- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.341
:))))))))))Bende rahatladimayyy bende dayanamadim yaptim bi test gordum negatifi artik rahatca herseyi yapabilirim yaa
Senin deger kaç çıkmıştı cnmSenle batlarimiz ayni canm oyuzden sordum
:)bidahaki ay asilama deniycem doktor bekle diyor ama beklemiycem bekle bekle nereye kadar zamaninda yptirmak lazim herseyi ondan sonra olmazsa uapicak birsey yok demektir rabbim yazmamis demektir:))))))))))Bende rahatladim
Ben her gun 1 tane iciyorum dr verdi bebek düşmesin diyeKizlar corasprin kullann var mi...
Hakkında hayırlısı olur insallah:)bidahaki ay asilama deniycem doktor bekle diyor ama beklemiycem bekle bekle nereye kadar zamaninda yptirmak lazim herseyi ondan sonra olmazsa uapicak birsey yok demektir rabbim yazmamis demektir
23 şubat 26 ocak 26 aralık 29 gün mü olur ?
Canim bana da verdi doktor.ama hamile kalinca iceceksin dedi.bende icmeye baslasam mi diyorum.cunku corasprini hamile kalmadan once baslayanda cok ...dr gidecektim yurrt disinda haftaya gelicekBen her gun 1 tane iciyorum dr verdi bebek düşmesin diye
insaallah cnmHakkında hayırlısı olur insallah
Akintidan dolayi sanirim arada kasintim var am ben gunluk ped koydum hic sevmem kendisini ondan sanirimAy kızlar şimdi bi yerde okudum vajina da kaşinti da hamilelik belirtisiymiş ben de kaşıntı da başladı pofff her şeyi buna yorar oldum böyle bi belirti yasayann oldu mu hamisler arasinda
Canm ben yurt disindayim burda kan testi degeri falan yok malesef iki aylik olana kadar hic bisey yapmiyorlarSenin deger kaç çıkmıştı cnm
Acaba bu ilaci bende alip kullansammiki dokrtor izni olmadanBen her gun 1 tane iciyorum dr verdi bebek düşmesin diye
Dr ne dediyse onu yap cnm ben adet döneminde içiyordum regli söksün diyeCanim bana da verdi doktor.ama hamile kalinca iceceksin dedi.bende icmeye baslasam mi diyorum.cunku corasprini hamile kalmadan once baslayanda cok ...dr gidecektim yurrt disinda haftaya gelicek
Cnm kullan 3 tl birsey...kan sulandricii etksi varAcaba bu ilaci bende alip kullansammiki dokrtor izni olmadan
Hmmm bekliycen ozaman bizde kolay istersen her gün git kan testi yaptır :)Canm ben yurt disindayim burda kan testi degeri falan yok malesef iki aylik olana kadar hic bisey yapmiyorlar
Ay masallah:):) hiç anlamadin mi canım kendini 4 aylık olmuş bebis:) cinsiyetini öğrendiğinmi?
Evet malesef bekliycemmHmmm bekliycen ozaman bizde kolay istersen her gün git kan testi yaptır :)
Canim ben hamilyim ama :/Cnm kullan 3 tl birsey...kan sulandricii etksi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?