2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bata 8 günüm var sol kasıkta çok hafif batma hızlı. Hareket ettiğimde daha çok batma hissediyorum adete 1 hafta kala kuruluk olurdu bu ay akıntı var beyaz renkte bide vajinada bi doluluk bıçak saplanması gibi bişey oluyor arada bu belirtileri yaşamak için daha erkenmi psikolojikmi acaba akıntı dışında tabi çoook istiyorum bu ay inşallah psikolojik değildir yaşadıklarım

ayni belirtiler bendede var cnm birebir ayni hatta bende birde gogus agrisiyla sismesi var cnm benimde bata 8 gun var

ayni belirtiler bendede var cnm birebir ayni hatta bende birde gogus agrisiyla sismesi var cnm benimde bata 8 gun var

Bende göğüslerde çok az şişme var ağrı hissettirecek derecede değil bakalım hayırlısı aynı günlerde öğrencez sanırım ben salı günü ilk testi yapıcam sen

Kızlar bnm bat bugün gelen giden yok kasıklarımda bi doluluk nasıldesem sertlik gibi bi his var ver akıntım var iki gün önce kan testi yaptırdım bişey çıkmadı ama umut işte ya daha erken diye çıkmadıysa kızlar dua edin lütfen

İnan bilmiyorum canım ya olmazsa haftaya doktora giderim ben
Sen bu aralarda degerlendir ayaklarini dik mutlaka hergun bir muz ye. Belki gec dollenme olue cnm bazen kadiklar farkinda olmadan iki kere yumurtluyor. En guzeli eskiden yani ilk ogluma hamile kaldigimda 2009 da bir topik acardik. Herkesde yontem ayniydi boyle ovuli testler rovansta degil. Adet bitimi birdahaki adete kadar iki gunde bir iliski. İliski sonunda ayak kaldir kalcaya yastik koy yarim saat bekle. Sonra ya saga ya sola don yine bekle sonra ilik dus yap. Bu yontemle topigin yaridan fazlasi hamile olurfu. Onumuzdeki aya kalanlar tekrar topuk acardi o zmnda kur denemeleri ile yine ayni yontem. Bu ovi testleri cikti millet daha cok stres oluyo vallahaa

Bende göğüslerde çok az şişme var ağrı hissettirecek derecede değil bakalım hayırlısı aynı günlerde öğrencez sanırım ben salı günü ilk testi yapıcam sen
ayyy hic bilmiyrm cnm yapmasammi diye dusunuyorumda bende cunku sonra hep bi umut oluyor cikmadi acaba gec dollenme bilmem ne hep kafam karisik oluyor son dakikaya kadar yapmiyim dyrum ama

Kan pihtilasmasinda hmn hamile kalinca ilac ic veya igne versin cnm. Coraspin icersen hamile kalmani kolaylastirir demisti bir bayan

Aynen canım 2 güne bir artik yaparız birde doktora görünürüz eşimde bende en sağlıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…