2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar ya bişey sorucam bi el atın :)
23 şubat son adet tarihim yumurtlama dönemi hangi güne gelicek? hesaplarıma göre bugün olması lazım ama hiç bi akıntı vs yok bende ben mi yanlış hesaplıyorum ya

Ben belirtilerimi söyliyim yumurtlamadan 3 4 gün sonra kasık batması ama devamli değil 3 kere ahh dedirtecek sekilde belli şekilde daha sonra 1 gün boyunca sızı şeklinde sadece sağ kasıkta aşırı derecede bel ağrısı alt karın bölgesinde dolgunluk koyu krem gibi beyaz akintı gögüslerde dolgunluk yoktu eğilip kalkarken kasikta batma tek taraflı en sonda 1 gun boyunca devamlı batma devam etti ama hissedilir şekilde idrar testinde çıktıktan sonra göğüslerimde şişme oldu halsizlik sabah kalkınca sersemlik bide idrar rengi değisiyor

ayyy hic bilmiyrm cnm yapmasammi diye dusunuyorumda bende cunku sonra hep bi umut oluyor cikmadi acaba gec dollenme bilmem ne hep kafam karisik oluyor son dakikaya kadar yapmiyim dyrum ama
Cnm bana doktor ultrasonla baktı gebelik yok kist var dedi. Ben hala geç döllenme olmusmudur ya doktor ultrasonda gormediyse diye bugün test yaptım negatifi gördüm rahatladım bi adet olabilsem adet olmayı bekliyorum off

1.5 AY DIR 4 AYLIK EVLİYİM AMA ZOR GELİYOR SANIRIM FAZLA STRES YAPIYORUM ALLAH YARDIMCISI OLSUN UZUN ZAMANDIR BEKLEYENLERİN
Evet öyle cnm ya bizim daha çok yeni. Ben buraya bu konuyu açtığımda korunuyorduk düşün:) 3 haftadır falan istiyorum ama hemen olsun istiyorum kizimi 1 sene aradık gerçekten çok zor her ay hüsran her ay hüsran. Inşallah ikincide bu kadar beklemem çabucak olur insallah

İNS CANIM İNS

Cnm bana doktor ultrasonla baktı gebelik yok kist var dedi. Ben hala geç döllenme olmusmudur ya doktor ultrasonda gormediyse diye bugün test yaptım negatifi gördüm rahatladım bi adet olabilsem adet olmayı bekliyorum off
ayyy bende dayanamadim yaptim bi test gordum negatifi artik rahatca herseyi yapabilirim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…