iki gunde bir iliski. İliski sonunda ayak kaldir kalcaya yastik koy yarim saat bekle. Sonra ya saga ya sola don yine bekle sonra ilik dus yap. Bu yontemle topigin yaridan fazlasi hamile olurfu. Onumuzdeki aya kalanlar tekrar topuk acardi o zmnda kur denemeleri ile yine ayni yontem. Bu ovi testleri cikti millet daha cok stres oluyo vallahaa
Benim de prolaktin düsmedi herhalde akıntı ondandırDemekki cidden usuttugumden ağrıyormuş heryerim
Kan testimi idrarmı dün yaptımya idrari koyu çıktı pazartesi yaparim artikSen ne zaman yapacaksın test canim?
Hayırlısı olsun cnm baya baya ümitlenmistik olsun ins önümüzdeki ay güzel haberleri alırız senden...Malesef negatif canım hayırlısı buymuş demek kii
Aynen canım ya şimdi ben deli gibi merak ederim o akıntının sebebini dayanamam giderim doktora hafta ici inşallah canım Allah ne zaman kısmet ederse artikHayırlısı olsun cnm baya baya ümitlenmistik olsun ins önümüzdeki ay güzel haberleri alırız senden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?