- 2 Mart 2017
- 81
- 103
- 8
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.321
25 yasindayim cnm 16 aydir deniyoruz ve insaallah olursa ilk olucak
Son adete göre 3 hafta 3 gun lük cnm.ama yumurtlamam adetin 11.gunuydüCanm sen ne kadarlik hamilesin
Kızlar ya bişey sorucam bi el atın :)
23 şubat son adet tarihim yumurtlama dönemi hangi güne gelicek? hesaplarıma göre bugün olması lazım ama hiç bi akıntı vs yok bende ben mi yanlış hesaplıyorum ya
insaallh verir cnm rabbimAyy inşallah cnm ya benimde ilk olcak olursa bende 25 yaşındayım 3 aydır deniyoruz
23 şubat 26 ocak 26 aralık 29 gün mü olur ?Adet uzunluğun kaç günde bir o önemli cnm ?
Valla ben yaşamadım ama sık idrara çıkıyorumAy kızlar şimdi bi yerde okudum vajina da kaşinti da hamilelik belirtisiymiş ben de kaşıntı da başladı pofff her şeyi buna yorar oldum böyle bi belirti yasayann oldu mu hamisler arasinda
Senle batlarimiz ayni canm oyuzden sordumSon adete göre 3 hafta 3 gun lük cnm.ama yumurtlamam adetin 11.gunuydü
Cnm bana doktor ultrasonla baktı gebelik yok kist var dedi. Ben hala geç döllenme olmusmudur ya doktor ultrasonda gormediyse diye bugün test yaptım negatifi gördüm rahatladım bi adet olabilsem adet olmayı bekliyorum offayyy hic bilmiyrm cnm yapmasammi diye dusunuyorumda bende cunku sonra hep bi umut oluyor cikmadi acaba gec dollenme bilmem ne hep kafam karisik oluyor son dakikaya kadar yapmiyim dyrum ama
Sen ne zamandır istiyorsun cnm?KIZLAR BENİM BU AYDA TIRT OVÜLASYON BİTTİ HİÇBİR SEY KALMADI AĞRI MAĞRI HEPSİ GEÇTİ ... SANIRIM OLMAYACK SIKILDIM ..
Hayırlısı olsun cnm bi dahaki aya inşallahSonucum 0.9 cikti umutlar oteki ayaa
1.5 AY DIR 4 AYLIK EVLİYİM AMA ZOR GELİYOR SANIRIM FAZLA STRES YAPIYORUM ALLAH YARDIMCISI OLSUN UZUN ZAMANDIR BEKLEYENLERİNSen ne zamandır istiyorsun cnm?
Evet öyle cnm ya bizim daha çok yeni. Ben buraya bu konuyu açtığımda korunuyorduk düşün:) 3 haftadır falan istiyorum ama hemen olsun istiyorum kizimi 1 sene aradık gerçekten çok zor her ay hüsran her ay hüsran. Inşallah ikincide bu kadar beklemem çabucak olur insallah1.5 AY DIR 4 AYLIK EVLİYİM AMA ZOR GELİYOR SANIRIM FAZLA STRES YAPIYORUM ALLAH YARDIMCISI OLSUN UZUN ZAMANDIR BEKLEYENLERİN
İNS CANIM İNSEvet öyle cnm ya bizim daha çok yeni. Ben buraya bu konuyu açtığımda korunuyorduk düşün:) 3 haftadır falan istiyorum ama hemen olsun istiyorum kizimi 1 sene aradık gerçekten çok zor her ay hüsran her ay hüsran. Inşallah ikincide bu kadar beklemem çabucak olur insallah
ayyy bende dayanamadim yaptim bi test gordum negatifi artik rahatca herseyi yapabilirim yaaCnm bana doktor ultrasonla baktı gebelik yok kist var dedi. Ben hala geç döllenme olmusmudur ya doktor ultrasonda gormediyse diye bugün test yaptım negatifi gördüm rahatladım bi adet olabilsem adet olmayı bekliyorum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?