2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kan pihtilasmasinda hmn hamile kalinca ilac ic veya igne versin cnm. Coraspin icersen hamile kalmani kolaylastirir demisti bir bayan
Bebek aspirini yada coraspirin alıcam düzenli.
Arı sütü okudum birde cok iyi diyolar erkek içinde bayan içinde cok faydası varmış...yaza kadar beklicem olmazda tedavi yolları arıcaz

ayni belirtiler bendede var cnm birebir ayni hatta bende birde gogus agrisiyla sismesi var cnm benimde bata 8 gun var
Canim ben sana da dua etmistim demi :)) insallah hadi bakalim
Biz bu ay hadi deneyelim dedik bakalim ne olacak dünden beri kasiklarimda hafif agri var bugün de belim agriyor. Bat 15 mart.

Canim ben sana da dua etmistim demi :)) insallah hadi bakalim
Biz bu ay hadi deneyelim dedik bakalim ne olacak dünden beri kasiklarimda hafif agri var bugün de belim agriyor. Bat 15 mart.
aynen cnm etmistin allah razi olsun rabbim sanad tez vaktin versin yavrunu

Aa cnm senin kist kaç cm di bende başladım burda bi arkadaşın tavsiyesiyle bugün ikinci günüm. Hatta şimdi yaptım kuru ocağı kapattım ilinmasini bekliyorum hadi inşallah yaa
Canim kendi doktorum izindeydi vekil doktor bakmisti o ay ne yumurtalarimin mm soyledi ne kistin mm söyledi sadece adet olursan tedaviye ara demişti o boş gecen ayda içtim sogan suyunu.

Kızlar hepinize birşey sorcam. Ben geçen sene nisanda 5 aylik bebeğimi kaybettim karnimdayken. Eşten ayrıldı kanamadan dolayi. Doğumdan bu zamana kadar sütüm kesilmedi. Bu engel olur mu hamile kalmama

Slm kizlar bende katilmak istedim araniza ben yarin catlatma ignemi yaptircam 2senedir bebek istiyoruz 2bucuk senelik evliyim ins biran once bende hamile olurum artik her gittigim dr sorun yok demisti ama benim esimin morfolojisinde sorun var bu gittigim dr ilk defa klomenden bahsetti ve olmazsa diger ay tup bebek deneriz dedi bakalim kismet ALLAH buyuk

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çifter çifter olur bebişlerin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…